سلام
خواستم گروه ازمایشی کنکورمو عوض کنم و درخواست دادم ب سازمان سنجش گفت نمیشه دیگ فایل ها نهایی شدن
بنظرتون چیکار کنم ؟!؟
راهی هست ک بشه عوضش کرد ؟!؟
سلام
خواستم گروه ازمایشی کنکورمو عوض کنم و درخواست دادم ب سازمان سنجش گفت نمیشه دیگ فایل ها نهایی شدن
بنظرتون چیکار کنم ؟!؟
راهی هست ک بشه عوضش کرد ؟!؟
وقتی سازمان سنجش میگه نمیشه بنظرتون چه کمکی از بقیه میتونه بر بیاد؟ب سازمان سنجش گفت نمیشه دیگ فایل ها نهایی شدن
رئیس قبلی میزاشت اخر فروردین منم منتظر بودم بزاره امسال نزاشتن بپرس بگو الان نمیشه موقع کارت ورود به جلسه امکانش هست بشه
یا حضوری برو نماینده سنجش معمولا مرکز استان شاید کمکی کردن بهت خبرش اینجا بده ممنون
ب سنجش زنگ زدم
پیش کارشناس سنجش هم رفتم
حتی پسر خالمو فرستادم سازمان سنجش هیچ جوره نشد
گفتن دیگ امکان تغییر گروه آزمایشی نیست ولی برا اطلاعات شخصی میتونی ویرایش کنی
وقت کارت ورود ب جلسه هم گفت بستگی ب رشته ی مدرسه ات داره ینی مثلا من رشتم تجربی بود و الان اگه کنکور ریاضی ثبت نام میکردم میتونستم ب رشته ی خودم تغییرش بدم ولی عکسش امکان پذیر نیست
ولی کارشناس سنجش میگفت شاید دو هفته دیگ ویرایش بدن ولی خود سازمان سنجش گفته بود دیگ ویرایش نمیدیم
ویرایش توسط Bitaaa : 08 اردیبهشت 1401 در ساعت 10:38
سلام.من رشته مدرسم تجربی هست ولی ریاضی ثبت نام کردم.الان پشیمون شدم میخوام برگردم همون تجربی.میتونم تو باجه رفع نقص اصلاحش کنم؟ممنون میشم جواب بدید خیلی ناراحتم
سلام.من رشته مدرسم تجربی هست کنکور ریاضی ثبت نام کردم پشیمون شدم میخوام همون تجربی بدم.ایا میتونم تو اون بازه رفع نقص اصلاحش کنم؟
سلام اره احتمالا با واحد رفع نواقص سازمان سنجش تماس بگیر
یا حضوری برو معمولا تو مرکز استان ها هستن
سلام من دیپلم ریاضی فیزیک دارم
ولی تجربی ثبت نام کردم برا کنکور الان خیلی خیلی خیلی پشیمونم برا سنجشم درخواست فرستادم گفتن تموم شدهه فرصت الان واقعا نمیدونم چیکار کنم
میشه راهنماییم کنی اگه راهی هست؟وا گه میشه تغیرش بدم مطمئی که میشه؟هر کاری حاضرم بکمم که تغیرش بدن واقعا انقد استرس رومه دارم دیوونه میشم������
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)