خود فیلم رو که نمیبینی لااقل از soundtrack این فیلم ها لذت ببر
https://open.spotify.com/album/7ztT9...QIakt9f6sA5OLQ
راستی اینو هم بگم که با اینکه این دوتا فیلم خیلی وحشی و کصافتن ولی اصلا بی محتوا نیستن! شخصیت هایی که تو این فیلم ها خلق شدن خیلی عمیق تر از فیلم های آب دوغ خیاری هالیوودی ان و خیلی عمیق تو روان آدم وارد میشن و برای همین به شاهکار تبدیل شدن
برم chernobyl ببینم
ویرایش توسط yahya_moz : 17 تیر 1401 در ساعت 01:18
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
ای فیدروس! خوبی چیست؟
و چه چیز خوب نیست ...
آیا لازم است از کسی سوال کنیم که این را به ما بگوید؟
من اکثر فیلمهای تاثیر گذار زندگیم قدیمی و سیاه و سفید بودن . اونموقع سینما دست انسانها بود .
فورد کاپلو خونه ش رو میفرویخت تا بتونه فیلم بسازه اونموقع ها
اونموقع سرمایه داری هنر رو صاحب نشده بود هنوز و نتفلیکس و هولو و ....... نبود . سینما بود و سینما گران دارای تفکر انسانی
الان همه چیز برای فروش بهتره .
گوشی مگاپیکسل رو میزارن بالا برای فروش بهتر
صفحه نمایش رو یکم براق تر میکنن براش فروش بهتر
فیلم میسازن برای فروش بیشتر و بهتر
همه تاثیر پذیر شدن و تاثیرگذاری بر روی انسانها خیلی وقته دیگه معنایی نداره
هییی
بگذریم
ما انسانها از اصل خویش دور ماندیم . و الان وقتی چیزی انسانی میبینیم احساستمان قلقکمون میده .
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش
ویرایش توسط _TheOne_ : 18 تیر 1401 در ساعت 19:57
سرمایه داری همینه دیگه! رسما سینما هم شده خط تولید برای اکثریت که غالبا یه چیزو میخوان؛ صحنه های اکشن و صد البته اروتیک.
خب حق هم دارن! تا شهوت باشه فکر کردن کیلویی چند! کی میاد برگمان ببینه؟ کسی مونده از سینما پارادیزو خوشش بیاد؟؟ یا اصلا چرا راه دور بریم، کسی مونده بیاد یه شاهکار به اسم سنتوری رو نگاه کنه؟! کی حوصله داره نقد فیلم بخونه!
باقی فیلم ها / سریال ها هم که امیدی بهشون بود وا دادن، از اون هوملند که بیا و ببین چه پروپاگاندایی راه انداخته.
حتما هم هر سال چند فیلم با محتوای کلیشه ای میاد بیرون؛ ما نازی ها رو زدیم چون بدن ما خوبیم! ما قرمزا (reds) رو زدیم چون ما خوبیم اونا بدن! ما میخوایم تو دنیا دموکراسی راه بندازیم چون ما سرمایه دارا میدونیم چی برای مردم خوبه
ای فیدروس! خوبی چیست؟
و چه چیز خوب نیست ...
آیا لازم است از کسی سوال کنیم که این را به ما بگوید؟
----* خبری نیس *----
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)