نوشته اصلی توسط
mahdi_artur
عزیزی
ببین منم در کل مشکل دارم با این قضیه
ولی خب اگر منبع و مرجع سایر کتاب های کمک درسی، جزوات، فیلم ها، تست ها، آزمون ها و خلاصه تمام منابع مختلف پولی و غیر پولی بازار و حتی خود سوالات کنکور رو " کتاب های درسی " در نظر بگیریم، در واقع داریم دزدی از روی یه دزدی دیگه رو نظاره می کنیم. میدونی چی میگم؟ اصلا چیز جالبی نیست...همین موسساتی که ادعای غیر قانونی بودن دانلود فیلم هاشون رو میکنن دارن از نرم افزار کپی استفاده می کنند! نمیشه شما تمام قوانین رو رعایت نکرده ادعای مالکیت بر چیزی کنی که بستر مورد نیاز برای تولیدش هم دزدی بوده! یه جورایی مثل این میمونه که ما از یه گـوه، چند تا گــوه دیگه کپی و استخراج کنیم، حالا اون تیکه های گـوه استخراج شده رو با هنر خودمون تزئین کنیم، جذاب و فروختنی که شد ادعای مالکیت بر اون گـوه و غیر قانونی بودن انتشارش کنیم. در واقع ما در ایران چیزی به اسم حق کپی رایت نداریم که حالا بخوایم راجع به حلال و حروم بودن دانلود یه فایل از بستر دزدی بگیر تا منبع و مرجع دزدی حرف بزنیم. اینم تقصیر من و شما نیست، در واقع اگر من و شما هم بخوایم باز بقیه نمیخوان و این چرخه رو نمیشه در سال کنکور با همدلی و کمک هم قطع کنیم. مثلا من یه پیشنهادی دارم، شما بیا همون تصویر دزدی که از کتاب درسی نشون دادم رو همین الان از کتابت قیچی کن و به هیچ عنوان بهش دست نزن و نگاهش هم نکن، قاعدتا ممکنه یه تست کنکور از درس زیست که از اون شکل یا محتوای پشتش که کنده شده و نمیتونی بهش دست بزنی با ضریب 12 از دست بدی و از یه جمعیت حداقل 2-3 هزار نفری که اون تست رو بخاطر عدم توجه به حلال و حرام بودن مطالعه اون شکل درست زندند عقب بیفتی، نهایتا رتبه لازم برای قبولی در رشته مورد علاقه ات رو کسب نکنی و خب مسیر زندگیت به کلی عوض بشه و یا یک سال دیگه مجبور بشی بخاطرش پشت بمونی و ... می بینی که فعلا نمیشه از خودمون شروع کنیم و همه این حرف ها هم به تقریب شعاری بیش نیست که میگن اگر بقیه میکنند شما نکنید و فلان.