سلام
من فارغ التحصیل تجربی 99 هستم معدل کل ام 15 و معدل نهایی 10 هست در کنکور 99 و 1400 شرکت کردم اما متاسفانه درسی نخواندم و بازم متاسفانه رتبه 200هزار اوردم و با کارنامه های الکی خانواده رو کردم پشت کنکور بمونم برای 1401 هم پشت کنکور موندم اما بازم مثل سال های گذشته تا الان نخوندم، مشاور هم گرفتم اما چند روز نشده لغو کردم.
اما نمیدونم چی شده یه دفعه از ی فرد بیخیال و درس نخون به یک فرد دیگه ای تبدیل شدم و چند روز پیش شروع کردم به درس خوندن و میخوام هر جوری شده امسال برم دانشگاه کارنامه های امسال رو که بررسی کردم شهر ما با رتبه های زیر15هزار اموزش ابتدایی علوم ازمایشگاهی پرستاری علوم تغذیه قبول شدند .
من میتونم 6ساعت بخونم اما با این ساعت نمیتونم برسم مباحث منتخب رو بخونم و از طرفی هم زمان ندارم بخوام کم کم افرایشش بدم میخواستم در این زمینه بهم کمک کنید.
گاهی فکر پست کنکور ماندن میزنه سرم اما مطمئن نیستم این فکر مثل سال های گذشته اخر به درس نخوندن نکشه. برا همین میخوام هر جور شده امسال رتبه زیر 15هزار بیارم مشاور هم گرفتم اما زیاد نتونستن کمکی بکنن مشاور های باسابقه هم مثل استاد افشار چون هزینه هاشون بالاست در توان من نیست
چگونه میتوانم در مدت باقی مانده رتبه زیر 15هزار منطقه3 بیارم؟