خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 101 از 132 نخستنخست ... 91100101102111 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,501 به 1,515 از 1970
    1. Top | #1501
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      25ام اسفند
      ریاضیات پایه 3.5 ساعت و 22 تست بدون گزینه
      زیست شناسی (2) 2.5 ساعت تشریحی
      شیمی (2) 1 ساعت و 9 تست

جمعا : الوعده، 7 ساعت و 31 تست
      شب همگی خوش و اینکه با انرژی بالفعل ( نه بالقوه! ) بترکونین فردا رو ... ینی امروز رو
      ای فیدروس! خوبی چیست؟
      و چه چیز خوب نیست ...
      آیا لازم است از کسی سوال کنیم که این را به ما بگوید؟

2. Top | #1502
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دیروز ۸:۳۰ شد فقط بخاطر ی سلسله حوادث ک تقصیر خودمم بود
      از فردا خیلی بیشتر میخوام بخونم

3. Top | #1503
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      دیروز
      آزمون 3ساعت 145تست
      زیست2ساغت50تست
      شیمی2ساعت 50تست
      فیزیک2ساعت 50تست
      ریاضی2ساعت 40تست
      زمین 1ساعت 40تست
      تحلیل ریاضی و فیزیک 2ساعت
      14ساعت375تست
      قتل عمد به دست مقتول!

4. Top | #1504
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      خسته نباشید همتون. هم اونی که هیچی نخوندی، هم اونی که 2 ساعت خوندی هم اونی که 10 ساعت خوندی.
      یه چند تا نکته بگم
      بچه ها دوران طلایی نوروز داره میاد. این دوره هیچ چیز عجیب و غریبی نداره! فک نکنین شما قراره گاز بدین!( هرچند گاز هم بدین خوبه )
      بلکه نکته اصلی اینه که همون خطی که داشتین ادامه میدادین رو پر قدرت ادامه بدین، مثل قبل.
      اینجا خیلیا ترمز میکنن. درگیر عید و اینا میشن. میمونن و برا عید کلی وقت میذارن و اینجا شما میتونین از بین اونا راه خودتونو جلو ببرید.
      پس:
      ساعت مطالعتون فراموش نشه. ساعت پایین رو گزارش ندین!
      نه که بگم شمارو بندازم تو رودربایست منظورم اینه تلاش کنین بالا بخونین.
      کیفیت هم یادتون نره
      و بیخیال درسنامه شین! هنوزم دانش آموزام گیر دادن به درسنامه. عزیزان من، درسنامه به مثابه دنده یک ماشین های دنده ای(یا به قول اونا که پولدارن، Manual) هست.
      با دنده یک فقط ماشین رو از سکون جابجا میکنی. گرفتی چیشد؟ با درسنامه شما فقط حرکت میکنین، ولی به محض حرکت باید برید سراغ تست، تست! تست! یادگیری اکتیو.( = اگه میخواین گاز بدید و جلو بیفتین، باید دنده یک رو به محض اینکه کارش رو انجام داد ول کنین برید سراغ دنده های بالاتر).
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

5. Top | #1505
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام
      خسته نباشید همتون. هم اونی که هیچی نخوندی، هم اونی که 2 ساعت خوندی هم اونی که 10 ساعت خوندی.
      یه چند تا نکته بگم
      بچه ها دوران طلایی نوروز داره میاد. این دوره هیچ چیز عجیب و غریبی نداره! فک نکنین شما قراره گاز بدین!( هرچند گاز هم بدین خوبه )
      بلکه نکته اصلی اینه که همون خطی که داشتین ادامه میدادین رو پر قدرت ادامه بدین، مثل قبل.
      اینجا خیلیا ترمز میکنن. درگیر عید و اینا میشن. میمونن و برا عید کلی وقت میذارن و اینجا شما میتونین از بین اونا راه خودتونو جلو ببرید.
      پس:
      ساعت مطالعتون فراموش نشه. ساعت پایین رو گزارش ندین!
      نه که بگم شمارو بندازم تو رودربایست منظورم اینه تلاش کنین بالا بخونین.
      کیفیت هم یادتون نره
      و بیخیال درسنامه شین! هنوزم دانش آموزام گیر دادن به درسنامه. عزیزان من، درسنامه به مثابه دنده یک ماشین های دنده ای(یا به قول اونا که پولدارن، Manual) هست.
      با دنده یک فقط ماشین رو از سکون جابجا میکنی. گرفتی چیشد؟ با درسنامه شما فقط حرکت میکنین، ولی به محض حرکت باید برید سراغ تست، تست! تست! یادگیری اکتیو.( = اگه میخواین گاز بدید و جلو بیفتین، باید دنده یک رو به محض اینکه کارش رو انجام داد ول کنین برید سراغ دنده های بالاتر).
      آقا من با اینکه میگین ساعت مطالعه پایین گزارش ندین مخالفم . اتفاقا باید ساعت مطالعه پایین رو گزارش بدیم تا جلوی دیگران شرمنده بشیم و فرداش بهتر بخونیم

6. Top | #1506
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      شما چطوری 14 ساعت میخونین ؟! من هرکاری میکنم از 12 بالاتر نمیروم
      نقل قول نوشته اصلی توسط ?~¿ نمایش پست ها
      سلام
      دیروز
      آزمون 3ساعت 145تست
      زیست2ساغت50تست
      شیمی2ساعت 50تست
      فیزیک2ساعت 50تست
      ریاضی2ساعت 40تست
      زمین 1ساعت 40تست
      تحلیل ریاضی و فیزیک 2ساعت
      14ساعت375تست

7. Top | #1507
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ادموند نمایش پست ها
      آقا من با اینکه میگین ساعت مطالعه پایین گزارش ندین مخالفم . اتفاقا باید ساعت مطالعه پایین رو گزارش بدیم تا جلوی دیگران شرمنده بشیم و فرداش بهتر بخونیم
      شما هر ساعتی باشه، یعنی زحمت کشیدین. حتی 1 دقیقه درس خوندن هم زحمت داره و کلی تقدیر.
      اما بحث اینه یه چیزی باشه که بتونه موفقیتتون رو تضمین کنه! حالا از هر راهی باشه، شما فقط به موفقیت برسید

مصاحبه کنکور:

8. Top | #1508
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      شما هر ساعتی باشه، یعنی زحمت کشیدین. حتی 1 دقیقه درس خوندن هم زحمت داره و کلی تقدیر.
      اما بحث اینه یه چیزی باشه که بتونه موفقیتتون رو تضمین کنه! حالا از هر راهی باشه، شما فقط به موفقیت برسید
      سلام دکتر
      من ی مقدار نظم درس خوندنم بهم ریخته به دلایلی که بخوام بنویسم طولانی میشه مختصر میگم
      خلاصه الان شبا دیر میخوابم زود پا میشم ، مث سابق نیست عادت داشته باشم ی تایمای خاصی از روزو درس بخونم
      برا درست کردن نظمو عادت مطالعم چیکار میتونم بکنم

9. Top | #1509
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      تا الان 5 ساعت و نیم خوندم با 82 تست بیرون بودم الان رسیدم خونه تا ساعت11 یک ساعت و نیم دیگه میخونم بشه هفت ساعت .گزارششو میفرستم :]

10. Top | #1510
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FighterMan نمایش پست ها
      سلام دکتر
      من ی مقدار نظم درس خوندنم بهم ریخته به دلایلی که بخوام بنویسم طولانی میشه مختصر میگم
      خلاصه الان شبا دیر میخوابم زود پا میشم ، مث سابق نیست عادت داشته باشم ی تایمای خاصی از روزو درس بخونم
      سلام عزیزم خسته نباشی.
      باید یک روز رو فدای روز بعدیت کنی
      اول از همه باید خوابت رو مرتب کنی. و اونم قدم قدم. قرار نیست اگه الان مثلا 3 4 میخوابی فردا 12 بخوابی!
      بلکه فردا عصر نخواب. طول روز هم چنبار ورزش سبک کن. از 2 3 ساعت قبل خواب هم کلا گوشی اینا رو بذار کنار حتی فیلم.
      یواش یواش خودت میتونی به خواب بری + دمنووش هم میتونی اسفتاده کنی.
      دارو اینا کلی هست، سیتریزین و همه اینا ولی اصلا توصیه نمیکنم! بدون اندیکاسیون دارو مصرف کردن چیزی جز ضرر نداره.
      این از خواب. اما پارت خیلی مهمه دیگه اینه که تو عصر احتمالا میخوابی باز. حتی اگه نخوابی هم، بچه ها خوابِ بد(یعنی خواب غیر اصولی) حتی اگه 11 ساعت بخوابین هم بازم کسلین و مجبورین بازم بخوابین. از اونور، چون کسلین، نمیتونین خوب بخونین و تمرکزتون کمه. و خود این کلافه تر، و کسل تر میکنه شمارو. میشه یه سیکل معیوب!
      **از اینجا به بعدشو همه بچه ها بخونن**
      پس:
      1- هدف گذاری کن هر روز صبح. یه هدف گذاری کلی کن، که فردا که پاشدی چیا قراره بخونی.
      2- خوابت رو مرتب کن. شبا رو خوب بخواب( دیگه نهایتا 1 اینا) و از اینور عصر هم حتما بخواب ولی نهایتا 20 دقیقه. آلارم بذار حتی برای عصر و خودتو آماده و پرقدرت نشون بده.
      3- چرخه های مطالعاتی داشته باش. چندین بار اشاره کردم، اگه خواستی اسپویلر زیر رو باز کن تا ببینی چی به چیه:
      بازه های مطالعاتی یعنی اینکه وقتی شما 8 صبح از خواب بیدار میشی، بعد از میل کردن صبحانه و اینا، مثلا ساعت 8و 30 دقیقه میخوای شروع کنی به درس خوندن.
      اینجور بخونی:
      8:30 تا 9:30 : مطالعه
      9:30 تا 9:45 استراحت فیزیکی بدون گوشی و تلویزیون
      9:45 تا 10:45 مطالعه
      10:45 تا 11 استراحت فیزیکی
      11 تا 12 مطالعه
      12 تا 12:15 استراحت فیزیکی
      12:15 تا 13 مطالعه
      13 تا 15 استراحت کامل، هم میتونی گوشی دستت بگیری، هم نهار بخوری و هم درحد 20 دقیقه استراحت کنی
      15 تا 16 مطالعه
      16 تا 16:15 استراحت
      و ...

4- هدف نهاییت رو مشخص کن. بدون هدف نهایی، اصلا هیچ توجیهی نداره درس خوندن! علاوه بر هدف های ریز ریزِ روزانه، یه هدف کلی هم باید داشته باشی که به عشق اون درس بخونی.
      5- و در نهایت، علاوه بر ورزش های کوتاه مدتِ غیرسنگین، در حد 10 دقیقه، حرکاتی مثل Jumping Jacks و Inch Worms یه مقدار تسریع میکنن جریان خون رو و باعث میشن خواب از سرت بپره. مناسبه برای وقتی تازه از خواب بیدار میشی.
      6- و در نهایتتتت! درست و اصولی درس بخون. مطابق اصولی که من چندین بار تو مصاحبه ام گفتم بخون. اگه غیراصولی درس بخونی چون داری زحمتت رو میکشی ولی نتیجه دلخواهت رو کسب نمیکنی، خیلی دلسرد میشی و در نتیجه ادامه دادن سخت تره برات.
      موفق باشی!

مصاحبه کنکور:

11. Top | #1511
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      امروز 7 ساعت 110 تست
      3:30 قلب و کلیه 70 تست
      1:30 فیزیک گرما 25 تست
      00:30 شیمی 10 تست
      00:30 ریاضی 6 تست
      1 ساعت زبان
      برنامه فردا
      قلب 25 تست
      تنفس 25 تست
      گرما 30 تست
      فشار مرور درسنامه با 25 تست
      شیمی دهم فصل 3 30 تست زمان دار
      معادله و نامعادله 15 تست
      توان های گویا 10 تست

12. Top | #1512
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FighterMan نمایش پست ها
      سلام دکتر
      برای خوابت قرص ملاتونین فکر کنم خوب باشه . منم یه مدت تایم خواب و بیداریم بهم ریخته بود در طول روز کلا چهارساعت میخوابیدم . دکتر ملاتونین تجویز کرد. خوب شدم . بری داروخونه بدون نسخه هم بهت میدن . عوارضی هم نداره .

13. Top | #1513
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام گزارش نصفههه روووزی
      تا الان ۴:۴۵ با ۶۵ تست تا آخر شب به ده میرسونمش گزارششو میفرستم
      شماهم بخونین گزارش بفرستین کیف کنیم:»
      آفرین بهتون

14. Top | #1514
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.

15. Top | #1515
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نظم فقط ادموند عزیز.
      بچه های عزیز امروز ده ساعت خواندم.
      عید همتون مبارک باشه. سال نو رو ایشالله همه دکتر مکتر یا مهندس پهندس یا هرچی میخوان بشن.
      و از همه مهمتر روح و جسم سالمی رو همراه آدم هایی که دوسشون دارن داشته باشن.

صفحه 101 از 132 نخستنخست ... 91100101102111 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)