خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: موافق مستقیم شدن تاثیر سوابق تحصیلی هستید ؟

رأی دهندگان
    114. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

22 19.30%
    • نه.خیر

92 80.70%
    صفحه 3 از 16 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 227
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تازه خود رئيس سنجش سازمان آموزش پرورش گفته كه امتحانات شهريور آسون برگزار ميشه ( لينكش توي سايت aee.medu.ir بخش اخبار امسال تابستون هست ) كسي كه خرداد امتحان سخت داده و نمره كم گرفته با كسي كه خرداد غايب بوده و امتحاناي شهريور رو آسون داده نبايد يكي باشن كه.

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین عزیز من من تو مدرسه تیزهوشانم که چی؟طرف میاد میشینه دختر من اینطور شوهرم اونطور نمیدونم زهرمار جه طور فک میکنی کسی هست کارشو درست انجام بده؟مدرسه ها کلا مدرسه نیستن

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اصلا اينطور نيست. تفاوت زيادي بين دبيران سمپاد و دبيران ما هست. سمپاد كسي معدلش پايين نيست. اگه باشه هم اصلا علاقه اي به درس و كنكور نداره

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ربطی به دبیران نداره معدلای مدارس ما.

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      الان من منطقه سه هستم معدلم هم ١٨٠٥ شده
      ديگه بايد نا اميد باشم ؟

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      معلومه که نه معدلت خیلی بد نیس که

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sh.zz نمایش پست ها
      معلومه که نه معدلت خیلی بد نیس که
      بابا پنج دقيقه اومديم تو اين تاپيك ، حالمونبد شد

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shadow نمایش پست ها
      اصلا اينطور نيست. تفاوت زيادي بين دبيران سمپاد و دبيران ما هست. سمپاد كسي معدلش پايين نيست. اگه باشه هم اصلا علاقه اي به درس و كنكور نداره
      مدرسه تیزهوشان به این معنی نیست که معلما خوب درس میدن و همون امتحانای معمولیو میگیرنا!! یا حداقل معلما اینطوری فک می کنن!!!
      مدرسه تیزهوشان اینجوریه که معلما میان معمولی یا بدتر از جاهای دیگه درس میدن و امتحانای سختتر میگیرن!!!
      من مدرسه نمونه ام! پارسال میخاستم برم مدرسه عادی ولی گفتم حیفه و معلمای اینجا بهترین معلمای شهرن مثلا!! همین جوری خودمو گول زدم و نتیجه شم این شد که معدلم افتضاح شد و بعضی از درسا رم اصلا نفهمیدم و پایانیم بد شد!!
      اون معلمی که بهترینه رو نمیبرن به مدرسه نمونه تیزهوشان که! اونی رو میبرن که امتیاز بیشتری داره!!!
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

9. Top | #39

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      قابل توجه همه اونايي كه ميگن اگه نهايي ميدونستيم تاثير مستقيم ميذاشت ميخونديمو ، چميدونم كلي به خودشون افتخار ميكنن كه روز قبل امتحان نهايي به جاي تشريحي خوندن تست ميزدنو و ...
      دقيقا يادمه پارسال همه بچها ميدونستن و همه دبيرا هم بهشون گوشزد ميكردن كه قراره تاثير بدن معدل نهايي رو.. ولي كو گوش شنواااااااااا؟؟؟
      دقيقا اين خبر كه معدل در اينده ممكن بود موثر واقع بشه بود اما بچه ها توجه نميكردن...
      كم كاري خودتون بود!!!!
      خداييش كم دبيراتون گفتن بخونين كه بعد پشيمون نشين؟؟؟
      ميتونستين كل سوم رو كامل ريز به ريز تشريحي بخونيد.. و از تابستونش شروع به تست زدن كنيد تاااااااااااااااااااااااا ااا سال بعد! يك سال واس تست زني كم نيست!
      در ضمن كسي كه تشريحي كامل بخونه توي تست خيلي جلو ميفته و راحت تر ميزنه( جيزي كه خودم الان دارم تجربش ميكنم)
      شمام به جاي كل كل كردن بچسبين به درستون. اون بالايي ها هركاري كه بخوان ميكنن و هر قانوني كه بخوان ميذارن! مام شديم موش ازمايشگاهي....
      فريادتون به جايي نميرسه! خيالتون راحت...

قُلهـ اے کهـ چَنـב بآر فَتحـــ شَوَב ؛

بےشَکـ روزے تَفریحگآهـ عُموُمـــ×ـــے میشَوَב!

موُآظِبـ دِلِتـ بآشـ !..

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alone_fatima نمایش پست ها
      قابل توجه همه اونايي كه ميگن اگه نهايي ميدونستيم تاثير مستقيم ميذاشت ميخونديمو ، چميدونم كلي به خودشون افتخار ميكنن كه روز قبل امتحان نهايي به جاي تشريحي خوندن تست ميزدنو و ...
      دقيقا يادمه پارسال همه بچها ميدونستن و همه دبيرا هم بهشون گوشزد ميكردن كه قراره تاثير بدن معدل نهايي رو.. ولي كو گوش شنواااااااااا؟؟؟
      دقيقا اين خبر كه معدل در اينده ممكن بود موثر واقع بشه بود اما بچه ها توجه نميكردن...
      كم كاري خودتون بود!!!!
      ميتونستين كل سوم رو كامل ريز به ريز تشريحي بخونيد.. و از تابستونش شروع به تست زدن كنيد تاااااااااااااااااااااااا ااا سال بعد! يك سال واس تست زني كم نيست!
      در ضمن كسي كه تشريحي كامل بخونه توي تست خيلي جلو ميفته و راحت تر ميزنه( جيزي كه خودم الان دارم تجربش ميكنم)
      شمام به جاي كل كل كردن بچسبين به درستون. اون بالايي ها هركاري كه بخوان ميكنن و هر قانوني كه بخوان ميذارن! مام شديم موش ازمايشگاهي....

خو اینجوری اونایی که با تقلب و پارتی بازی و... نمره گرفتن شانسشون بیشتر از ما میشه!
      معلمای ما که همگی متفق‌القول میگفتن نمی تونن تاثیر بزارن و اگه هم بخان بزارن خیلی زمینه چینی لازم داره!!
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alone_fatima نمایش پست ها
      كم كاري خودتون بود!!!!

به قول نماینده های مجلس احسنت...احسنت...لایک!
      از سال ۸۶ میگفتن قراره تاثیر معدل زیاد بشه و کنکور حذف بشه، یعنی باید پیشبینی بدتر از این هم میشد.

من دیپلمم رو سال ۸۸ گرفتم، اون موقع تاثیر مثبت معدل ۵ درصد یا ۱۰ درصد بود و کمتر بهش اهمیت داده میشد، معدل من هم ۱۸.۵ شد که زیاد جالب نیست.
      با این اوضاع باید ناامید بشم و ترک تحصیل کنم و برم سربازی! ولی به جاش میشینم بیشتر درس میخونم.
      از من به شما نصیحت، شکایت کردن تاثیری نداره، فوقش این که کنکور ۹۴ اصلاح بشه، ولی مراحل اداریش به کنکور ۹۳ نمیرسه...
      شما درستون رو بخونید و اگر روی اعتراضتون اصرار دارید بسپریدش به وکیل

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Math & Physics are fun

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هيچكسي از اين موضوع مستقيم شدن خبر نداشت. مگر اينكه كسي پارتي داشته و بهش اطلاع رسيده. تازه اونموقع اصلا دولت قبلي بود كارگروه ماده 4 و وزارت آموزش پرورش و وزارت علوم و سازمان سنجش ( حالا نه رئيسش ولي اكثر مديران و تصميم گيران اصليش ) همه و همه در مرداد ماه عوض شدن و يه دولت جديد سركار اومد پس محاله كه كسي خبر داشته بوده باشه . يه عده كه وقتي تستاي خيلي سبز رو ميبينن خوابشون ميگيره ولي تمرينات كتاب درسي رو با پاسخ هاش حفظ كردن و همه كتابهاشون بني هاشمي و منتشران و ژرف انديشان و گلواژه هست حتما بايد از اين قانون راضي باشن.
      كسايي كه ميخوان در مسير كار ما اختلال وارد كنن همونايين كه به زور تراز 6000 آزمون رو ميارن و اميدشون به اون نمره 20 هست كه با جايگذاري اعداد در فرمول ها و برگزاري امتحان نهايي در مدرسه خودشون و مراقبت توسط معلماي خودشون و تصحيح ورقه توسط معلماي خودشون تونستن 20 رو بگيرن.
      من كه بالاي 90درصد فكر ميكنم تاثير امسال هم مثبت ميشه همونطور كه خيلي ها اعتراض كردن و قانون نظام وظيفه سال 90 عطف به ماسبق نشد و توش تبصره اي اضافه شد كه پسرايي كه قبل از اين قانون وارد دبيرستان شدن ميونن به جاي 22 سالگي تا 24 سالگي پيش دانشگاهي رو تموم كنن.

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      به قول نماینده های مجلس احسنت...احسنت...لایک!
      از سال ۸۶ میگفتن قراره تاثیر معدل زیاد بشه و کنکور حذف بشه، یعنی باید پیشبینی بدتر از این هم میشد.

من دیپلمم رو سال ۸۸ گرفتم، اون موقع تاثیر مثبت معدل ۵ درصد یا ۱۰ درصد بود و کمتر بهش اهمیت داده میشد، معدل من هم ۱۸.۵ شد که زیاد جالب نیست.
      با این اوضاع باید ناامید بشم و ترک تحصیل کنم و برم سربازی! ولی به جاش میشینم بیشتر درس میخونم.
      از من به شما نصیحت، شکایت کردن تاثیری نداره، فوقش این که کنکور ۹۴ اصلاح بشه، ولی مراحل اداریش به کنکور ۹۳ نمیرسه...
      شما درستون رو بخونید و اگر روی اعتراضتون اصرار دارید بسپریدش به وکیل

Sent from my iPhone using Tapatalk
      تاثیر مثبت اون زمان 25 درصد بود دوست عزیز
      منم نهاییم رو 88 دادم و به لطف 3 تا 10 برای عربی و زبان فارسی و ادبیات معدل کتبیم شد 16..اصلا نمی خوام بهونه بیارم ولی کسایی که معدلشون کمتره 0 نشدن که ...بالاخره یه نمره ای گرفتین پس بیشتر این تراز مستقیم رو گرفتین..میمونه یه مقدار که باتلاش باید بهش برسین..درسته کار خیلی سخت تر شده..خیلی سخت تر..ولی قابل جبرانه.تلاش بیشتر می خواد
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا من منطقه سه هستم
      معدلم ١٨/٥٠ شد
      خب اينجوري يعني من بيش تر از ٥ يا ٦ درصد عقب اقتادم ؟؟؟؟

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alikonkuri نمایش پست ها
      اقا من منطقه سه هستم
      معدلم ١٨/٥٠ شد
      خب اينجوري يعني من بيش تر از ٥ يا ٦ درصد عقب اقتادم ؟؟؟؟
      اینجوری که شما میگی نیست...اولا درصد نمیشه..نمره هر درس تک تک تو همون درس تاثیر میزاره..بعد هر درس تبدیل میشه به تراز..و این تراز به نسبت 25 درصد تو تراز آزمون کنکور تاثیر میزاره
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

صفحه 3 از 16 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن