ی نفر فک کنم به همه رای داده
گفته دلشون نشکنه
دمت گرم سلطان
ainz
Alix_Sb
Azad05
Adame khob
Black-Hawk
Boredom
Dayi javad
dark star
Fatemehiyy
Fawzi
Frozen
Hadi.Z
indomitable
Mahdi_arthur
mahdie2003
mahsa dr
Makhmali
mh81
Mina_medicine
Midnight__Star
Mohamad_R
mlt
Parimah
Para3too
Rainbow7
Rubiker
rz1
Sara_Bano
Sattar___m
S.brave
seyed..yousefi
serenity
Soldier76
scorpion2020
1998
من همان سیزدهم
ترنادو
دلم میخواست روز بود ، همه چی دروغ بود
دلم میخواست روز بود ، همه چی دروغ بود
من این کار فروم رو همیشه به فال نیک می گیریم
۱. اینکه آخر هر فصل یه شور هر چند کم رو تو فروم ایجاد میکنه
۲.مهمترینش اینکه یه تمرین کوچیک هست برای اینکه بدونیم فردا روز تو جامعه به اینجور موارد بر میخوریم. حالا میشه اسمشو هر چی گذاشت (رفیق بازی، بی عدالتی، دیدگاه نادرست یا هر چی...)
۳.اینکه معیار افراد برای انتخاب ممکنه کاملا متفاوت باشه. برتر بودن ممکنه هزاران تعریف در ذهن ها داشته باشه. برای من نوعی معیار فلان رفتاره و برای دیگری یه مورد دیگه.
مهدی آرتور، بی حاشیه و دلسوز و کاردرست. کنکوریا برای گرفتن مطالبی که مهدی آرتور اینجا بدون هیچ منتی رایگان میذاره باید میلیونی خرج کنن(تازه اگر بتونن در اون حد گیر بیارن).
ویرایش توسط AmirMorningstar : 28 اسفند 1400 در ساعت 18:35
نمیشه گفت تاپیک براساس سلیقه و رفاقتی بنا شده
در تاپیک فراخوان ذکر شده که کاربرانی که به شما کمک کرده اند و یک سری محدودیت هایی مشخص شده
اگر قرار بر سلیقه بود همونطور که گفتم بهتره اسم و هدف تاپیک های نظرسنجی من بعد تغییر پیدا کنه
نه اینکه کسایی که سرجمع یک هفته هم درانجمن حضور نداشتن بعنوان کاندید مفیدترین کاربران یک فصل انتخاب بشن
اگه این حرفا رو میزنم بخاطر اینکه صرفا نظراتم رو گفته باشم نه بیشتر و نه کمتر
حالا میخواد به مذاق برخی خوش بیاد یا نه مهم نیست
درکل ملت ما همیشه عادت کرده بخاطر ترس از قضاوت و تعارف های پوچ ، اغلب نظرات خودشون رو بیان نمیکنن و یه نقابی میزنن و بجاش از پشت سر خنجر میزنن یا تخریب میکنن
اینا رو هم نگفتم که بگم وای من چقد مفید بودم به من رای بدید و...
کلا توی دوتا رای گیری انجمن حضور داشتم مبلغ اول رو دادم به یکی از بچه ها که ازم خواسته بود ، مبلغ دوم روهم برای یکی از بچه ها کتاب جمع بندی بعنوان هدیه و یادگاری گرفتم و فرستادم
هرچند دیگه برام مهم نیست چه قضاوتی ازم میشه یا هرچی
تصمیم گرفتم من بعد نظرم رو بیان کنم
باتوجه به دلایلی که داشتم و خب شخصی نبودن و براساس حضور توی انجمن و دیدن فعالیت ها
به چهار نفر رای دادم
مهدی آرتور
پریماه
Soldier76
ترنادو
اگه رفاقتی میخواستم رای بدم تقریبا به همه رای میدادم پس امیدوارم دلگیری ای از این بابت پیش نیاد
همین..
همگی موفق و سلامت باشید..
این چ تاپیکیه
من تازه دیدمش
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)