خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 55
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آشنایی با رشته های ریاضی و شناور #موز

سلام
      دوستان ریاضی چه رشته ای رو قصد دارید انتخاب کنید و دلیلتون چیه؟!
      (دوستانِ غیر ریاضیِ آشنا با رشته های ریاضی هم مارو از علم خودشون بهره مند کنند )
      نظرتون درباره ی رشته هایی مثل مهندسی دریا و مهندسی کشتی و مهندسی هوانوردی و ... چیه؟ (خیلی بعید میدونم من انتخابشون کنم ولی چون به نظر خیلی باحال میان نمیتونم نسبت بهشون خیلی بی تفاوت باشم )
      با توجه به اینکه تنوع زیاد هست و حتی برای ارشد میشه چیزهای دیگه ای هم خوند و شرایط کاری در ایران و شرایط مهاجرت و ... در رشته های مختلف تفاوت هایی با هم دارن، اگه از رشته های مختلف اطلاعاتی دارید به اشتراک بذارید که تا زمان انتخاب رشته هر کسی به یک جمع بندی برسه ( من خودم هر روز یکی از رشته هایی که در نظر دارم رو معرفی میکنم که تا زمان انتخاب رشته اگه نقدی بهش وارد هست بشنوم )

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به عنوان اولین رشته، نظرم رو درباره ی رشته ای میگم که هم از رشته ریاضی،هم تجربی و هم انسانی میشه رفت

از تضمین شده ترین و کم ریسک ترین رشته های دانشگاهی

مدیریت مالی :

این رشته از لحاظ بازار کار فوق العادست و میشه گفت کار پیدا کردن با این رشته عملا تضمین شده هست . شما تو هر سازمانی میتونید مشغول به کار بشید (‌امکان نداره سازمانی رو پیدا کنید که فردی با این مدرک رو نخوان و نیاز هر سازمانی هست)
      با توجه به سابقه و مهارت هایی که دارید می تونید کارهای مختلفی انجام بدید و خیلی تنوع کاری بالاست و جای پیشرفت زیادی داره (‌ از رشته هایی هم هست که نمیشه براش سقف درآمد تعیین کرد و درآمد هر شخص بستگی به مهارت و رابطه هاش داره)
      رشته ی اقتصاد و مدیریت های دیگه هم مثل مدیریت مالی خوبن ولی من به شخصه برای کارشناسی مدیریت مالی رو ترجیح میدم

قبولی این رشته تو دانشگاه های تهران کار خیلی ساده ای هم نیست و رتبه ی خوبی می خواد (حدودی دیدم در منطقه یک ریاضی زیر ۲۰۰۰/ تجربی زیر ۳۰۰۰/ و انسانی هم زیر ۳۰۰)

بچه های تجربی پر تلاشی که رتبه ی لب مرزی دارن و پشت کنکور موندن رو در نظر میگیرن حتما راجع به این رشته هم تحقیق کنن چون اگه صرفا برای درآمد و امنیت شغلی رشته های علوم پزشکی رو انتخاب کرده باشید، قطعا این رشته هم شما رو راضی میکنه
      ویرایش توسط yahya_moz : 15 تیر 1401 در ساعت 23:32

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رشته ی بعدی اولویت اول خودم هست (‌البته اگه اختلاف رتبه ام با خواهرم زیاد نشه که مجبور شم رشته رو فدای دانشگاه کنم )
      مهندسی مکانیک :

یک مهندسی همه چی تمومه
      چیزهایی که میدونم اینه که :
      توی خانواده ما جزو رشته های خیلی پرطرفداره و همه هم راضی بودن ازش
      برای ادامه تحصیل خارج از ایران جزو بهترین رشته های دانشگاهی از قدیم بوده و خودم تعداد خیلی زیادی رو میشناسم که این رشته رو خارج از ایران ادامه دادن (پدربزرگم : ژاپن ادامه تحصیل داد و ایران تو ذوب آهن اصفهان مشغول به کار شد / عموی بابام : آلمان ادامه تحصیل دادن و تو ایران استاد دانشگاه / دختر عموی بابام‌ : رفت آمریکا و همونجا موند / پسر عموی بابام : ایران مکانیک صنعتی اصفهان خوند و رفت کانادا. دو نفر دیگه رو هم فامیل نبودن ولی میشناختمشون که رفتن آلمان) کلا برای مهاجرت هیچ مشکلی نداره
      از لحاظ بازار کار تو ایران من کسی که قدیمی نباشه رو نمی شناسم که کار خیلی قابل توجهی داشته باشه ولی با توجه به اهمیت این رشته در صنعت اگه علاقه دارید از این بابت هم نباید نگرانی داشته باشید
      برای ادامه تحصیل تو مقاطع بالاتر هم فرصت های خیلی خوبی خواهید داشت . همچنین کسایی که به مهندسی هوافضا علاقه دارن از اونجایی که هوافضا برای تحصیل در بعضی از کشورها با محدودیت هایی مواجه هست (مثل آمریکا) میتونن به جاش مهندسی مکانیک رو انتخاب کنن که در آینده دستشون بازتر باشه (‌و اگه خواستید ایران ادامه تحصیل بدید هم میتونید با همین کارشناسی مکانیک، برای ارشد گرایش های مهندسی هوافضا رو انتخاب کنید)
      ویرایش توسط yahya_moz : 16 تیر 1401 در ساعت 04:26

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در کل اولویت های من برای انتخاب رشته اگه اتفاق غیر منتظره ای نیفته اینطوری میشه:
      ۱- مکانیک صنعتی شریف (تقریبا برای من قبولیش غیر ممکنه)
      ۲- مکانیک امیرکبیر
      ۳- مکانیک تهران
      ۴- هوافضا صنعتی شریف
      ۵- فیزیک صنعتی شریف
      ۶- هوافضا امیرکبیر
      ۷- هوافضا شهید بهشتی
      ۸- مدیریت مالی دانشگاه تهران (‌با توجه به اینکه موارد بالاتر رو با رتبه ی بدتری میشه قبول شد اگه قرار باشه اینو قبول شم همون اولویت های بالاتر رو قبول میشم )
      ۹- مدیریت مالی علامه طباطبایی
      ۱۰- مهندسی مکانیک صنعتی اصفهان

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yahya_moz نمایش پست ها
      در کل اولویت های من برای انتخاب رشته اگه اتفاق غیر منتظره ای نیفته اینطوری میشه:
      ۱- مکانیک صنعتی شریف (تقریبا برای من قبولیش غیر ممکنه)
      ۲- مکانیک امیرکبیر
      ۳- مکانیک تهران
      ۴- هوافضا صنعتی شریف
      ۵- فیزیک صنعتی شریف
      ۶- هوافضا امیرکبیر
      ۷- هوافضا شهید بهشتی
      ۸- مدیریت مالی دانشگاه تهران (‌با توجه به اینکه موارد بالاتر رو با رتبه ی بدتری میشه قبول شد اگه قرار باشه اینو قبول شم همون اولویت های بالاتر رو قبول میشم )
      ۹- مدیریت مالی علامه طباطبایی
      ۱۰- مهندسی مکانیک صنعتی اصفهان
      سلام . منم عاشق رشته های مدیریتیم مخصوصا مدیریت مالی و mba ولی خانواده اصلا متوجه این موارد نمیشه و فقط میگه بازار کار ، امنیت شغلی ، حقوق ماهانه + بیمه بازنشستگی ???????????? خب من الان واقعا چجوری خانوادم رو قانع کنم . میتونید راهنماییم کنید ؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز تفاوت واحدهای مکانیک با هوافضا حداکثر ۱۵ واحده و تفاوت چندانی در مقطع کارشناسی با هم ندارند با این تفاوت که برای مهاجرت تحصیلی در هوا و فضا مشکلات clearance درمصاحبه سفارت ایجاد میشه در ضمن اگر ریاضی شما خوبه و علاقه به روش های حل مساله دارید حتما رشته های زیر مجموعه computational science را مد نظر بگیرید مثل علوم کامپیوتر و مهندسی نرم افزار این رشته ها آینده ی خوبی برای مهاجرت دارند

7. Top | #7
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من خودم دوست داشتم مهندس صدا بشم و تو یکی از استودیو ها کار کنم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فیزیک دانشگاه: شریف یا تهران
      (گرچه که میدونم رشته سختیه اما علاقه دارم)

ما چیزی بیشتر از بخشی از تاریخ نیستیم...

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط cinimi1174 نمایش پست ها
      سلام . منم عاشق رشته های مدیریتیم مخصوصا مدیریت مالی و mba ولی خانواده اصلا متوجه این موارد نمیشه و فقط میگه بازار کار ، امنیت شغلی ، حقوق ماهانه + بیمه بازنشستگی ???????????? خب من الان واقعا چجوری خانوادم رو قانع کنم . میتونید راهنماییم کنید ؟
      والا من مدیریت مالی رو برای این معرفی کردم که بازار کار+ امنیت شغلی داره دیگه
      الان شما برو یکی از سایت های استخدامی رو ببین مثل jobinja . بیشترین موردی که پیدا می کنی به نحوی در ارتباط با رشته مدیریت هست (‌کسی که مدیریت می خونه به عنوان حسابدار و ... هم می تونه کار بکنه چون هم مدرکش بهش می خوره و هم مهارتش رو داره) . در کنارش دوره های مختلف می تونید بگذرونید و مدرک های مختلف بگیرید (‌مدرک های فنی حرفه ای، مدرک هایی که با آزمون دادن از سازمان بورس و یا کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار میتونید بگیرید و برای کار تو کارگزاری ها به عنوان معامله گر، پذیرش و ... ازشون استفاده کنید)
      کارهای دولتی مثل استخدام در بانک و ... هم که با این رشته اوکیه
      اتفاقا رشته ی خیلی خوب و کم ریسکیه و از لحاظ امنیت شغلی فقط با دبیری و رشته هایی که از همون اول بورسیه میشید و یا علوم پزشکی میتونه مقایسه بشه و تقریبا همه ی مهندسی هارو پشت سر میذاره
      ویرایش توسط yahya_moz : 16 تیر 1401 در ساعت 14:09

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omidfairy نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز تفاوت واحدهای مکانیک با هوافضا حداکثر ۱۵ واحده و تفاوت چندانی در مقطع کارشناسی با هم ندارند با این تفاوت که برای مهاجرت تحصیلی در هوا و فضا مشکلات clearance درمصاحبه سفارت ایجاد میشه در ضمن اگر ریاضی شما خوبه و علاقه به روش های حل مساله دارید حتما رشته های زیر مجموعه computational science را مد نظر بگیرید مثل علوم کامپیوتر و مهندسی نرم افزار این رشته ها آینده ی خوبی برای مهاجرت دارند
      درسته. برای همین اولویت اولم مکانیکه ولی خب مکانیک رتبه ی به مراتب بهتری از هوافضا می خواد و اگه نیارم دیگه خود هوافضا اولویت بعدیمه
      این مشکل برای همه ی کشورها نیست مثلا اگه بخوای بری آمریکا احتمال اینکه به مشکل بخوری خیلی بیشتر از کاناداست (‌البته برای همون آمریکا هم ۱۰۰٪ نمیشه گفت منتفیه و با شرایطی فکر کنم بشه)

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط CHARON IV نمایش پست ها
      فیزیک دانشگاه: شریف یا تهران
      (گرچه که میدونم رشته سختیه اما علاقه دارم)
      فیزیک که خیلی عشقه
      ولی از اون رشته هایی هست که همیشه باید در نظر داشته باشی که اگه لازم شد از ایران بری بتونی دل بکنی

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Blueberry_ نمایش پست ها
      من خودم دوست داشتم مهندس صدا بشم و تو یکی از استودیو ها کار کنم
      الان همه رو مهندس صدا میزنن و این قضیه حله

ولی خب راستش هیچی راجع به این رشته نمیدونم (تازه فهمیدم همچین رشته ای هست )
      ویرایش توسط yahya_moz : 16 تیر 1401 در ساعت 15:19

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان همه رو مهندس صدا میزنن و این قضیه حله
      تو استودیو چیکار کنی؟
      بامزه بود ، سوء تفاهم و اشتباه ادبی!!

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      به عنوان اولین رشته، نظرم رو درباره ی رشته ای میگم که هم از رشته ریاضی،هم تجربی و هم انسانی میشه رفت

از تضمین شده ترین و کم ریسک ترین رشته های دانشگاهی

مدیریت مالی :

این رشته از لحاظ بازار کار فوق العادست و میشه گفت کار پیدا کردن با این رشته عملا تضمین شده هست . شما تو هر سازمانی میتونید مشغول به کار بشید (‌امکان نداره سازمانی رو پیدا کنید که فردی با این مدرک رو نخوان و نیاز هر سازمانی هست)
      با توجه به سابقه و مهارت هایی که دارید می تونید کارهای مختلفی انجام بدید و خیلی تنوع کاری بالاست و جای پیشرفت زیادی داره (‌ از رشته هایی هم هست که نمیشه براش سقف درآمد تعیین کرد و درآمد هر شخص بستگی به مهارت و رابطه هاش داره)
      رشته ی اقتصاد و مدیریت های دیگه هم مثل مدیریت مالی خوبن ولی من به شخصه برای کارشناسی مدیریت مالی رو ترجیح میدم

قبولی این رشته تو دانشگاه های تهران کار خیلی ساده ای هم نیست و رتبه ی خوبی می خواد (حدودی دیدم در منطقه یک ریاضی زیر ۲۰۰۰/ تجربی زیر ۳۰۰۰/ و انسانی هم زیر ۳۰۰)

بچه های تجربی پر تلاشی که رتبه ی لب مرزی دارن و پشت کنکور موندن رو در نظر میگیرن حتما راجع به این رشته هم تحقیق کنن چون اگه صرفا برای درآمد و امنیت شغلی رشته های علوم پزشکی رو انتخاب کرده باشید، قطعا این رشته هم شما رو راضی میکنه
      سلام داداش ، دمتگرم بابت اطلاعات درست و معرفی رشته های تحصیلی

ی سوال داشتم ، با توجه به اینکه رشته مدیریت مالی رتبه بسیار خوبی میخواد ، ب نظرت مدیریت بازرگانی چطوره؟؟؟ اونم بازارکارش تا همین حد خوب هست؟؟؟ چون فکر نکنم مدیریت مالی بیارم

پیشاپیش ممنون ♥♥♥

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط thanks god نمایش پست ها
      سلام داداش ، دمتگرم بابت اطلاعات درست و معرفی رشته های تحصیلی

ی سوال داشتم ، با توجه به اینکه رشته مدیریت مالی رتبه بسیار خوبی میخواد ، ب نظرت مدیریت بازرگانی چطوره؟؟؟ اونم بازارکارش تا همین حد خوب هست؟؟؟ چون فکر نکنم مدیریت مالی بیارم

پیشاپیش ممنون ♥♥♥
      اینم رشته خوبیه ، منتها کلا فایننس همیشه اولویت هر سازمان و شرکتی بوده و بیشتر بدردت میخوره تو دانشگاه حداقل چون هر کسی سواد و تخصصشو نداره

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)