موفق باشین و با قدرت ادامه بده
سلام حالتون خوبه منم مثل شما هستم پشت کنکور بودن و توسری خوردن باعث شده ی ادم ترسو بشم امسالم از افسردگی هیچی نخوندم دقیقا مثل شمام و از استرس زیاد فقط راه میرم شما میگین اجبار و تحقیر با تمام وجودم درک میکنم خوشحال شدم این تایپیک دیدم شاید از شدت تنهایی دیگ دووم نمی اوردم چون هیشکیو نداشتم باهاش دردل کنم ک درک بشم وقتی میگم ناراحتم و غیره همه براحتی هرچی به ذهنشون میاد بهم میگن خودم باعث شدم این روزا خیلی از خودم ناراحت و دلگیرم و بهم ریختم کاش بدنیا نمی اومدم
حالم یه حالت خنثیست
نه خوشحالم؛ نه ناراحت.
حتی نمیتونم توصیفش کنم.
خنثی ام اما به اندازه تمام دنیا فکرم درگیره..!
من حالِ این روزامو دوست ندارم
http://forum.konkur.in/thread77124.html#post1757413اینم تایپیکی که چندماه پیش زدم و بعد اون بهتر که نشدم هیچ صد برابر بدتر شدم
حالم یه حالت خنثیست
نه خوشحالم؛ نه ناراحت.
حتی نمیتونم توصیفش کنم.
انجمن کنکور شده مهدکودک، این با اون دعوا داره و دیگر حواشی
واقعا انجمن از روزای خوبش خیلی فاصله گرفته
ویرایش توسط Friedrich : 11 خرداد 1401 در ساعت 14:55
کافیه یه تاپیک خوب استارت بخوره
مثلااقای ارتور زیرو وامثالهم
پشتش زحمت
نه تنهافیدبک نمیگیرن بلکه دیده هم نمیشن اونجور که باید
.
من قصدتوهین به استارترندارم فقط
وقتی تعدادصفحات این تاپیک زیادشده
ی مکان میشه بقیه مطرح کنن خودشونودعواکنن
.
وتربخوره بیشتر به وجنات اینجا .
.
فقط اینومیدونم یه سری ادم بودن براسرپانگه داشتن اینجا فضا واحوالش خیلی تلاش کردن که اینجااین شد
.
حالامقصریکی دوتانیست
خیلی دیگه دست شستن جمع کردن رفتن...
.
ولی قبل اینکه یه نظری بدین خوبوبد
به مطرح کردنش فک کن کنین
.
یاازخصوصی استفاده کنین
.
)ولومپن های درصحنه بانظرات صریح وزیبا((=
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
حالم یه حالت خنثیست
نه خوشحالم؛ نه ناراحت.
حتی نمیتونم توصیفش کنم.
خلاصه کلام اینو بگم بهت کسی که میگه وقت من تلف شد و حوصله تو ندارم و دایورت میکنم به کف پاهام و حالمو بهم میزنی و فلان
همچین شخصی چرا باید پیگیر جوابهای بعدیه شخص مقابلش باشه؟ مگه به چپ و راستت موکول نکردی؟ پس چرا هی ادامه میدی ؟
مثل بزنم ؟ یه آهو همیشه با پای خودش میره محل شکارچی هاش جلوشون گیاه هارو میخوره و اینقدر جولون میده که تو صدم ثانیه پلنگ یا ببر بهش حمله میکنه خود آهو مقصر بوده چون هی رفت و اومد هی چراغ سبز داد
فرار میکنه و سرعت آهو بیشتر از شکارچی هاش هست ولی هی برمیگرده به عقب هی تماشا میکنه بهش شکارچی رسیده یا نه و همین باعث میشه اسیر بشه !!
تو هی میای و میری !! هی میگی واسم مهم نیستی پس چرا چراغ سبز نشون میدی؟ حرفهات ضد و نقیضه عزیزم
تصمیم راسخ بگیر ! اینطوری هم اعصاب خوردی واسه خودت و دیگران درست نمیشه تو رسالت خودتو با اون پیام دادی ! دیگ پیامهای بعد فقط جاده خاکیه !
خودت مثل آهو باعثش شدی چون هی رفتی و اومدی
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
یه پشت کنکوریمیفهمهه روز قبل کنکور چیه و دعا میکنه ای کاش فقط دو روز بیشتر وقت داشتم یه پشت کنکوری میفهمه که وقتی نتایج اومد و میری انتخاب رشته کنی طرف بهت میگه اگه زیست به جا ۶۰ ۷۰ میزدی الان اون رشته که میخواستی قبول میشدی ۳۰ روز وقت داری و بخون حرف این جماعت هم گوش نکن اگه اینا موفق بودن تلاش میکردن زندگی خودشون سر و سامان بدن نه با بچه های کنکوری بحث کنند کسانی که کلی فشار روانی روشون
چ اشتباهی کردم پیام دادم این تاپیک اومد بالا
بابا همو دوست داشته باشید عه
اصن نباید من هیچی اینجا مینوشتم نباید
نمیدونستم جنبه و احترام و همه چی از این انجمن رفته
خود را به زندگی سپرده ام.
فقط شروع به تلاش کرده ام.
همین.
این سرزنشای بیش از حدی که خودمون رو میکنیم نمیشه گفت که تقصیر خودمون نیست
چرا اتفاقا تقصیر خودمونم هست ولی بیشترش به خاطر تموم اون آدم هاییه که بدون اینکه درک محدودی از شریط فوق پر استرس آدم داشته باشن آدمو قضاوت میکنن و هر برچسبی که خودشون دلشون میخواد به آدم میزنن
اگر ما نتونیم الان اون بخشی که تقصیر خودمون هست رو ببخشیم و یه جورایی خودمونو ببخشیم بعده ها هم شاید نتونیم از اشتباهات دیگران بگذریم و تبدیل بشیم به یکی از همین آدمایی که به دیگران لیبل میزننن
پس اول از همه خومونو ببخشیمو دست از سرزنش کردن خودمون باید برداریم کاری که خودم تو این سالها خودم خیلی انجامش دادم و قدرت تخریب حرف و تحقیر ها دیگران چند برابر کرد
جدیدا سعی میکنم خودم اول یکم خودمو ببخشم
جناب لَجکار
دمت گرم
متنت طولانی بود ولی حوصله کردمو خوندمش
آدم باید جنبه پذیرش اشتباهشو داشته باشه،زود قضاوت کردم و مشکل از کج فهمی من از کامنت اولت بود
حرفات جمله به جملش درسته و اتفاقا خودمم خیلی خیلی بیشتر به منطق اعتقاد دارم تا صرفا احساسات زودگذر و به قول خودت انتقام و مشت محکم کوبیدن...
اتفاقا راه حل روانشناس و روانپزشک رو هم خودم امتحان کردم و الان مدت یکساله ای هم هست که زیر نظرم
و اینکه سالای اول خودمم به دنبال مقصر میگشتم و همیشه انگشت اتهامم به سمت دیگران بود ولی اخیرا اینو خیلی عمیق فهمیدم که تقصیر کار کسی نیست مگر خودم و خودم و خودم
اگه دقت کرده باشی تو استارت هم گفتم که نمیخام جو بدم و بگم من تو یه ماه رتبه میشم و ره صد ساله رو یه شبه میرم
از نظر نظام وظیفه تا آذر فرصت دارم و اتفاقا این که به خودم قبل رفتن به خدمت یکم آرامش بدم و با فکر آزاد بشینم فکر کنم و تو برنامم داشتم خودم
ولی خب گفتم این 5 سال گذشت این یک ماهم روش،حداقل بعدا نیام بگم ظرفیتا رو برده بودن بالا...سطح بچه ها شاید پایین بود و کاش میخوندم
در اصل راه بهونه رو میخوام برای خودم بگیرم
هدف از نوشتن این تاپیک هم این بود کهبگم اگه کسی مثل من وجود داره بدونه که تنها نیست و اگرم که دانش آموزای دهم تا دوازدهمی خوندنش شاید یکم از تجربه های امثال من دوست داشتن استفاده کنن و از همون اول سفت بچسبن به مسیر و به فکر پشت نباشن
وگرنه حرفات کاملا از منطق میاد و همشونو قبول دارم،کامنتی قبلی هم از سر کج فهمی من بود
و پوزش
جناب لَجکار
ویرایش توسط mehdi_dghn : 11 خرداد 1401 در ساعت 21:31
منم پارسال شدم46هزار...امسال تصمیم خودمو گرفتم باید قبول شم باااااااااااااااااااااااا ااااید نمیشه که قبول نشم زندگیم ****** میره
بچه های شروع صفری این همه داستان عجیب قبل ما بوده پس حتما میشه ..یادتون باشه بازی هنوز تموم نشده و میشه ورق رو برگردوند^^کی تعیین میکنه چقدر باید واسه ی رتبه خوند؟
**بیاین بعد از نتایج اولیه بیایم همین جا و از معجزه ایی که برامون رقم میخوره بگیم و گروهی بشیم به اسم معجزه ی ۳۰ روزه یا همچین چیزی ������������بیخیال حاشیه و فقط بخونیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)