up
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
دوست عزیز شما با ساعات خیلی کمتر هم میتونی نتیجه بگیری , 16 ساعت در روز به نظر واکنش احساسی به استرس شدید میاد
اهداف خیلی سخت یا نشدنی یا اهدافی که یه مدت میتونی بهشون برسی یعد به خاطر عدم تواناییت تو ادامشون بدتر ناراحت و افسردت بکنن خیلی منطقی نیستن
به خودت و تواناییهات ایمان داشته باش و سعی کن چیزایی که یاد میگیری عمقی یاد بگیری و هی مرورشون کنی نیازی نیست 100 درصد مطالبو در حد المپیاد یاد بگیری
Up
ینی تو کل ایران یه رستگار رحمانی فقط شش ماهه کنکورو ترکانده؟
اونم هیچ مدرک و مصاحبه ی رسمی ازش موجود نیست
آها یدونه دیگم بود افشین مقتدا
متاسفانه اونم خودش موجود نیست تا ازش بپرسیم آیا واقعا افشین مقتدا افسانه اس یا فقط جومونگ افسانه بود ):
اما یه حساب کتاب ساده ولی قابل تامل
حدود 190 روز داریم تا کنکور تیر ماه
چهل روز بابت دوران جمع بندی کم میکنیم چون اون ناحیه
دیگه جای یاد گیری مطالب جدید نیست اگرم باشه کیفیت چندانی نخواهد داشت
پس 150 روز فرصت می مونه که اگه حتی یک روز هم از دست نره
با فرض ساعت مطالعه نسبتا بالا و منطقی 12 ساعت
1800 ساعت زمان مطالعه موجود هست
با توجه به اهمیت و ضرایب دروس به طور تقریبی
100 ساعت برای زمین
حدود 500 ساعت برای زیست
400 ساعت شیمی
و دوتا 400 ساعت برای ریاضی و فیزیک که البته با توجه به قدرت و ضعف خودتون قابل تغیر
زمان خوبی بنظر می رسه اگه نشه معجزه کرد میشه
پیشرفت قابل توجهی داشت .
هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
من خوندم ۱۶ساعت بازده داره
خیلی سخته یعنی بعضی روز ها واقعا احساس مرگ میکنم ولی باید به حرفی که زدم عمل کنم گفتم تو تیر رتبم دو رقمی میشه هنوزم میگم و پاش وایستادم
وقتی چاره ای نداری به جز موفقیت مطمئن باش که میتونی ۱۷ساعت هم بخونی
این حرف ها همش چرت و پرت مشاور هاست که ذهن من و تو دانش آموز پر شده که نمیشه بیشتر از ۱۲ ساعت با بازدهی بالا خوند
اون کسی هم که میگه نمیشه خوند چون خودش نخونده فک میکنه امکان نداره آخه کسی که ۱۶ساعت مطالعه داره که انجمن نمیاد از بقیه بپرسه بازدهی داره یا نه
ویرایش توسط ghasem.az : 23 اسفند 1401 در ساعت 22:36
من یه مشکلی که دارم اینه که موقع درس خوندن همش با خودم میگم من کیفیت درس خوندنم پائینه ، من هیچ کار مفیدی انجام نمیدن پس خوندن و نخوندنم فرقی نداره و استرس میگیرم و رهاش میکنم ...
این همش تو ذهنتونه که بازدهی داره ساعت مطالعه تون یا نه
به جای اینکه رها کنید درس رو بیاید رکورد هاتون رو بشکنید که کیفیت مطالعه و بازدهی بالاتری داشته باشید
مثلا اگه امروز ۱۰صفحه از یه کتاب رو تو یک ساعت مطالعه میکنید فردا سعی کنید ۱۴صفحه کتاب رو در یک ساعت مطالعه کنید یا تعداد تست روزانه تون رو ارتقا بدید مثلا هر روز ۵تست بیشتر از دیروز تست بزنید این یعنی بازدهی بیشتر و مطالعه با کیفیت تر من خودم با این کار سرعت مطالعه ام خیلی زیاد شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)