خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکور 1402 داوطلبان نظام قدیم

سلام خسته نباشیدبنده سال ۹۳ مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم و معدل کتبی نهایی سال سومم هم ۱۷.۳۳ هست
      قصد دارم کنکور تجربی ۱۴۰۲ بدم و میخوام از امسال شروع به خونده کنم اما قضیه تاثیر ۶۰ درصدی معدل نگرانم کرده و با اون معدلی که من دارم امیدی به قبولی تو کنکور ندارم چون کنکور فقط ۴۰ درصد تاثیر داره و دروس عمومی هم دیگه نیست
      امکان ترمیم معدل هست ولی نه برا منی که ده سال از مدرسه دور بودم و نمیتونم درسای دوازدهم رو برای امتحان بخونم و نمره بالا بیارم
      من هدفم رتبه سه رقمی هست و اگر کنکور مثل سابق با تاثیر ۲۵ درصدی معدل باشه و دروس عمومی هم باشن میتونم بخونم و رتبه سه رقمی بیارم ولی با این وضعیت تاثیر ۶۰ درصدی منی که معدل ۱۷ داشتم توان رقابت با این همه معدل ۲۰ رو ندارم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باز تو معدلت ۱۷ منی که معدلم تک رقمیه باید چیکار کنم

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام داداش
      شرایط من هم دقیقا مثل خودته.اگه موافق باشی،یک گروه تشکیل بدیم برای بچه های نظام قدیم که میخوان کنکور های ۱۴۰۲ به بعد شرکت کنن.با هم هماهنگ باشیم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hosseindl7 نمایش پست ها
      سلام خسته نباشیدبنده سال ۹۳ مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم و معدل کتبی نهایی سال سومم هم ۱۷.۳۳ هست
      قصد دارم کنکور تجربی ۱۴۰۲ بدم و میخوام از امسال شروع به خونده کنم اما قضیه تاثیر ۶۰ درصدی معدل نگرانم کرده و با اون معدلی که من دارم امیدی به قبولی تو کنکور ندارم چون کنکور فقط ۴۰ درصد تاثیر داره و دروس عمومی هم دیگه نیست
      امکان ترمیم معدل هست ولی نه برا منی که ده سال از مدرسه دور بودم و نمیتونم درسای دوازدهم رو برای امتحان بخونم و نمره بالا بیارم
      من هدفم رتبه سه رقمی هست و اگر کنکور مثل سابق با تاثیر ۲۵ درصدی معدل باشه و دروس عمومی هم باشن میتونم بخونم و رتبه سه رقمی بیارم ولی با این وضعیت تاثیر ۶۰ درصدی منی که معدل ۱۷ داشتم توان رقابت با این همه معدل ۲۰ رو ندارم
      اخرش چی شد تکلیف ما نظام قدیمی ها چیههه ������

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)