کلن این طرح چیه؟
ببخشید من زیاد از جامعه عقبم
معدل کل دبیرستان تاثیر داره یا امتحانات نهایی سوم؟؟؟
کلن این طرح چیه؟
ببخشید من زیاد از جامعه عقبم
معدل کل دبیرستان تاثیر داره یا امتحانات نهایی سوم؟؟؟
خیلی باحالید انگار کسی این تاثیر براش اهمیت نداره من وقتی پیگیری کردم و جزییاتشو فهمیدم اگه این قانون اجرا بشه دیگه رستگار رحمانی ها و بچه های مناطق3 که خودمم یکیشم خواب کنکور رو باید از سرمون بپرونیم و بریم عملگی تازه برا بقیه هم اول بچه های مدرسه های غیرانتفاعی و سمپاد بعد اگه تهش چیزی موند ابیاری میدن به ما دو سال پیش این رو با جز کمتر15 تست کردن خیلیا با درصدای بالا نتونستن به هدفشون برسن یکی از دوستام که دوسال پیش کنکور داد سر این قضیه فشاری بهش اومد که سیگاری شد تازه امسال داره میخونه برا سال دیگه اگه اینو بهش بگم فکر کنم خودشو بکشه بعضیا نگن که برا چی سیگاری شده؟ شما نمیدونید یک سال تو فشار درس بخونی تو سرما و گرما بعد حقتو بخورن چه فشاری بهت میاد
ویرایش توسط amircarleto : 14 آذر 1392 در ساعت 00:15
آهاى مسئولين ..يکه قارين!واقعا تا حالا مفيد بوديد؟ غير از گند زدن و بدبختي و اينا تا حالا کارى کردين؟تا حالا باعث شادي و اميد بودين؟شده يه کاري ..يه نيازي..يه کوفتي رفته رفته راحت. بشه..؟؟واقعا هدفتون..حرف دلتون چيه؟ مى خواين بعد آزمون با ديو سپيد هم بجنگيم؟واقعا حال اين همه داوطلب رو ميفهمين؟واقعا کارى..تلاشى..جنبشى...کوششى هم ميکنيد يا فقط تو طبيعت به سر ميبريد؟يکي ديگه داد بزنه من خسته شدم
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
شرط معدلی که دادن خوب قبول حداقل مستقیمش نکنید!خب یه نفر تهران میخونه یه نفر مثل من تو یه شهرستان منطقه محروم.دبیرا با هم یکین آخه؟
دبیرای ما هیچی نمی گفتن.عربی میاد 2ساعت میشینه کتابو میخونه میره آخه اونو که خودمم میتونم اونطوری بخونم.
دبیر دین و زندگی متاسفانه نداشتیم!!!
دبیر ریاضی نمی دونم حرفایی که میزدو شاید خودشم نمی فهمید.
دبیر فیزیک اصلاً نگو و نپرس که دلم ازش خونه.
دیبر خوبمون فقط شیمی و زیست بودن که اونام از شهرستان های دیگه میودن.
با کلی کتابای کمک آموزشی فقط ما میخوندیم وگرنه مثل این بود که دبیر نداشتیم اصلاً.
بعدش حوزه ی امتحان نهایی شهرستان ما فک کنم کلاً 4،5 نفر بالای 19 شده باشن که همشون کارشون بود تقلب.فقط تقلب!شمایی که میخواین تاثیر معدلو مستقیم کنین خوب بیاین اول مراقب خوب بفرستین حوزه که اینطوری حق خوری نشه دیگه.
حالا بیا شب امتحان یاروز قبل امتحان ریاضی و فیزیک با این دبیرای مریضم بشی دیگه بدتر!
ایشالله اعتراضتون به یه جایی برسه حداقل تاثیر مثبت بشه نه مستقیم!
اقا من معدلم ١٨.٥ هست، نمره زيست ١٩ شيمي ١٨ رياضي ١٩ فيزيك ١٧.٥
خيلي داغونه برا كسي كه پزشكي توي شهر تهران ميخواد؟ شهيد بهشتي ،ايران يا تهران
عزیزم معدلت 19.90 هم که باشه با این وضع حذف کنکور تهران که هیچ گچساران هم قبول نمیشی چون به اندازه کافی دانش آموز داریم که معدلشون 20 باشه و توی مدارس غیرانتفاعی که کیلویی در مقابل پرداخت شهریه نمره 20 میدن و با این وضع که قراره تاثیر کنکور امسال به 50 درصد هم برسه فکر نکنم شانسی داشته باشی که پزشکی آزاد قبول بشی،بنظر تو یه دانشگاه میاد کسی که معدلش 18.5 هست رو قبول کنه یا اونیکه 20؟!؟!؟....
ویرایش توسط saeed_1234 : 14 آذر 1392 در ساعت 11:21
سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم و مثل خود شما پشت کنکوری هستم(سوم تجربی) و نسبت به این طرح معترض،ما غیر از دو راهی که دوست عزیزمون توی تاپیک قبلی فرمودند یک راه دیگه هم داریم که بسیار بسیار بسیار موثر تر هست و صد در صد هم نتیجه داره:
با راه اندازی یک وب سایت که هدفش هم اعتراض به این طرح هست،کاربرانی که معترض طرح حذف کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی توی کنکور هستند با وارد کردن نام و ایمیل یا شماره موبایل خود به عنوان یک معترض به این طرح شناخته میشود و یک شمارشگر تعداد کاربران معترض رو نسبت به طرح حذف کنکور..... نشون میده و طی درخواستی که در بالای سایت میذاریم از مجلس و نمایندگان درخواست میشود که نسبت به حذف این طرح اقدام جدی انجام بدن،اگر هم که فکر میکنید نتیجه نمیده لطفا به سایت زیر برید
Persian iOS - آی او اس فارسی
و یک نمونش رو که حتی تونسته صدای خودش رو به اپل توی آمریکا برسونه و به هدفشون یعنی وارد شدن تقویم و زبان فارسی به کیبور محصولات اپل یا به طور کلی سیستم عامل ios باشیم،دیگه چه برسه به مجلس و نمایندگان توی همین ایران و مطمئا باشید که به هدفمون هم خواهیم رسید چون تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان نسبت به این طرح معترض هستند و در مورد قانونی بودن این کار باید گفت که قبلا بسیار بسیار تحقیق شده و کاملا هم قانونی دوستانی که آماده همکاری جهت راه اندازی این وبسایت هستند لطفا طی پیام خصوصی اعلام کنند.
من تا الان سه تا ایمیل زدم خبر20.30 خداکنه گزارش تهیه کننشما هم برید ایمیل بزنید شاید کاری رو انجام بدن
دوستان لطفا به تاپیک زیر برید من توی این تاپیک بهترین راه برای اعتراض به این طرح رو مطرح کردم:
http://forum.konkur.in/thread7760-18.html#post129231
خب ینی تو سایتمون یکی نیست که تو کار برنامه نویسی و ساخت سایت باشه تا نظر دوست عزیزمون saeed_1234 رو عملی کنیم؟
Çoban oldum gidiyorum
Yapayalnız bu diyardan
Kar'ın oldum eriyorum
Güneş olma yamacımda
Irmağın olurum senin
Sularım önünde durma
دوستان لطفا به کمپین ما بپیوندید ، اونجا همه چی رو از نحوه طرح شکایت و مدارک لازم گرفته تا متن حقوقی شکایت رو آموزش دادم. روی لینک زیر کلیک کنید.
کمپین اعتراض به نحوه تاثیر سوابق تحصیلی
ویرایش توسط idealist : 14 آذر 1392 در ساعت 12:43
بچه ها اینقد سخت نگیرین
فکر نکنم تغییر بدن قانونو
به جای این کارا برید بشینید درستونو بخونید
این تاثیر مستقیم درسته تاثیر منفی میذاره تو نمره اونایی که معدلشون کمه
ولی دیگه اینجوری نیست که رتبه ی یکی رو از 2000 به 4000 تغییر بده
فقط یه تغییر جزئی
درسته مسولین بی فکر هستن ولی دیگه نه تا این حد
خخخخخ
رمز عبورم رو به صورت رندوم عوض کردن
دوستان حلال کنید
اگه دوستان کاری یا پیامی داشتن پیشاپیش شرمنده
چون رمز عبورمو نمیدونم
خدافظ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)