خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 77
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شبیه همیم تا حدودی فقط اینکه من سربازی رفتم و اومدم
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی سخته خیلی
      روحیه اهنین میخاد
      تقریبا مشابه منی منتها من سال اول پرستاری قبول شدم یک ترم نخونده انصراف دادم رفتم سربازی
      سال ۹۵اولین کنکورم بود
      راستش شرایطت از من سختتره چون سربازی نرفتی
      واگه نتونی این ماهو نخونی و قبول شی حسرت ذره ذره آبت میکنه
      اینارو گفتم چون خودمم تو شرایط توام
      فقط ی چیزی میگم هرچی قبول شدی برو سربازی بری باتوجه ب سنت اوضاع زندگیتو حسرت خیلی سخت میشه و طاقت فرسا

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینم بگم سربازی نری چیزیو از دست ندادی
      دنیا پراز حالِ خوبه فقط کنکورو پزشکی نیست
      بازم میگم سربازیو بنداز بعداز دانشگاه حالا هر رشته ای
      ب فکر میانبر باش ک تموم خلا هاتو جبران کنی از درامد بگیر تا خوش گذرونیت این چن سالتم ک قبول نشدی ب فال نیک بگیر شاید این کنکور از جونت محافظت کرده باشه

4. Top | #34
      NYC
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Carolin نمایش پست ها
      آره برادر راس میگن به حرف کسایی که دوتا تست ریاضی فیزیک بیشتر زدن گوش نکن

برو به حرف کسایی که همونم نزدن گوش کن

فیدبکِ تراز
      ضربه سنگینی بود 100 امتیاز و یک آبنبات چوبی از طرف من خدمت شما راستش حق داری این حرفو بزنی بهم من این اجازه رو میدم بهت چون خودم گنده تر و رکیک تر از این حرفارو به خودم زدم من از چشم خودمم افتادم چه انتظاری از تو که یه ادم خارج از دنیای درون من هستی دارم ولی میدونی چیه یه چیزو میدونم که تو حتی تا حدی پیش بری که بشی مثل پروفسور سمیعی از لحاظ تحصیلی میگم فکر نمیکنم به این قضیه برسی که وقتی انرژی مثبتی میدی به یکی همون انرژی هزاران برابر برمیگرده تو زندگیت نه که من الان با خوندن پیامت بغضم ترکید و دستام میلرزه چند سال اخیرم مثل یک فیلم از جلو چشمام رد شد ولی حقمه بیشتر از اینا دوست دارم بارم کنی اون طوماری که تو یه پیام قبلیم دادم خیلی بلندتر از چیزی بود که فرستادم وقتی یبار به چشم خریدار قبل اینکه ارسالش کنم خوندم دیدم واقعا یه سری بخشاشو خودمم قبول ندارم پاک کردم من کاری با زندگیم کردم که برسم اینجا و این حرفارو بشنوم راستشو بخوای اصلا ناراحت نشدم چون به گروه خونی من نمیخوره من آدم دلقکیم از هراتفاقی سوژه میسازم تا بقیه رو بخندونم ولی این پیامو به عنوان یادگاری تو گالریم نگه میدارم تا تلنگری باشه واسم که این یک ماه اخرو جونمو بذارم پای کار و نتیجه رو بهتر از چیزی که ممکنه به ثمر برسونم
      زنده باشی خدانگهدار
      ویرایش توسط NYC : 11 خرداد 1401 در ساعت 00:09

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      دوستانی که قبول شدن و الان اینجا میگن تو کنکور و پزشکی و مهندسی و اینا نر ی دن لطف کنن برگه انصراف از رشتشونم ضمیمه کنن یه ذره تاثیرگذار تر باشه حرفاشون در غیر این صورت ته دل یه مشت بچه کنکوریو خالی نکنن
      داداش اتفاقا ری دن، واسه امثال من که دیگه هیچ امیدی و مهارتی و دارویی ندارن بخورن خوبم ری دن
      کلن فازشونو درک نمیکنم، اینجا کی سوال پرسید که راهکار میدین؟! اونم راهکاری که با جایگاه فعلی خودتون منافات داره؟!
      بخون که این ۳۰ روز مث شب امتحانه
      از پسش برمیای، برمیایم♡
      Lost in DayDream
      ویرایش توسط .Moon. : 10 خرداد 1401 در ساعت 23:39

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ضمن اینکه گفتن اسم قرص کار درستی نیست، هرکسی براساس شرایطش داروی خاصی میگیره(نمونش خود من) و اینجا ممکنه کسی باشه کسی باشه که آشنا داشته باشه داروخونه بره بگیره و مصرف کنه و عوارض داشته باشه براش!
      Lost in DayDream

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درس خوندن تو تایمِ کوتاه خیلی استرس زاست.کلا شبِ امتحانی بودن پُر از استرسه.اگر بتونی استرست رو کامل مدیریت کنی و تمومِ تمرکزت رو بذاری روی درس خوندن ممکنه نتیجه بگیری.البته نباید دنبال نتایجِ رویایی باشی.همینکه تلاش کنی خودش ارزشمنده.امیدوارم موفق باشی و هر چه زودتر به ساحل آرامش برسی: )

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      با قدرت برو جلو
      میترکونی
      جزوه و رفرنس ۵۰۰ صفحه ای رو چجوری دو شبه دانشگاه میخونیم و پاس می کنیم
      کنکور که دیگه ….ش هم نیس

وای که کاش یه دلسوز داشتم اون موقع اینارو به من میگفت
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parimah نمایش پست ها
      آدمهای منفی که دورمون مثل خرمگس وز وز میکنن رو به کف پات بگیر اونها باید باشن که مشخص بشه تو قاطع هستی تو مسیرت یا نه

منفی نباشه مثبت معنی نداره ، وضعیت ل.جن نباشه ، وضعیت باب میل معنی پیدا نمیکنه ، ناامیدی نباشه ، امیدی وجود نداره

باید دافعه باشه تا جاذبه صورت بگیره میفهمی؟

افسردگی با حال خوب گره خورده !! بیزاری با دوست داشتن گره خورده

ممکنه به حرف من الان نرسیده باشی و حرف خزوعبلات تلقیش کنی مهم نیست واسم خب؟ ولی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

در هر صورتی راهتو برو چیزی که قلبت میگه درست ترین کاره

الانتو رها کنی دوباره زمان تورو میاره به امروز همون سال دیگت دوباره همین موقع میگی میشه یا نه ؟ متوجهی؟

مادامی که تو با حرفها و گفته های آدم های شکم سیر که مسیر تورو رفتند یا شکست خوردند مواجهه میشی فقط قصد تحریک کردنتو دارن اینکه رها کنی بری قاطی باقالیا

چون یه آدم هم یه آدمه از سر راهت بره کنار ، راه تورو نره !!

حقیقت رو بگم؟ 99 درصد آدمها عاشق زمین خوردن و شکست توعن اینو روت نمیگنا تو دلشون خرکیفن و جشن میگیرن !!

من خرده برده ای از کسی ندارم همیشه شفاف و رک حرفمو میزنم !! من تو زندگیم همیشه به مو رسیدم ولی پاره نشدم!! ته خط هم بارها دیدم !!

پس از من میشنوی به چپ و راستت بگیر برو تهشو بجو ^^

بهترینها سهم کسایی که طالب حقشونن
      هر متنی که نوشتی و من خوندمش تا الان همیشه پر از حال خوب بوده و طوری با تموم وجودم حسش کردم که انگار خودم همین الان دارم تایپش میکنم
      اینقد دلی و خاکی و بی شیله پیله...معرکس
      جناب لَجکار

10. Top | #40
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mina_77 نمایش پست ها
      با قدرت برو جلو
      میترکونی
      کنکور که دیگه ….ش هم نیس

دیدن آدمایی مثل شما و شنیدن حرفاشون که شرایط بقیه رو درک میکنن و دلسوزانه راهنمایی میکنن مطمعنا انگیزه ترکوندن رو هم به آدم میده
      امیدوارم همه اونایی که اینجا نوشتن و شرایطشون مثل من بود موفق بشن و دو ماه بعد کارنامشون رو اینجا ببینیم
      جناب لَجکار

11. Top | #41
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itsmahi نمایش پست ها
      دوستانی که قبول شدن و الان اینجا میگن تو کنکور و پزشکی و مهندسی و اینا نر ی دن لطف کنن برگه انصراف از رشتشونم ضمیمه کنن یه ذره تاثیرگذار تر باشه حرفاشون در غیر این صورت ته دل یه مشت بچه کنکوریو خالی نکنن
      داداش اتفاقا ری دن، واسه امثال من که دیگه هیچ امیدی و مهارتی و دارویی ندارن بخورن خوبم ری دن
      کلن فازشونو درک نمیکنم، اینجا کی سوال پرسید که راهکار میدین؟! اونم راهکاری که با جایگاه فعلی خودتون منافات داره؟!
      بخون که این ۳۰ روز مث شب امتحانه
      از پسش برمیای، برمیایم♡
      حق پرومکس✌
      جناب لَجکار

12. Top | #42
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mina_77 نمایش پست ها
      با قدرت برو جلو
      میترکونی
      کنکور که دیگه ….ش هم نیس

حق
      این ترم من واحدهایی رو پاس کردم که سر کلاس کلن چرت میزدم
      فقط شب امتحان خوندم
      فقط یه فیزیک ۳۰۰ صفحه بود اونم جدای جزوه اش
      مرسی که یادم انداختی.
      شدیدا نیاز داشتم بهش.
      اجرت با امام رضا که عشقمه و باهاش حال میکنم.
      خود را به زندگی سپرده ام.
      فقط شروع به تلاش کرده ام.
      همین.

13. Top | #43
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NYC نمایش پست ها
      ضربه سنگینی بود 100 امتیاز و یک آبنبات چوبی از طرف من خدمت شما راستش حق داری این حرفو بزنی بهم من این اجازه رو میدم بهت چون خودم گنده تر و رکیک تر از این حرفارو به خودم زدم من از چشم خودمم افتادم چه انتظاری از تو که یه ادم خارج از دنیای درون من هستی دارم ولی میدونی چیه یه چیزو میدونم که تو حتی تا حدی پیش بری که بشی مثل پروفسور سمیعی از لحاظ تحصیلی میگم فکر نمیکنم به این قضیه برسی که وقتی انرژی مثبتی میدی به یکی همون انرژی هزاران برابر برمیگرده تو زندگیت نه که من الان با خوندن پیامت بغضم ترکید و دستام میلرزه چند سال اخیرم مثل یک فیلم از جلو چشمام رد شد ولی حقمه بیشتر از اینا دوست دارم بارم کنی اون طوماری که تو یه پیام قبلیم دادم خیلی بلندتر از چیزی بود که فرستادم وقتی یبار به چشم خریدار قبل اینکه ارسالش کنم خوندم دیدم واقعا یه سری بخشاشو خودمم قبول ندارم پاک کردم من کاری با زندگیم کردم که برسم اینجا و این حرفارو بشنوم راستشو بخوای اصلا ناراحت نشدم چون به گروه خونی من نمیخوره من آدم دلقکیم از هراتفاقی سوژه میسازم تا بقیه رو بخندونم ولی این پیامو به عنوان یادگاری تو گالریم نگه میدارم تا تلنگری باشه واسم که این یک ماه اخرو جونمو بذارم پای کار و نتیجه رو بهتر از چیزی که ممکنه به ثمر برسونم
      زنده باشی خدانگهدار
      حرفاتو تمومشو خودم تجربه کردم و با لحظه لحظش زندگی
      بهتره دیگه این بحثو ادامش ندی چون هرکس حق داره نظرشو بگه و اگه مخالفتی با نظرش هست بهتره انرژیشو بذاریم تو عمل و با عمل خلافشو نشون بدیم
      بیشتر از اینم وارد حاشیه اش نشیم
      اونا جاشون محکمه و ما متزلزل بیشتر از این فقط استرس اضافی به خود ماست
      جناب لَجکار

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NYC نمایش پست ها
      قربونت خودت میدونی چی نوشتی نیازی به انتشارش نیست حالا هم لطفا بحثو تمومش کن چون به اندازه کافی امروز وقتو از دست دادم 9کرم
      نه منتشر کن ... یا نباید مینوشتی یا حالا که نوشتی بقیه مشتاقن بدونن

15. Top | #45
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نشد یه تاپیکی بریم تهش دعوا نشده باشه.استارتر بخون وشانستو امتحان کن.کسی چه میدونه شاید شد

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن