سلام خدمتتون ، من قصد شرکت تو کنکور 1402 داشتم چندتا سوال درمورد منابع داشتم که جوابشو پیدا کنم میرم برای شروع
1- اقا من ریاضیم خیلی ضعیفه برای همین کتاب اموزش شگفت انگیز خیلی سبز سه جلدشو برای سه پایه رو تهیه کردم ولی این کتاب ها تست کمی دارن مثلا برای هر درس تقربیا 20 تست دارند . حالا بنظرتون من همراه این کتاب برای تسلط بیشتر به مباحث تست های خیلی سبز جامع رو پرینت بگیرم بزنم یا از کتاب ایکیوجامع که دارم تست کار کنم ؟ ایکیو سطحش چجوریه؟
2- برای زیست من با تدریس دبیر پیش میرم که دبیر گفت فارغ از تدریس من ، شما طبق بودجه بندی که من تعیین میکنم زیست بخونید مثلا هر هفته 2 فصلو میگه ولی خوبیش اینه میشه چند دور زیستو خوند یعنی جلوتر از من باشید تا بتونید دور های زیادی زیست رو بخونید و از همون کتاب زیستی که دارید تست بزنید حالا من هیچ کتاب تستی برای زیست ندارم و قصد تهیه کتاب تست برای زیست دارم درسنامه هم برام مهم نیست چون تو کلاس درسو یاد میگیرم بنظرتون چه کتاب تستی با این شرایط برام مناسبه؟ میکروقرن جدید تعریفشو شنیدم که فقط یازدهمش اومده کسی نمیدونه پایه های دیگش کی میاد؟ منتشران هم بهم پیشنهاد دادن نظر شما چیه؟
3- برای شیمی هم کتاب میکرو سه پایه گاج رو دارم که الحق خیلی نامناسبه تست های حفظیاتش رسما زیسته :/ حالا یه کتاب میخام که درسنامه خوبی داشته باشه چون من دبیر ندارم و مدرسه هم همش کرونا بود تعطیل بودیم بین مبتکران تک جلدی و خیلی سبز تک پایه موندم خودم نظرم رو مبتکرانه شما چی پیشنهاد میدین؟ البته نشر الگو پایه + دوازدهم هم دارم شاید به عنوان منبع دوم زدمش چون درسنامه نداره مثلا بعد مبتکران بیام الگو بزنم اگه وقت شد . درمورد شیمی پایه نشرالگو سطحش مثل تک پایه های الگو هست؟ مولفش که یکیه و اقای جعفریه
4- برای فیزیک به عنوان منبع دوم بعد اموزش های شگفت انگیز اقای شهریاری ، پایه + دوازدهم نشرالگو بهتره یا جامع ایکیو؟ یه توضیحی میدین . چون خودم الگو خریدم بعدش ایکیو چاپ شد و فیزیک پایه الگو مث تک پایه هاش سخته ؟ مولف هاش یکیه
5- یه سوالی درمورد کتاب های ازمونی مثل موج ازمون در دروس اختصاصی و تیزشیم در دروس عمومی داشتم این کتاب ها باید دقیقا کی کار شه؟ مثلا تو دوران تابستون هرمبحثی رو میخونم وتموم میشه بیام اخر هفته ازمونشو بزنم؟ یا بزارم مهر به بعد طبق بودجه بندی ازمون ازمایشی اخر هفته منتهی به ازمون بزنم ؟ یا بزارم بعد عید که فکر کنم منطقی نیست مثلا موج ازمون شیمی کلی ازمون داره که نمیشه بعد عید همشو زد.
6- من از یکی شنیده بودم که دینی سفیرخرد رو بزارید نزدیک کنکور بزنید چون تست هاش شبیه به کنکوره و متن کتابه و زود کار کنید ممکنه یادتون بره ، من سفیرخرد پایه + دوازدهم رو دارم همینو دو دور کار کنم تا نکاتش یادم نره یا اول یه منبع دیگه ای رو کار کنم و نزدیک کنکور این کتابو کار کنم؟ پیشنهادتون برای منبع اول که یه چیز جمع و جورباشه چیه؟ منتشران خوبه؟
7- بین ازمون هایی که فقط مختص زیست برگزار میشه کدوم ارزش کار کردن داره؟ زیستاز چطوره؟
8- درمورد پروژه تی پلاس و احتمالی اقای شاکری تو درس زیستم اگه تجربه دارید راهنماییم کنید البته تاپیک مجزا زدم بخاطرش
اقا جوابمو بدید برم درسمو بخونم دیگ درگیر منابع نباشم