سلام بچهاااا
شروع کنیم یا زوده؟؟؟
از خودم بخوام بگم:
اولین کنکور من سال99 بود یک سالم پشت کنکور موندم ولی مثل بچه آدم درس نخوندم.........
همش درگیر حواشی و دوست و رفیق و بچه بازی یا مثلا دانلود برنامه n روز تا کنکور یا دانلود فیلما وهمایشا..
واقعا الان از خودم خجالت میکشم...
بقیه کیلویی چند؟
زندگیتو...جوونیتو...بهترین روزاتو از دست دادی و نابود کردی دختر... که چی حالا؟؟ الان کجایی؟؟؟؟... از موقعیتت راضی هستی؟
خب نههه
میدونین تو رشته ودانشگاهی که هستم خیلیا از خودشونو جایگاهشون راضین...خیلیاشون رفتن دنبال زندگیشون و خوشن....با استادا مقاله برداشتن...همش تو ازمایشگاهن ...زبان میخونن و......
خلاصه که هدف دارن...
میدونین چرا؟؟؟
چون میگن ما تلاشمونو کردیم ،حتما اینجوری قسمت بوده ..
ولی واقعیتش اینه من شش صبح پا میشدم رو کتابام میخوابیدم
من گوشی و تبلتمو لا کتابام باز میکردم
گوشام انقد تیز شده بود که رفت وامدای تو کوچه خیابونم زیر نظر داشتم...
من فقط برنامه مینوشتم و به هیچکدومم عمل نمیکردم... نه یه برنامه عادیااا فضایی مینوشتم مثلا روزی 17 ساعتهنوزم این قضیه ی افراطی گراییم رو نتونستم کامل حلش کنم...
ولیی میخوام محکم و با جرعت بگم فدای سرم هرچی بود گذشت..
حالا ترمم تموم شده معدلمم شده 18 و خدایی با وجود مجازی بودن تقلبیم نکردم انچنان
ولییی چون تلاش نکردم از رشته و دانشگاهم راضی نیستمممممممممممم..........
ببین رشته ی اینده داریه ها (بیوتکنولوژی) ولی دانشگاه ازاد اونم بدون کنکوراوکی نیست
حالا امروز 14 بهمن شب آرزوها میخوام تغییر کنم..
گوشی تبلت هدفون هندزفری همرو خاموش کردم و گذاشتم کنار ولی ایندفعه خودم خواستم
دفعه های پیش ازم میگرفتن..
نصیحتم میکردن..
و من واقعا نمیفهمیدم........
نمیدونم بخاطر چیه ولی احساس میکنم تو این سه چهارماه هر روز عاقل تراز روز قبل میشم......
هیچ ایده ای برای شروع ندارم مشاورم نمیگیرم چون از کلاس یازدهم بهترین مشاورای شهرمونوداشتم و انقدر قشنگ و واقعی دروغ میگقتم که روم قسم میخوردن
کلن ادمی نیستم که کسی بخواد زورم بده بگه فلان کارو بکن اگه خودم فهمیدم که واقعا فهمیدم که میترکونم...اگه هم نهه که مثل گذشته گند میزنم
خیلی رفتارزشتیه وااااقعا ادم باید منعطف باشه...ولی شاید همین که همینوهم فهمیدم یه پیشرفتی به حساب بیاداا
خلاصه که امروز یه شروع جدیده برا من....
میخوام با انگیزه بالا و همچنین اراده دو چندان کنکورو بترکونم.....
هدفمم دندون بهشتی
پیشنهاد برنامه مطالعاتی دارین بفرمایید...
من خودم میخوام طبق بودجه های جمع بندی بخونم مثلا میدونم 7 فروردین جمع بندی دهم یازدهم قلمچیه تا اون موقع نظرمه یه پلنی بچینم و بوووووووووم
بترکوونم.
اما یسوال فنیمیشه مثلا یه درسو جمع کنم برم درس بعدی مثلا واسه مدت زمان کم یک ماهو نیم الی دو ماه..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و امااااا بچها میدونین نصف بیشتر انگیزم واس خاطر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزای دل درسای دبیرستان و کنکور در مقابل دانشگاه هیچههههههههه هیچ.....
فقط واسه دانشگاه چون استرسی نداری شب اخرم میشه همرو جمع کرد و یه نمره عالی گرفت ولی این کنکور برا ما شده غول هشت پا....
البته اینکه خیلیا دلمو شکستن و فعل نشدن و نتونستنو برام صرف کردن بی تاثیر نبوده و نیست..
لطفا لطفا لطفا گند نزنید به زندگیتون بچهای عزیز مغزتونو به کار بگیرید من تا تهشو رفتم جز پشیمونی چیزی نداره...........
حالا رفیق من یا بفهم یا نفهم و خودت تجربه کن
والسلام
باییییی

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
میشه مثلا یه درسو جمع کنم برم درس بعدی مثلا واسه مدت زمان کم یک ماهو نیم الی دو ماه..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.gif)

.gif)