سلام
من همه اطلاعات ثبت نامی کنکور(شماره پرونده،کد رهگیری و...) رو فراموش کردم.با این حال میشه که کارت ورود به جلسه کنکور رو بگیرم؟
سلام
من همه اطلاعات ثبت نامی کنکور(شماره پرونده،کد رهگیری و...) رو فراموش کردم.با این حال میشه که کارت ورود به جلسه کنکور رو بگیرم؟
سلام
فک کنم واسه کارت ورود به جلسه فقط کد ملی و سال تولدم کافیه ولی محض احتیاط تو سایت سنجش یه سیستم پاسخگویی داره پیام بده با کد ملی و تاریخ تولدت اطلاعات کنکورتو بهت میدن
Lost in DayDream
من رسید انتخاب رشتمو گم کردم الان نمیتونم برم ویرایش کنم دیروز به سیستم پاسخگویی سنجش پیام دادم اما تا الان جوابش نیومده امروزم که روز اخر انتخاب رشته س چیکار میتونم انجام بدم به نظرتون؟
کسی تا حالا برای سنجش پیامی گذاشته؟ چقد طول کشید تا جواب دادن؟
از همین تعجب میکنم که پیامکم نیومده برام
من موقع انتخاب رشته اشتباه کردم دستم رفت رو اینتر تا مرحله اخر پیش رفت ولی از اونجایی که هنوز تمام کد رشته هامو وارد نکرده بودم برگشتم به صفحه قبلی که وارد کنم دوباره که خواستم تایید کنم دیگه تایید نشد مجبور شدم صفحه رو ببندم تا دوباره باز کنم ولی بهم پیام داد با این شماره پرونده قبلا انتخاب رشته شده به قسمت ویرایش مراجعه کنید
درسته حق با شماست چون الان خواهرم انتخاب رشته کرد براش پیامک اومد
والا فکر میکنم اون لحظه سیمکارت همراه اول تو منطقه ما قطع شده بوده دلیلشو نمیدونم ولی من این موضوع رو نمیدونستم فردا صبحش که متوجه شدم دقیقا همین کارو کردم یه چندتا از اس ام اسام اومد این یکی تو لیست نبود
خودم واقعا نمیدونم به این شانس باید بخندم یا گریه کنم![]()
برو به آدرس زیر :
https://register1.sanjesh.org/CS_Sar...ViewLogin.aspx
سریال ثبت نام و کد ملی رو بزن تا رسید بیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)