نوشته اصلی توسط
nadereh
سلام دوستای عزیز. دوستان من ۲۳ سالمه و سه سال کنکور دادم و رتبه خوبی نیاوردم. راستش من معدلم خوب بود دبیرستان که بودم و انصافا دبیرستان خوبیم میرفتم. حالا نمیدونم ترس از کنکور بوده، هوش کمم بوده، تنبلی یوده هرچی که بوده من دیگه کنکور ندادم. راستش دیگه از کنکور حالم بهم میخوره.من حسابی ام چاق شده بودم و اعتماد به نفسم رفته بود زیر خط فقر بعد اوضاع خانوادگیمم ناجور بود از طرفی دیگه از طرف همه طرد شده بودم. گفتم اینطوری نمیشه نشستم ماه ها کل دانشگاه ها کل بورسیه ها کل رشته ها رو سرچ کردم و اپلای کردم چون زبانم خوب بود خب چندتایی رشته قبول شدم. در ضمن اینم بگم اعتماد به نفسم خیلی بالاتر رفت چون واسه قبولی تو این رشته ها آزمون دادمو قبول شدم. حسابیم لاغر شدم تا دو ماه دیگه ویزام بیاد میرم اما نمیدونم چرا خوشحال نیستم. احساس بی عرضگی میکنم. از طرفیم دیگه نمیتونم کنکور ایرانو بدم از اون طرف میدونم بعد چند سال برگردم ایران میگن این همون شکست خورده هست رفته فلان رشته رو خونده و هزار حرفو حدیث دیگه. کرم درونم میگه دوباره کنکور بدم که الان که دیگه اعتماد به نفسم و تجربم یه خورده بالا اومده شاید بتونم قبول بشم. اما از اون طرف سنم بالا رفته ویزامو نگیرم همه چیو از دست میدم کنکورم که سخت شده. من چکار کنم؟؟