خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: موافق مستقیم شدن تاثیر سوابق تحصیلی هستید ؟

رأی دهندگان
    114. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

22 19.30%
    • نه.خیر

92 80.70%
    صفحه 4 از 16 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 227
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من حسابان و زبان فارسيم شد ١٦/٥ بقيه رو بالا ي ١٨ بودم
      خارج از كشور هم هست ، بدون امكانات
      خيلي نكران شدم لطفا جواب بدين
      ویرایش توسط Alikonkuri : 07 آذر 1392 در ساعت 22:25

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسانی که با این تغییر موافقن
      و انهایی که میخوان مستقیم بشه تو این تاپیک اظهار نظر نکنن لطفا کسی نظر نخواسته
      تاپیک اطلاع رسانیه نه بحث و گفت و گو!!!
      دوستان دیگه هم بحث نکنن پستی نامربوط زده شد سریع گزارش خلافی بزنید
      بازم تکرار میکنم این تاپیک جای بحث نیست و پست های نا مربوط گزارش میشه

-----------------

بچه ها فقط حواستون باشه در دادخواستتون از تقلب و توهين و تهمت چيزي ننويسين به هيچ وجه اين كار هم باعث ميشه خودتون توي دردسر بيافتين و هم اينكه به دادخواستتون رسيدگي نميشه.
      مثل يه شخص فهميده و متمدن همگي بايد دادخواست تهيه كنيم و ارسال كنيم.

مديران عزيز هم لطف كنن اين تاپيك و پست هاي ديگه رو به هيچ وجه حذف نكنن چون اين كار هم مثل اشكالات در ثبت نام هست و انجامش واقعا ضروريه.

بچه ها در دادخواستتون بنويسين كه اگر قراره تاثير سوابق مستقيم باشه پس وزارت آموزش پرورش هم بياد به اوطلبان آزاد اجازه شركت در امتحانات نهايي رو براي خرداد ماه امسال صادر كنه حداقل بچه ها بتونن دوباره امتحان نهايي بدن. يادتون هم نره كه اگه قرار بود نحوه تاثير سوابق تغير كنه حداقل بايد قبل از امتحانات خرداد امسال اعلام ميكردن.

بازم تاكيد ميكنم هيچ توهين و پرخاشي نه در پست هاتون نه در دادخواست نشون ندين. يه مشكلي براي كنكوري ها به وجود آوردن و تضيع حق صورت گرفته ماهم داريم از راه قانونيش حلش ميكنيم.

من به احتمال زیاد شنبه حضوری میرم و پیگیر میشم.
      ..
      ..
      ..
      ویرایش توسط Martin Scorsese : 07 آذر 1392 در ساعت 22:48

3. Top | #48
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alikonkuri نمایش پست ها
      من حسابان و زبان فارسيم شد ١٦/٥ بقيه رو بالا ي ١٨ بودم
      خارج از كشور هم هست ، بدون امكانات
      خيلي نكران شدم لطفا جواب بدين
      بینین..یه توضیح بدم خیلی ساده بدم راجع به تاثیرش..فرض کنین شما زبان فارسی شدین 16.5 و ادبیات فارسی شدین 15.5..میانگین این دو تا درس رو حساب می کنن که میشه 16..این 16 تبدیل به یه تراز میشه که این تراز به اندازه 25٪ تاثیر داره..75درصد هم آزمون کنکوره..حالا اگه شما کنکور تو درس ادبیات درصد 50درصد رو کسب کنین این درصد از 75 سنجش میشه یعنی درصد میشه 37.5... حالا شما میانگین نمره معدل ادبیاتتون بوده 16..این 16 هم از 25 درصد حساب میشه 20...حالا این دو تا با هم جمع میشه و درصد ادبیات شما میشه 57.5..یعنی به اندازه 7.5 درصد اضافه می کنه بهش..چیز بد این سیستم اینه که اگه کسی درصدش تو کنکور از شما پایین تر بوده باشه با توجه به معدلش ممکنه درصدش در نهایت بیشتر از شما بشه و درصد تاثیر معدل برای شما نقش منفی رو اجرا کنه...این تاثیر درس به درس و با توجه به ضرایب دروس هست و با الگوریتم پیچیده تر..من اینجا ساده شدش رو گفتم..الگوریتم اجرایی سنجش پیچیده تره...تاثر درس به درس هم برای اینه که بعضی درس ها نتیجه رو خراب نکنن..تاثیر مسبت هم که قبلا بود یه الگوریتم پیچیده داشت که کسی جز سازمان سنجش اطلاع نداشت..چون عملا برای کسی اگه تاثیر می دادن و رتبش خوب میشد به طور غیر مستقیم برای کسی که تاثیر نمی دادن میشد تاثیر بد.. برای اون هایی هم که تاثیر بد داشت و تاثیر نمی دادن با توجه به این بود که نسبت به هم تراز ها پیشرفت بقیه بیشتر بود
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
      ویرایش توسط Alfredo : 07 آذر 1392 در ساعت 22:35

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پس ما هم به جمع معترضين بپيونديم

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.من معدل کتبی نهاییم شده 14.البته من 86 دبپلم گرفتم.امروز از وقتی که شنیدم نمیتونم درس بخونم.از استرس دارم می میرم.چی کار کنم؟تو رو خدا راهنماییم کنید؟یعنی دیگه قید درس خوندنو بزنم؟

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واستون عرض کنم که :

من تا سال دوم دبیرستان درس خوندنم عالی بود . سال سوم دو ساله شدم که رفتم شبانه . ( همش به خاطر مدرسه غیر انتفاعی ) . الان هم از کسانی که معدلشون بالاست خیلی بیشتر حالیمه

در ضمن اگه قرار بر معدل باشه من الان میتونم با پارتی بازی برم دوباره سال سوم و ثبت نام کنم ؛ قید همه ی شماها رو بزنم ، معدل 20 بگیرم با پول دیپلم و از اول رد کنم و خیلی خیلی توی کنکور تاثیر بالایی داشته باشه ، توی بهمن دوباره کنکور و به عنوان یه سال اولی ثبت نام کنم

ولی این کار نمیکنم چون حق اون بچه یتیمی که سال سومشو خودشو کشت و معدل بالا گرفت و نمیخورم . از همین الان باهاش رقابت میکنم و توی آزمون خودمو نشون میدم نه توی امتحان نهایی که سوالاش فوق العاده چرته . پس انقدر به فکر خودتون نباشید ، فکر بقیه ی مردم هم باشید . خودخواهی بد دردیه

دست بالای دست زیاد است . حواستون باشه .

در ضمن بگم من چشم آب نمیخوره اگه حتی انجمن کلا این اعتارض و انجام بدن به جایی نمیرسه . باید جوری باشه که بین تمام کنکوری ها این خبر پخش بشه . اون موقع هس که شاید امیدی باشه

یه چیز دیگه اعلام کنم بدون خجالت و رودرواسی :

من معدل کتبیم شده 9
      فک نکنم کسی باشه اینجا همدرده من باشه . داغون تر از من نیس توی معدل پس الکی سنگ خودتون و به سینه نزنید . ولی خیلی چیا هست که از بچه ای که معدلش شده 19.60 ترازم از اون فعلا بالاتره ( اینو دیدم که میگم شر و ور نیس )
      پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
      ّ
      FaceBook.Com/Konkur.in
      جدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید

عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه

_ ملتفت _

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جالبش اینه تو سایتا اینو زدن از دست اندرکاران میپرسی میگن چرته تاثیرو فعلا اعلام نکردیم که میستقیمه مستقیمم شه برا امسالیا حساب نیس حال هماهنگیو ببر

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      البته عرض کنم . چیزی که من شنیدم توی شهروید شبکه خبر با رئیس سازمان سنجش صحبت کرده بود گفت :
      کنکور سال 93 به مانند کنکور سال 92 برگزار میشه و تاثر معدل فقط 25 درصد هس

چیزی از مستقیم یا غیر مستقیم نگفت . من تا حالا چیزی ندیدم که مستقیم بیان بگن امسال تاثیر مستقیم داره . چیزیکه شنیدم فقط از زبان انجمن ها و نظرات بوده !
      پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
      ّ
      FaceBook.Com/Konkur.in
      جدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید

عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه

_ ملتفت _

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در تایید حرف های دوستان عرض کنم که

من و خیلی ها به دلایل مسائل شخصی نتونستیم اونجور که باید باشیم
      منم معدلم 8 ـه
      ولی توجه داشته باشین که نباید در جا بزنین تمام شما موظف هستین حقتون رو بگیرین و این بهترین راهه

--------

در مورد این چند نکته رو لازم میدونم بگم

1. یه تمبر واسه هزینه دادرسی باید بگیرین از دادگستری
      2.اگه میتونین حتما خودتون حضوری برین مرکز استان و پیگیر بشین ولی اگه نمیتونین پست هم خوبه
      3.از تهمت و توهین استفاده نکین
      4.کارنامه های آزمون و سوم دبیرستان رو هم ضمینه کنید و بهشون بدین
      من زیست 10 شدم ولی تو آزمون آزمایشی زیر 60 درصد ندارم این خیلی کمک میکنه
      4.اگه کسی رو میشناسین که معدلش پایین بوده ولی الان داره رشته خوبی میخونه ازش کمک بخواین که یه کپی از کارنامه ش و مدرک دانشگاهی شو بده

با رعایت کردن این چیزا خیلی زودتر میتونیم به حقمون برسیم.
      ..
      ..
      ..

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من که شخصا مطمینم شدم تاثیرش مستتقیم نیس حالا شما ها اعتراض بدین خدا یارویاورتون

11. Top | #56
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ایشالا همینطور باشه.من باید چی کار کنم؟شوکه شدم.توروخدا راهنماییم کنید دوستان

12. Top | #57
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برو درستو بخون خوب

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اخه واقعا نمیتونم.یعنی میشه قبول بشم امسال؟

14. Top | #59
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا نمیشه میشه بگی؟خلی چلی عقب مونده ای؟بابا بخودتون بیایین این حرفارو میگن که شما همینطورم که شدین سردرگم شین و بعضیای دیگه بزنن جلو

15. Top | #60
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sasan2shiraz نمایش پست ها
      البته عرض کنم . چیزی که من شنیدم توی شهروید شبکه خبر با رئیس سازمان سنجش صحبت کرده بود گفت :
      کنکور سال 93 به مانند کنکور سال 92 برگزار میشه و تاثر معدل فقط 25 درصد هس

چیزی از مستقیم یا غیر مستقیم نگفت . من تا حالا چیزی ندیدم که مستقیم بیان بگن امسال تاثیر مستقیم داره . چیزیکه شنیدم فقط از زبان انجمن ها و نظرات بوده !
      استدلال خبرگذاری ها برای مستقیم بودن درصد به کار بردن لفظ تاثیر قطعی هستش..قبلا بحث تاثیر قطعی نبوده..تاثیری بوده که اگه بهتر می کرد تراز رو تاثیر می ذاشت و اگه بهتر نمی کرد تاثیر نمی زاشت و قطعی نبود..ولی تاثیر قطعی یعنی قطعا و با هر شرایطی تاثیر بزاره ( که امیدوارم اینجوری نباشه )
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

صفحه 4 از 16 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن