خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پیش بینیتون از کنکور تجربی ۴۰۲؟

امسال جوری که من متوجه شدم ریاضی و فیزیک نسبتا اسون بودند و اگر در حد مسایل کتاب درسی بلد بودی میتونستی درصد بالای پنجاه داشته باشی و در عوض شیمی خیلی محاسباتی و زمان بر و در نتیجه سخت بوده. زیست هم متوسط. نه سخت و نه آسون.
      پیش بینی شما از کنکور بعدی چیه؟ آیا اصلا به نظرتون قابل پیش بینیه الگوریتم خاصی داره میزان سختی سوالات هر درس یا نه؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra6 نمایش پست ها
      امسال جوری که من متوجه شدم ریاضی و فیزیک نسبتا اسون بودند و اگر در حد مسایل کتاب درسی بلد بودی میتونستی درصد بالای پنجاه داشته باشی و در عوض شیمی خیلی محاسباتی و زمان بر و در نتیجه سخت بوده. زیست هم متوسط. نه سخت و نه آسون.
      پیش بینی شما از کنکور بعدی چیه؟ آیا اصلا به نظرتون قابل پیش بینیه الگوریتم خاصی داره میزان سختی سوالات هر درس یا نه؟
      سلام
      قطعا هیچ الگوریتم خاصی نداره. هرکی هم داخل فروم یا خارج از فروم(مدرس ها و مشاور ها و..) طبیعیه که بین همه حالت هایی که میگه، یکیشون درست میاد و همینو میاد علم میکنه. درحالی که اینجور نیست.
      خلاصه که کنکور فیزیکش یا ریاضیش یا xاش یا yاش سخت باشه، متوسط، آسون، در هر حالت برای رشته های تاپ و رتبه های بالا باید واقعا زحمت کشید.
      اگه درست خونده باشین، از هرسطح بودن درسا هیچ وقت متضرر نمیشین!
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

ببخشید زیست امسال کجاش متوسط بود ؟؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام
      قطعا هیچ الگوریتم خاصی نداره. هرکی هم داخل فروم یا خارج از فروم(مدرس ها و مشاور ها و..) طبیعیه که بین همه حالت هایی که میگه، یکیشون درست میاد و همینو میاد علم میکنه. درحالی که اینجور نیست.
      خلاصه که کنکور فیزیکش یا ریاضیش یا xاش یا yاش سخت باشه، متوسط، آسون، در هر حالت برای رشته های تاپ و رتبه های بالا باید واقعا زحمت کشید.
      اگه درست خونده باشین، از هرسطح بودن درسا هیچ وقت متضرر نمیشین!
      بله درسته ولی این حالت ایده ال ماجراست که یک نفر همه دروس رو به بهترین شکل خونده باشه و اماده ی هر نوع تستی باشه. ولی واقعیت اینه که خیلی ها از جمله خود من محدودیت داریم و اگر بدونیم احتمالا یک درسی سخت تر میاد برای اون زمان بیشتری بگذاریم تا حتی با یک تست بیشتر رتبه بهتری بیاریم و برای درسی که احتمالا اسون تره زمان برای امادگی برای تست های خیلی سخت نگذاریم.
      مثلا یک نفر به من گفت تجربی چون رشته هاش به ریاضی و فیزیک زیادی احتیاج ندارند سخت نمیاد ولی شیمی و زیست رو چون بعدا نیاز دارند سخت میاد. خب در چنین شرایطی من ترجیح میدم برای شیمی و زیست زمان بیشتر و برای زفیزیک و ریاضی زمان کمتر بذارم
      ویرایش توسط Zahra6 : 13 تیر 1401 در ساعت 01:26

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Meti81 نمایش پست ها
      ببخشید زیست امسال کجاش متوسط بود ؟؟
      نمیدونم من سوالات رو نگاه نکردم که تکراری نشه برام نظرات بقیه رو میگم.

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      زیست متوسط)

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      برخلاف چیزی که معلمان/مشاوران/دلالان حیطه کنکور ادعا می کنند (مبنی بر آموزش و پیش بینی کنکور) موفقیت در کنکور رابطه مستقیمی داره با تعداد آزمون جامعی که از خودتان می گیرید نه سطح آموزشی که داشته اید و نه سطح منبعی که بعنوان منبع اول کار کرده اید. شما بایستی یک دور مطالعه کنید و هر آموزشی که خواستید تکرار می کنم هر آموزشی شامل جزوه،درسنامه، فیلم و کلاس و ... که با آن راحت ترید را استفاده کنید بلافاصله بعد از اون از منبع اول متناسب با سطح خودتان تست زنید تا مرحله آموزش تکمیل شود. یک دور کل مطالب را بدون هیچ حذف کردنی بدون هیچ بهانه تراشیدنی به این صورت بخوانید و سپس n بار بپردازید به بازیابی. موفقیت در کنکور چیزی جز بازیابی چند باره دروسی که مطالعه شده نیست. یعنی شما بعد از مرحله آموزش باید حتما برای هر درس یک تعداد زیادی آزمون بزنید و تحلیل کنید و اشکالات خودتان را برطرف کنید. چیزی که دانش آموزان زیادی را تبدیل به پشت کنکوری می کند این هست که فکر می کنند هرچقدر مرحله اول (آموزش) بهتر طی شود شما در آزمون های جامع عملکرد کلی بهتری خواهید داشت. این تصور اشتباه باعث میشه عده ای بیفتند دنبال سطح سوالات کنکور پارسال، پیش بینی کنکور سال بعد، کلاس و منابع درجه یک برای آموزش منطبق بر کنکور سال قبل، عوض کردن n باره منبع اول خود، تعویض m باره دبیر و کلاس و ... درحالیکه دانش آموزی در یک آزمون جامع با سطح نامشخص و مبهم مثل کنکور موفق عمل می کند که یک بار یک منبع تستی را متناسب با لول خود تمام کنه و سپس حداقل 50-60 آزمون تک درس و جامع با سطح سوالات متنوع و حتی سوالات عجیب و غریب و سخت و آسان و غیر استاندارد و استاندارد و مشابه کنکور و خود کنکور و ... از خود بگیرد و این بین آنقدر رفع اشکال کند آنقدر به منبع اصلی خود برگردد تا بالاخره میانگین درصد خود را روی رنج خاصی که برای آن تلاش کرده فیکس نماید. کنکور چیزی جز بازیابی نیست. کنکور هر سال سطح متفاوتی با کنکور سال های قبل دارد. بودجه مشخصی ندارد. یک سال یک درس از متن کتاب درسی مطرح میشه و سال بعد یک مدل دیگه. این بین معلم و دبیر تکنیکی و جزوه و درسنامه و حتی منبع اولی که برای تکمیل یادگیری با تست های آموزشی استفاده می کنید هیچ تاثیری روی درصد نهایی کنکورتان نخواهند داشت. اینها صرفا شما رو کمک میکنند تا به یک سطح خاصی از یادگیری برسید. یکی به 20 درصد میرسه با این منابع یادگیری و یکی هم به 30 درصد. ولی تهش هر دو در آزمون جامع و تک درس و ... از یک نقطه مشخص و پایین شروع می کنند و حالا فرق کسی که یک سال دیگر پشت کنکور می ماند و آنی که موفق می شود تنها در این است که فرد اول یک ماه مانده به کنکور تازه می فهمد که درصد زیستش در اولین آزمون جامع اسفناک است و آن یکی حداقل 5-6 ماهی مانده به کنکور با این وضعیت روبرو می شود لذا فرصت کافی برای ترمیم درصد خود و تثبیت آن روی 60-70 درصد و حتی بالاتر را در هر درس دارد. حال برای چنین فردی دیگر چه تفاوتی می کند کنکور سخت باشد یا آسان؟ غیراستاندارد باشد یا استاندارد؟! بهرحال این فرد به حداکثر توانایی خود رسیده و میداند کنکور در هر سطحی که برگزار شود باز می تواند بهترین عملکرد خود را روی هر درس پیاده سازی کند.
      ‏«چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بله درسته ولی این حالت ایده ال ماجراست که یک نفر همه دروس رو به بهترین شکل خونده باشه و اماده ی هر نوع تستی باشه. ولی واقعیت اینه که خیلی ها از جمله خود من محدودیت داریم و اگر بدونیم احتمالا یک درسی سخت تر میاد برای اون زمان بیشتری بگذاریم تا حتی با یک تست بیشتر رتبه بهتری بیاریم و برای درسی که احتمالا اسون تره زمان برای امادگی برای تست های خیلی سخت نگذاریم.
      مثلا یک نفر به من گفت تجربی چون رشته هاش به ریاضی و فیزیک زیادی احتیاج ندارند سخت نمیاد ولی شیمی و زیست رو چون بعدا نیاز دارند سخت میاد. خب در چنین شرایطی من ترجیح میدم برای شیمی و زیست زمان بیشتر و برای زفیزیک و ریاضی زمان کمتر بذارم
      ریاضی رشته تجربی سال 1400 رو ببین. کی گفته چون تجربیا بعدا با ریاضی و فیزیک سر و کار ندارن واسشون آسون میاد؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      هر فکتی که رو که شما بهش رسیدین یا هر مشاوری قطعا طراح های کنکور هم بهش رسیدن.
      طراح های کنکور آدمای بدی نیستن! اما مجبورن که فیلتر رو بهتر انجام بدن و کارشون رو درست انجام بدن که دانش آموزا تو کنکور بهتر تفکیک شن. پس مثلا، اگر که بین جامعه پخش میشه که اره تجربی نیازی به ریاضی فیزیک نداره، طراح ها دست میذارن رو همین نقطه ضعف.
      اما حرفی که زدین درسته. قطعا با توجه به ضریب باید وقت بذارین. وقتی ضریب زیست 12 و ضریب فیزیک 4 شیمی 8ئه وضعیت تفکیک ساعت مطالعه هم به همین عنوان خواهد بود.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      اولا
      ریاضی و فیزیک آسون نبودن . متوسط بودن و اگر هم در حد مسائل کتاب بلد بودی میزدی هم خوب منظورشون یکی دو تا تست بود که از کتاب مطرح شده بود . کنکور یک رقابته و مطمئن باش اونیکه پزشکی و دندون میاره هم اون تست رو میزنه . پس رقابت میره سمت تستهایی که اونایی میزنن که هر کسی نمیزنه . پس خیال برتون نداره که کتاب رو بخونید 100 میزنید و ....... الا از این خبرا نیست
      شیمی محاسباتی نبود اصلا . البته دو تا مسئله سخت داشت که نمونه هاش تو کنکور 98 و 1400 اومده بودن ولی خوب اینطوری که میگید نبود . شیمی امسال بیشتر شبیه زیست شده بود تا اینکه مثل 1400 و 99 مسئله زیاد باشه . به جاش چند موردی و سوالات توصیفی زیاد شده بود و ابهام هم سرش زیاده
      زیست متوسط؟؟؟؟؟؟؟؟ حالت خوشه ؟ زیست امسال به شدت چالشی بود و 3 تا سوال هم داده بود که کلا خار کتاب بود . یکش درباره دیافراگم پرنده بود که تو کتاب نیست / یکی دیگه اش درباره مفاصل و تحرکشون بود که تو کتاب نیست / یه سوال هم داده بود که درباره زوائو یاخته دوم حبابک که باز هم تو کتاب نیست و فوق العاده اتفاقا زیست چالشی بود

درباره سوال آخرتون . کنکو رتا حدی قابل پیش بینی هستش . ولی اینکه بگید کاملا و 100 درصد . خیر / الگوریتمش هم اینطوریه که کنکور ترکیبی از خود کنکور هستش / ینی چی این حرف؟؟ ینی سازمان سنجش طبق اماری که هر سال از کنکور میاد بیرون میاد ترکیب سوالا و چینش سوال و سطح دفترچه رو مشخص میکنه . و ترکیبی از سه سال آخر رو مد نظر قرار میده . به نظر من سطح کنکور 1402 در زیست و شیمی شبیه 1401 خواهد بود و ریاضی و فیزیک کمی سخت تر از 1401 / دروس عمومی هم به همین منوال خواهذ بود .و مثل 1401 هم از کتاب درسی سوال خواهیم داشت مستقیما . هم از سوال متوسط کنکور و هم از سوالات وقتگیر و سخت کنکور سوال خواهیم داشت .

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مشخصه که حاشیه دوستی.
      هیچ کنکوری تا حالا پیش بینی نشده
      زیست امسال از 99 و 400 هم سخت تر بوده /منبع کانون
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سال دیگه ام طبق روال زیست شیمی دروس تعیین کننده باقی میمونن ..عمومی ها سخت تر میشه
      بین ریاضی یا فیزیک ترجیحا فیزیک سخت میشه
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این همه گفتن فیزیک سخت میشه اسون ترم شده بود دنبال این چیزا نباشید

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نظر شخصی خود من این هست که هیچ پیش بینی رو انجام ندید و روی هیچ پیش بینی حساب باز نکنید !
      مهم ترین سرنوشت کنکور حق ترمیم نمرات معدل هست:
      پویش ترمیم معدل و معدل برای کلیه رشته ها و نظام جدید و قدیم
      همه عزیزان اعضا تشریف بیاورند (جز افراد فاز منفی و مریض)

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نمیدونم من سوالات رو نگاه نکردم که تکراری نشه برام نظرات بقیه رو میگم.
      امسال در درس زیست شناسی منتظر درصدهای زیر 75 در رتبه های برتر باشین.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن