خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: موافق مستقیم شدن تاثیر سوابق تحصیلی هستید ؟

رأی دهندگان
    114. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

22 19.30%
    • نه.خیر

92 80.70%
    صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 227
    1. Top | #166
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلن این طرح چیه؟

ببخشید من زیاد از جامعه عقبم
      معدل کل دبیرستان تاثیر داره یا امتحانات نهایی سوم؟؟؟

2. Top | #167
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 980202 نمایش پست ها
      کلن این طرح چیه؟

ببخشید من زیاد از جامعه عقبم
      معدل کل دبیرستان تاثیر داره یا امتحانات نهایی سوم؟؟؟
      امتحانات نهایی سوم که تو حوزه بود

3. Top | #168
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی باحالید انگار کسی این تاثیر براش اهمیت نداره من وقتی پیگیری کردم و جزییاتشو فهمیدم اگه این قانون اجرا بشه دیگه رستگار رحمانی ها و بچه های مناطق3 که خودمم یکیشم خواب کنکور رو باید از سرمون بپرونیم و بریم عملگی تازه برا بقیه هم اول بچه های مدرسه های غیرانتفاعی و سمپاد بعد اگه تهش چیزی موند ابیاری میدن به ما دو سال پیش این رو با جز کمتر15 تست کردن خیلیا با درصدای بالا نتونستن به هدفشون برسن یکی از دوستام که دوسال پیش کنکور داد سر این قضیه فشاری بهش اومد که سیگاری شد تازه امسال داره میخونه برا سال دیگه اگه اینو بهش بگم فکر کنم خودشو بکشه بعضیا نگن که برا چی سیگاری شده؟ شما نمیدونید یک سال تو فشار درس بخونی تو سرما و گرما بعد حقتو بخورن چه فشاری بهت میاد
      ویرایش توسط amircarleto : 14 آذر 1392 در ساعت 00:15

4. Top | #169
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آهاى مسئولين ..يکه قارين!واقعا تا حالا مفيد بوديد؟ غير از گند زدن و بدبختي و اينا تا حالا کارى کردين؟تا حالا باعث شادي و اميد بودين؟شده يه کاري ..يه نيازي..يه کوفتي رفته رفته راحت. بشه..؟؟واقعا هدفتون..حرف دلتون چيه؟ مى خواين بعد آزمون با ديو سپيد هم بجنگيم؟واقعا حال اين همه داوطلب رو ميفهمين؟واقعا کارى..تلاشى..جنبشى...کوششى هم ميکنيد يا فقط تو طبيعت به سر ميبريد؟يکي ديگه داد بزنه من خسته شدم
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

5. Top | #170
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ramin94 نمایش پست ها
      آهاى مسئولين ..يکه قارين!واقعا تا حالا مفيد بوديد؟ غير از گند زدن و بدبختي و اينا تا حالا کارى کردين؟تا حالا باعث شادي و اميد بودين؟شده يه کاري ..يه نيازي..يه کوفتي رفته رفته راحت. بشه..؟؟واقعا هدفتون..حرف دلتون چيه؟ مى خواين بعد آزمون با ديو سپيد هم بجنگيم؟واقعا حال اين همه داوطلب رو ميفهمين؟واقعا کارى..تلاشى..جنبشى...کوششى هم ميکنيد يا فقط تو طبيعت به سر ميبريد؟يکي ديگه داد بزنه من خسته شدم
      خیلی خوب می فهمم حالتو دوستام به سرشون زده بود برن دم سازمان سنجش تحصن کنن

6. Top | #171
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amircarleto نمایش پست ها
      خیلی خوب می فهمم حالتو دوستام به سرشون زده بود برن دم سازمان سنجش تحصن کنن
      اوضاع ما برا ملتهاى ديگه جوک شده..چيزى نيست که گندش درنيومده باشه..
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

7. Top | #172
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

شرط معدل

شرط معدلی که دادن خوب قبول حداقل مستقیمش نکنید!خب یه نفر تهران میخونه یه نفر مثل من تو یه شهرستان منطقه محروم.دبیرا با هم یکین آخه؟
      دبیرای ما هیچی نمی گفتن.عربی میاد 2ساعت میشینه کتابو میخونه میره آخه اونو که خودمم میتونم اونطوری بخونم.
      دبیر دین و زندگی متاسفانه نداشتیم!!!
      دبیر ریاضی نمی دونم حرفایی که میزدو شاید خودشم نمی فهمید.
      دبیر فیزیک اصلاً نگو و نپرس که دلم ازش خونه.
      دیبر خوبمون فقط شیمی و زیست بودن که اونام از شهرستان های دیگه میودن.
      با کلی کتابای کمک آموزشی فقط ما میخوندیم وگرنه مثل این بود که دبیر نداشتیم اصلاً.
      بعدش حوزه ی امتحان نهایی شهرستان ما فک کنم کلاً 4،5 نفر بالای 19 شده باشن که همشون کارشون بود تقلب.فقط تقلب!شمایی که میخواین تاثیر معدلو مستقیم کنین خوب بیاین اول مراقب خوب بفرستین حوزه که اینطوری حق خوری نشه دیگه.
      حالا بیا شب امتحان یاروز قبل امتحان ریاضی و فیزیک با این دبیرای مریضم بشی دیگه بدتر!

ایشالله اعتراضتون به یه جایی برسه حداقل تاثیر مثبت بشه نه مستقیم!

8. Top | #173
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      اقا من معدلم ١٨.٥ هست، نمره زيست ١٩ شيمي ١٨ رياضي ١٩ فيزيك ١٧.٥
      خيلي داغونه برا كسي كه پزشكي توي شهر تهران ميخواد؟ شهيد بهشتي ،ايران يا تهران

9. Top | #174
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayanak نمایش پست ها
      اقا من معدلم ١٨.٥ هست، نمره زيست ١٩ شيمي ١٨ رياضي ١٩ فيزيك ١٧.٥
      خيلي داغونه برا كسي كه پزشكي توي شهر تهران ميخواد؟ شهيد بهشتي ،ايران يا تهران
      عزیزم معدلت 19.90 هم که باشه با این وضع حذف کنکور تهران که هیچ گچساران هم قبول نمیشی چون به اندازه کافی دانش آموز داریم که معدلشون 20 باشه و توی مدارس غیرانتفاعی که کیلویی در مقابل پرداخت شهریه نمره 20 میدن و با این وضع که قراره تاثیر کنکور امسال به 50 درصد هم برسه فکر نکنم شانسی داشته باشی که پزشکی آزاد قبول بشی،بنظر تو یه دانشگاه میاد کسی که معدلش 18.5 هست رو قبول کنه یا اونیکه 20؟!؟!؟....
      ویرایش توسط saeed_1234 : 14 آذر 1392 در ساعت 11:21

10. Top | #175
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb بهترین راه اعتراض به تاثیر معدل در کنکور*کلیک کنید*

سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم و مثل خود شما پشت کنکوری هستم(سوم تجربی) و نسبت به این طرح معترض،ما غیر از دو راهی که دوست عزیزمون توی تاپیک قبلی فرمودند یک راه دیگه هم داریم که بسیار بسیار بسیار موثر تر هست و صد در صد هم نتیجه داره:
      با راه اندازی یک وب سایت که هدفش هم اعتراض به این طرح هست،کاربرانی که معترض طرح حذف کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی توی کنکور هستند با وارد کردن نام و ایمیل یا شماره موبایل خود به عنوان یک معترض به این طرح شناخته میشود و یک شمارشگر تعداد کاربران معترض رو نسبت به طرح حذف کنکور..... نشون میده و طی درخواستی که در بالای سایت میذاریم از مجلس و نمایندگان درخواست میشود که نسبت به حذف این طرح اقدام جدی انجام بدن،اگر هم که فکر میکنید نتیجه نمیده لطفا به سایت زیر برید

Persian iOS - آی او اس فارسی

و یک نمونش رو که حتی تونسته صدای خودش رو به اپل توی آمریکا برسونه و به هدفشون یعنی وارد شدن تقویم و زبان فارسی به کیبور محصولات اپل یا به طور کلی سیستم عامل ios باشیم،دیگه چه برسه به مجلس و نمایندگان توی همین ایران و مطمئا باشید که به هدفمون هم خواهیم رسید چون تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان نسبت به این طرح معترض هستند و در مورد قانونی بودن این کار باید گفت که قبلا بسیار بسیار تحقیق شده و کاملا هم قانونی دوستانی که آماده همکاری جهت راه اندازی این وبسایت هستند لطفا طی پیام خصوصی اعلام کنند.

11. Top | #176
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من تا الان سه تا ایمیل زدم خبر20.30 خداکنه گزارش تهیه کننشما هم برید ایمیل بزنید شاید کاری رو انجام بدن

12. Top | #177
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان لطفا به تاپیک زیر برید من توی این تاپیک بهترین راه برای اعتراض به این طرح رو مطرح کردم:

http://forum.konkur.in/thread7760-18.html#post129231

13. Top | #178

Romantic
      نمایش مشخصات
      خب ینی تو سایتمون یکی نیست که تو کار برنامه نویسی و ساخت سایت باشه تا نظر دوست عزیزمون saeed_1234 رو عملی کنیم؟
      Çoban oldum gidiyorum
      Yapayalnız bu diyardan

Kar'ın oldum eriyorum
      Güneş olma yamacımda
      Irmağın olurum senin
      Sularım önünde durma

14. Top | #179
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان لطفا به کمپین ما بپیوندید ، اونجا همه چی رو از نحوه طرح شکایت و مدارک لازم گرفته تا متن حقوقی شکایت رو آموزش دادم. روی لینک زیر کلیک کنید.

کمپین اعتراض به نحوه تاثیر سوابق تحصیلی
      ویرایش توسط idealist : 14 آذر 1392 در ساعت 12:43

15. Top | #180
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها اینقد سخت نگیرین
      فکر نکنم تغییر بدن قانونو
      به جای این کارا برید بشینید درستونو بخونید
      این تاثیر مستقیم درسته تاثیر منفی میذاره تو نمره اونایی که معدلشون کمه
      ولی دیگه اینجوری نیست که رتبه ی یکی رو از 2000 به 4000 تغییر بده
      فقط یه تغییر جزئی
      درسته مسولین بی فکر هستن ولی دیگه نه تا این حد