نوشته اصلی توسط
Dark_moon9736
سلام وقت بخیر من برای کنکور بعضی از مباحث را مطالعه کرده ام اما مدتی بنا به دلایلی مطالعه نداشتم و باید مطالبی را که قبلا خوانده ام را دوباره مطالعه کنم متاسفانه زمان زیادی را از دست داده ام اما می خواهم که از تایم باقی مانده استفاده درست و بهینه ای داشته باشم و زمان های گذشته را جبران کنم اما الان باید از کجا شروع کنم و باید چه مباحثی را مطالعه کنم؟ یعنی با توجه به این زمانی که باقی مانده است، مطالعه چه مباحث و فصل هایی باید در اولویت باشند و چه فصل هایی را باید در اولویت های بعدی قرار دهم یا حذف کنم؟ پیش نیاز های هر درس یا فصل شامل چه مباحثی هستند که باید مطالعه کنم؟
و با توجه به این شرایط بهتر است که به صورت پایه به پایه یا با هم مطالعه کنم یعنی مثلا دهم و نیمسال اول دوازدهم را با هم، یازدهم و نیمسال دوم دوازدهم را با هم مطالعه کنم و یا این که با برنامه یکی از آزمون ها و البته با اولویت بندی مطالب مطالعه کنم؟
اگر پیشنهاد بهتری هم درباره این موضوع دارید لطفا راهنمایی کنید و با توجه به بازه زمانی که تا آزمون های جامع و اولین آزمون وجود دارد بهترین شیوه برنامه ریزی یا کاری که می توان انجام داد تا به برنامه آزمون ها رسید یا قسمت های زیادی از مطالب را مطالعه کرد چیست و این که چطور برنامه ریزی کنم که به برنامه آزمون ها برسم و جبران این مدت گذشته باشد؟ و یک سوال دیگر این که برای هر پایه تقریبا چند روز باید صرف مطالعه و تست زنی کرد؟ در مجموع همه پایه ها و مباحث را تا چه زمانی بهتر است که مطالعه کرد یا به بیانی دیگر چند روز را به مطالعه و تست زنی مطالب اختصاص دهم و چند روز را برای جمع بندی مطالب و مباحث قرار دهم؟ و یک سوال دیگر این که با توجه به تغییرات کنکور و امکان افزایش درصدها در درسی مثل شیمی که بعضی از افراد اشاره کردند بهتر است که برای چه فصل هایی بیشتر تمرکز کنم؟
تعداد سوالات زیاد شد اما اگر اطلاع دارید لطفا راهنمایی کنید