10:30
دقت کردم سر دفترچه فیزیکو شیمی حالم خوب نبود دلم میخواست آزمونو ول کنم برم حس میکنم اگه حالم بهتر بود خیلی نتیجش بهتر میشد
من برم ی چندروز آف شم شنبه میام گزارش این چندروزو میفرستم
10:30
دقت کردم سر دفترچه فیزیکو شیمی حالم خوب نبود دلم میخواست آزمونو ول کنم برم حس میکنم اگه حالم بهتر بود خیلی نتیجش بهتر میشد
من برم ی چندروز آف شم شنبه میام گزارش این چندروزو میفرستم
جمعه ۱۰ ساعت
پنجشنبه ۱۰:۳۰
چهارشنبه ۷ ساعت( متاسفانه خواب موندم)
این ۱۲ روز باقیو گزارش نمیدم
این تایم باقیمونده برخلاف حرف بعضی مشاورای کنکور خیلی طلاییه همکلاسیم جامع اولشو ۱۶۰۰ شد جامع دومشو ۸۰۰ شد آخرشم رتبه کنکورش ۲ رقمی شد
مثال منفیشم خودم بودم سال قبل تو این تایم پیشرفت خاصی نداشتم اما ازین ب بعد بیشتر از هفته قبل و سال قبل میخونم
سال خوبی بود رفقا امیدوارم پنجشنبه بعد حال همتون خوب باشه
ویرایش توسط FighterMan : 03 تیر 1402 در ساعت 15:06
چقدر بعضی چیزا زود میگذره انگار همین چند روز پیش بود اینجا گزارش کار میدادم و الان پس فردا کنکورمه حس عجیب ناراحت غم و استرس دارم که به نظرم طبیعیه ولی ی حس نا امیدی از خودم دارم نمیدونم نتیجه چی میشه وبه نتیجه حس خوبی ندارم ولی از ته قلبم ارزو می کنم همتون به هر چی می خواید برسید ما تلاشمونو کردیم چه کم چه زیاد ولی ادامه دادیم نا امید شدیم ولی بازم ادامه دادیم رفیق چه روزایی که نگذشت بچه ها موفق باشید و امیدوارم نتیجه قبولی هاتون ببینم چون واقعا لایق اش هستین![]()
نه به انتظار کسی
نه انتظار از کسی
ی سال تقریبا هرروز اینجا گزارش گذاشتم
رتبه ۵ رقمی سال قبلم تبدیل به رتبه رشته و دانشگاه مورد علاقم شد
هیچ گزارش عجیب غریب و فضایی ای هم نداشتم نه ساعت مطالعه شاخی داشتم نه تعداد تست بالا ولی پیوستگیو حفظ کردم تو این ی سال
ی سری بچه های خیلی خوبم بودن تو این تاپیک، دیگه باهاشون در ارتباط نیستم همینا باعث میشن دلتنگ این تاپیک بشم ، امیدوارم هر جا هستن موفق باشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)