خواهش میکنم عزیزم باعث خرسندی منه پاسخگو باشم
موسسه دکتر آی کیو که زیرمجموعه گاج هست چون موسسه کلاسینو اغلب دبیرهاش با گاج جامع یا آی کیو گاج همکاری دارند یه جور انگار با هم هستند
چیزی که اقای فراز توکلی تو کلاسینو میگه با دکتر آی کیو یکیه
فرقی نداره نکته تست اسمش روشه : Tnt یعنی تدریس و نکته و تست .. 9 جلسه هست کلا میری میبینی از بیس و پایه بهت درس میده قشنگ اون شکل گیری اولیه تو ذهنت از درس شکل میگیره و میتونی تست هارو بزنی
خواستی نکته تستشو واست میفرستم
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
ویرایش توسط Parimah : 01 اسفند 1400 در ساعت 23:22
ببینید به نظر من که با حاشیه های که چند وقته این رتبه 13 درست کرده اسمشونمیارم ولیهی دم از فرزانه بودن میزنه که کی فلانه کی بهمان ببینید تبلیغات سیاه همینجوریه که به قول خودش بتمن وارد میشود صبح هم انفالو کردمش نه به خاطر توهین به دبیرا و نقش ادم خوبه رو بازی کردن چون این معلوم نیست با خودش چند چنده اولا میگفت شاهین بدرد نمیخوره توکلی خوبه چند روز قبل گفت از20 به شاهین 11 میدم به توکلی 9الانم چند روزه حسین نژاد افتاده سر زبونا به لطف تبلغات همین رتبه 13 در کل اینا که نقش دایه عزیز تر ازجان رو دارن بازی میکنند در حقیقت به فکر جذب فالوور هستن و برا همون با این موسسات بزرگ در میوفتن که 4 نفر بشناسه اونا رو و بره بگه اره اینا خوبن بریم فالو کنیم اینو و ازش حمایت کنیم و الان هم طاهرا این بتمن قصه ما لایو داره و نقشه یا برنامه ریزی میکنه برای حمله به یه جای دیگه
کلا از کنکوری جماعت مظلوم تر ندیدم این فرزانه بودن ها رو هم همین اقا سر زبونا این دوستان انداخته کی فرزانه هست کی پروانه به ما چه اصلا مگه ما فنشون هستیم که بخواییم دنبال کنیم همچین ادمایی که یه ذره اینده این بچه ها اصلا براشون مهم نیست من کلا یه دستور کلاس دیدم اونم فراز توکلی بود که اینم یه بار تو یه تایپک دیدم بعضی ها تعریف میکردن رفتم دیدم اولش یکم سخته بعدش ادم راه میوفته شاهین هم تعرفشو شنیدم ولی ندیدم دستورشو و حرف اخرم اینه دنبال این حاشیه ها هم نرید که کی صدای سگ دراورده کی دیس بک زده به کی دیگه 4 ماه دیگه کنکورتونه اگر به غلط گرفتن از معلمی باشه همین اقای جعفری هم از حسین نژاد غلط استعاره گرفته بود علیرضا بدیع تو ادبیات تخصصی باهاش کلاس دارم پارسال دم عید غلطا یکتا رو گرفته بود خب که چی با حسین نژاد هم مخالفم قیمتشم نجومیه هر کسی ادبیات مشکل داره میتونه شروع از اسفند توکلی که 6 روز دیگه شروع میشه از تلگرام ببینه این موردو نزنید پای تبلیغات گفتم تلگرام ببینید همین گول شومن ها رو هم نخورید و بتمن های جدید شهر گاتهام .....خیلی حرف زدم بهتر بیام پایین
![]()
از این ادم ها کم پیدا میشن قدر خودتو بدون هر چند خودم این همایش جعفری رو چون کلاس های توکلی رو دیدم از خرید گروهی ها خریدمش اشنایی هم ندارم باهاش ولی چون برتامه اش روزانه هست اگر بد هم تدریس کنه ضرر نکردم چون تقزیبا خوب کار کردم ادبیاتو خودم تا الان.....ولی کلاسینو بهتره نسبت به ایکیو از نظر کیفیت کار هر چند کارگاه راه اندیشه فکر کنم همین بود اونجا هم کلاس داره توکلی یه 10 جلسه ای همه رو میگه هرچند همین نکته وتست اسفند یا پارسالشو ببین کفایت میکنه ولی سمت یکتا نرو
اتفاقا پشت سر همین فرد خیلی حرف ها هست ولی ایشون بستری رو فراهم کردند که دموکراسی وار بچه های که خنجر مشاورنماها و موسسات و معلم هایی که شومن باز و ادعای 100 زدن دارند به پشتشون اصابت کرده میان از تجربیات خودشون بازگو میکنند
فضای کنکور همیشه پر از حاشیه و تبلیغات های رنگارنگ و پر لعاب بوده الان داخل همین انجمن چقدر بحث های حاشیه ای و خبری پر بازدید و داغ مطرح هست؟ ولی موضوعات خودسازی و باور پذیری و از بین بردن حالات های کنترل شده مون در مواجهه با اضطراب و نگرانی 2 تا بازدید به زور میخوره
ایشون آدمی نیستند که از وسط کوچه اومده باشند تحصیلاتشون بالاست ، کتابهای روانشناسی و مقاله های مخصوصی که تو این دوره زمونه دست یه مشاور کنکوری پرطرفدار نمیبینی و اصلا نمیدونه کتاب روان درمانی جلدش چه رنگیه یا چند صفحه هست رو مطالعه میکنند
من کارشونو تحسین میکنم چون باعث شده یه عده آدم هوشیار و آگاه دیگه گذرشون به جاده خاکی نیفته ( البته من مرید هیچ کسی نیست چون پولی دریافت نمیکنم و نگرفتم)
بعد ایشون طبق شواهد و نظرات امثال من و شمایی که با این اساتید و مشاوره نما ها و افراد رتبه برتری که گاهن تجربه ای تو شناخت بقیه افراد متوسط به پایین تر خودشون ندارند مشاوره میگیرن یا پولشون سوخت میشه یا هیچ چیزی بدست نمیارن://
مثل خیلی از افراد منتقدی که از شواهد و نظرات مردم استفاده میکنند و نقد میکنند
کنکور به همچین فردی نیاز داشت حداقل بچه ها تجربه های تلخ شونو بدون ریپورت و بلاک شدن بیان میکنند شما زخم از دروغگویی و تبلیغات های دلفریب نخوردی که درک کنی چقدر دلت میخواد این جور افراد رو رسواشون کنی اینقدر دروغ و نیرنگ نزنن
آقای حسین نژاد هم دبیر خوبیه من قبلا میشناختمش اونم تو آپارات بعضی قسمت های فیلم هاشو دیده بودم معلم بی حاشیه محسوب میشن حداقل از vip بعضی دوستان قیمتش مناسب تره ولی معقولانه ترش اینه کسی این مبلغ رو نداره میتونه از آقای فراز توکلی استفاده بهینه رو ببره چرا که نه ؟!
اصولا وقتی خودت یک استادی رو واسه یه درست بعد این همه دو دو تا چهارتا کردن ها انتخاب میکنی دیگه اطمینان داری که انتخاب خودت مناسبته و لازم نیست به گفته و نقد ایشون تغییرش بدی تو فضای کنکور بهترین نداریم
چیزی که تو باهاش حال میکنی یعنی تمام
یکی از یکتا خوشش میاد بره با یکتا
یکی از عبدالمحمدی خوشش میاد بره باهاش
ایشون میگن این دبیرها چیزی بهتون اضافه نمیکنن جز وقت تلفی و ذهن مشغولی یعنی اگه الان تصمیم گرفتی واسه یه درست استاد بگیری دور این مورد هارو خط بکش چون 80 درصد نارضایتی دارند
اینکه مشاورها و اکثریت رتبه برتر ها بچه ها ازشون مینالن بخاطر نارضایتی هایی هست که با دلیل و مدرک ارائه میشه
از چیزی که انتخاب کردی برنگرد همون واست بهترینه
استاد توکلی از جلسه چندم دستور رو شروع میکنن؟تو کانال های تلگرام میتونم تدریسشونو ببینم؟اگه کانلشو دارین لطفا بدین(چون من فقط دستور رو میخوام)
ببینید انتظار همینو هم داشتم یکی بیاد پشتیبانی کنه ازش بگه اره ادم خوبه اینه ...مورد دوم گفتید تحصیلاتشون ببینید مگه من تحصلاتشو زیر سوال بردم مگه گفتم ادم بی سوادیه؟؟؟همینطور که خودتون گفتید بحث های حاشیه ای تو انجمن بازدید زیاد میخوره خودتون نوشتید این اقا هم داره از همین ترفند و سو استفاده از کنکوری ها و درگیر شدن با موسسات دنبال دیده شدن البته بهترین کار هم همینه الان بهش بگی شیمی کی خوبه میگه من ادبیات کی خوبه حسیننژاد ولاغیر خودم بهش پیام دادم حدس هم میزدم همینطوری جواب بده هر چندفعلا تجربی نمیخونم البته تحسین یا انتقاد کردن کار دیگران هم بد نیست ولی نه اینکه شکل توهین بگیره طرف به یکتا توهین کرده یکتا هم جوابشو داد بعد اومد پست گزاشت گفت ببینید چی گفت به من و مظلوم نمایی که در حقم ظلم شده اینا فلاننو تهدید به شکایت کردن .....گفتید با اونایی که پولشون از دست رفته مشاوره میگیرن خب خوبه اینکارشون ولی نه اینکه 4 تا معلم هم اینوسط بهش غالب کنند....مورد بعدی گفتید کنکورهمون شهر خودمون به همچین بتمنی نیاز داشت و گفتید که زخم نخوردید از موسسات سال95 بود که کل پک کنکور اسان رو خریدم مثلا یک درسو نداشتم مشاوره میگفت اگر این سی دی رو نخری کارت تمومه کل وقتمو گزاشتم واسه فیلم دیدن و سال 96 شدم 16 هزار درسم هم بعد نبود مدرسه نمونه دولتی بودم دیگه سی دی ها و حرف های احمدی شیاد زیاد بهم ضربه زد براهمونه که هر کسی اینجوری میاد تو میدون میفهمم اخرش هدفش چیه اینم از زخم خوردنی که گفتید تجربه ندارید درسته از اون سال درس نمیخوندم برای سرگرم شدم هم یه رشته ای زدم و رفتم دانشگاه ولی مجازی رو هم دنبال میکردم این موسسات رو ببینم کی خوبه بعدش اون نقشه راه های فلان موسسه اومد الان هم کلاس انلاین ها ....جایی که اقای توکلی رو معرفی کردید به دوستان هم موافقم هر چند من فقط یه مبحث دستور ازشون دیدم که تقریبا خوب بود ..و در مورد بند اخر بله حرفتون درسته خود استاد کیاسالار هم تو اینستا گرامشون هم گزاشتن که این معلم ها 20 درصد حدودی تاثیرگزارن حتی بهترینشون 80 درصد دیگه رو خودت باید بری یهحرف قشنگی استاد بیگدلی دبیر جامعه شناسی زد که گفت به میزانی که تلاش کنی تکالیفو سر موقع انجام بدی درصد کسب میکنی صرف اینکه بیای سر کلاس من و بگی اره من این فیلمو میبینم وتلاش نکنی نیای بهتره......و کلام اخر نه من قصد توهین یا نه قصد انتقاد از کسی رو دارم حرف هایی هم که زدم مخاطبم همه بود کلا دنبال این چیزا الان نرید 4 ماه مونده که همین ادم های به ظاهرتحصیل کرده دارن ازتون سو استفاده میکنند این حاشیه ها و بتمن بازی ها تو دوران تابستون هم قشنگتره هم باحال تر حداقل سرگرم میشیم نه الان که بدترین موقع هست طرفخودم دیدم جلسه25 یکتا هست دو جلسه دیگه ادبیاتو تموممیکنه یه دور میاد حرف های این اقا رو میبینه هیچی به قولمعروف دپرس میشه میگه حالا چه غلطی بکنم هر چند خودم تو تابستون بیشتراینارو دیدم همون دستور فقط بدردم خورد بقیه شون وقت ادم هدر می رفت همین دیگه روز خوش امیدوارم بتمن اینارو استوری نکنه هر چند نمیبینم..... اونایی که تو رو فالو دران بازنده واقعی سر کنکورن ....هدفم شفاف سازی بود فقط همین خودشون هم گفتن انتقاد پذیر و منتقد هستن
ویرایش توسط hediyeh80 : 02 اسفند 1400 در ساعت 08:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)