X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 27 از 27
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NimaHp نمایش پست ها
      دیدی حرفتو عوض کردی آقای جوزف؟
      قرار بود منو رسوا کنی. چی شد؟
      دروغ بستن کار خوبی نیست آقا
      مدارک جرم بنده رو رو کنید لطفا، جز این باشه لطفا روی پیام من ریپلی نزنید. خیلی مایل به حرف زدن با شما نیستم
      منم دقیقا مثل تمام کاربرانی هستم که میگید
      روی چشم. حتما با مدیر هم صحبت میکنم
      اگه به درد نمیخوره دلیلی نداره از من مدرک بخواین پس دیدین حرف خودتون، خودتون رو ضایع میکنه؟
      اینطور باشه تک تک مدارک دنیا ارزش و اعتباری ندارن چون ممکنه فیک باشن. ضمن اینکه مدرک من معتبره و قابل استعلام هم هست
      دفعه بعدی که خواستین دست مبارک رو روی گوشی بزارید و حرف بزنید دقت کنید چی میگید و چی مینویسید
      موفق باشید
      ریپلی نزنید لطفا

خود جناب @Araz ترجیح میدم به شما رسیدگی کنند
      ابر بارنده به دریا میگفت :
      گر نبارم تو کجا دریایی
      در دلش خنده کنان دریا گفت:
      ابر بارنده تو هم از مایی

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان بجای این جر وبحث ها بهتر نیست ببنیم برنامه چطور هست آقا نیما این برنامه چرا دانلود نمیشه

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی۲ نمایش پست ها
      سلام دوستان بجای این جر وبحث ها بهتر نیست ببنیم برنامه چطور هست آقا نیما این برنامه چرا دانلود نمیشه
      سلام و عرض ادب و احترام عزیز
      نمیدونم والا

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها

خود جناب @Araz ترجیح میدم به شما رسیدگی کنند
      به حال خودتون بخندین
      خوش باشید

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه نیستید .
      من مشاوره نمیدم اینجا
      مثل تمام کاربرانی که هستند . من هم هستم و فعالیت میکنم . نه پولی بابت این کارا دریافت میکنم. نه مشاوره میدم به ادم ها . نه برنامه مینویسم براشون و نه شماره میدم براشون و ...... صرفا نظر و تبادل اطلاعات انجام میدم. همین
      شما اگر دنبال مشاوره دادن هستید . مدارک معتبر کنکور ایران رو تحویل بدید به @Araz و تیک تایید بهتون تعلق بگیره و فعالیت کنید .
      درباره پذیرش و ..... نمیدونم که چرا باید یه کسی که برای روسیه پذیرش گرفته باشه بیاد انجمن کنکور ایران و فعالیت کنه و مشاوره بده برای کنکور ایران

و مدرک پذیرش روسیه تون هم به درد این انجمن نمیخوره . البته در صورت وجود و قابل استعلام بودن که البته به نظرم نه وجود داره و نه قابل استعلامه . چون پارسال هم بهنود محمدی کارنامه کنکور رو فتوشاپ کرده بود چه رسد به باقی چیزها . مدرک باید قابل استعلام باشد و معتبر
      باز خوبه اون بیچاره زبونش دراز نبود و کسی رو تیغ نمیزد و فاز رلبین هود برداشته بود و به بقیه کمک می کرد ( به خودم هم کلی پول قرض داد ) . این یکی که خیلی باحاله ، طلبکاری هم میکنه دوست ارجمندمون 😂😂😂😂

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Miss Ebrahimii نمایش پست ها
      باز خوبه اون بیچاره زبونش دراز نبود و کسی رو تیغ نمیزد و فاز رلبین هود برداشته بود و به بقیه کمک می کرد ( به خودم هم کلی پول قرض داد ) . این یکی که خیلی باحاله ، طلبکاری هم میکنه دوست ارجمندمون
      چقدر باید فشار بخوری که بشینی تک تک پیام های یه نفرو رای منفی بزنی
      در و پیکر واسه هم خوبن
      موفق باشید

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دانشگاه رودن روسیه ...سال ۲۰۱۶ با کیس ازدواجم پذیرش این دانشگاه رو گرفتیم برای دندون، من رتبم ۳۰ هزار کشور بود ولی اون ۱۵۰ هزار کشور!!نامه وزارت بهداشت اومد ک این دانشگاه جز تاییدها نیست و من نرفتم ب خیال خودم ک همینجا قبول شم ک بارم نشدم، با هزینه من اونموقع ۲۲ تومن بود ولی اون ریسک کرد و رفت یه سال پادفک خوند سر هر امتحانش واتساپ جواب سوالای آبکی رو براش میفرستادم تا تونست تموم کنه دلار گرون شد و بخشنامه دولت ک فشار نیاد بهتون بیاین پزشکی های پردیس همینجا پولاتونو خرج کنین منتهی دوبرابر عادیش، برگشت و شد دانشجوی دندون و بعدم با یه آقای متخصص مزدوج و من محو در افق از سادگی و خ...
      ای کاش ک من هم میرفتم الان سال آخر بودم تو ایران!! ....متنفرم از رودن از روسیه حالا این حکایت بورسیه شما چیه؟؟یعنی چی بورسیه اونم رودن؟الان اونجایی یا برگشتی میخوای کنکور بدی ؟

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeedt نمایش پست ها
      دانشگاه رودن روسیه ...سال ۲۰۱۶ با کیس ازدواجم پذیرش این دانشگاه رو گرفتیم برای دندون، من رتبم ۳۰ هزار کشور بود ولی اون ۱۵۰ هزار کشور!!نامه وزارت بهداشت اومد ک این دانشگاه جز تاییدها نیست و من نرفتم ب خیال خودم ک همینجا قبول شم ک بارم نشدم، با هزینه من اونموقع ۲۲ تومن بود ولی اون ریسک کرد و رفت یه سال پادفک خوند سر هر امتحانش واتساپ جواب سوالای آبکی رو براش میفرستادم تا تونست تموم کنه دلار گرون شد و بخشنامه دولت ک فشار نیاد بهتون بیاین پزشکی های پردیس همینجا پولاتونو خرج کنین منتهی دوبرابر عادیش، برگشت و شد دانشجوی دندون و بعدم با یه آقای متخصص مزدوج و من محو در افق از سادگی و خ...
      ای کاش ک من هم میرفتم الان سال آخر بودم تو ایران!! ....متنفرم از رودن از روسیه ������حالا این حکایت بورسیه شما چیه؟؟یعنی چی بورسیه اونم رودن؟الان اونجایی یا برگشتی میخوای کنکور بدی ؟
      داداش احیانا صفحه ی قبلو نخوندی نه؟ رودن چی روسیه ی کی بورسیه ی چی بابا ولمون کن دلش خوشه بنده خدا اومده یه نونی بخوره از نون خوردنش انداختن
      !Omne animal post coitum triste

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZanaP نمایش پست ها
      داداش احیانا صفحه ی قبلو نخوندی نه؟ رودن چی روسیه ی کی بورسیه ی چی بابا ولمون کن دلش خوشه بنده خدا اومده یه نونی بخوره از نون خوردنش انداختن
      ارزش جواب دادن ندارید
      موفق باشید

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NimaHp نمایش پست ها
      ارزش جواب دادن ندارید
      موفق باشید
      ممنونم
      همچنین
      !Omne animal post coitum triste

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeedt نمایش پست ها
      ای کاش ک من هم میرفتم الان سال آخر بودم تو ایران!! ....متنفرم از رودن از روسیه ������حالا این حکایت بورسیه شما چیه؟؟یعنی چی بورسیه اونم رودن؟الان اونجایی یا برگشتی میخوای کنکور بدی ؟
      بد مالیدی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن