X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 8 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 115

موضوع: گزارش کار

1. Top | #16
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام 7 و چهل و پنج بیدار شدم و 12 شب خواب/ 10 ساعت مطالعه 245 تست

2. Top | #17
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      پارسالم ترازتون برای رتبه زیر هزار کافی بود همکلاسیم 6100 بود رتبه 400 اورد. نیم سال دوم پس مسیر رو گم کردین. امسال که براتون تجربه شد. به حس منفی غلبه کنین کار رو یکسره کردین.

3. Top | #18
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام 260 تست. البته عمومی زیاد تر زدم نسبت به قبل/ 10 ساعت و نیم/ یک ربع به هشت بیدار شد تا 12 شب خواب شب خوش

4. Top | #19
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام 9 ساعت مطالعه و 270 تست/ دو روز اخر تستای گذشتمو تکرار میکنم تستام بیشتر میشه.

5. Top | #20
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azzzz نمایش پست ها
      سلام شب بخیر
      اره هنوز دارم برای پارسال میسوزم /// یکی از دوستام با 5500 پزشکی قم اورد
      امروز 200 تست // 10 ساعت (3 ساعت جای داداشم ازمون پایش دادم:/)
      سلام ازمون امروز ماز شرکت کردین؟

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezawww نمایش پست ها
      سلام ازمون امروز ماز شرکت کردین؟

سلام نه منتظرم دفترچش بیاد

7. Top | #22
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      ازمون دادین ؟ خوب بود؟
      اره خوب بود ماز رو خیلی خوب دادم نسبت به قبل. ولی قلم چی روز قبلش چنتا اشتباه کردم که برام تجربه شد ازمون خراب شد و کلی غلط از رو بی دقتی داشتم. و تمرکز کافی نداشتم. مثلا قانون دست راست فیزیکو با دست چپ رفتم -.-

8. Top | #23
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      میشه رتبه منطقه 2 ماز و قلم چی تون رو بگین هرکدوم چند شد؟ البته زیر گروه یک ماز رو بگین. چون میخوام ببینم برای همه همینجوره؟ واسه من با قلم چی خیلی فرق داره. ماز میشه 90 منطقه ولی قلم چی 4500 منطقه. نمیدونم کدومشو نگاه کنم

9. Top | #24
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نام: zxcc.PNG نمایش: 103 اندازه: 26.9 کیلو بایتنام: cxzz.PNG نمایش: 99 اندازه: 57.9 کیلو بایتنام: czxx.PNG نمایش: 100 اندازه: 63.3 کیلو بایتنام: czxx.PNG نمایش: 100 اندازه: 63.3 کیلو بایتنام: zzzzz.PNG نمایش: 97 اندازه: 60.6 کیلو بایت

قلم چی رو که خیلی خراب کردم و بیش از حد انتظار غلط زدم و بی دقتی کردم. ماز چقدر از من درصداتون بیشتر بود تا من تراز تونو بگم. این درصدا تراز 6600 داد

10. Top | #25
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بله مشکلی نیست میگم ترازتون رو/ فیزیکش هنوز تحلیل نکردم ولی سخت بود و خیلی خوب زدید/ چون من 56 زدم تراز 7100 داد/ ولی بعد اینکه کنکور تموم شد و قبول شدین سعی کنید هزینه این ازمون هارو بهشون بدین حتما. چون ناراضی باشن خوب نیس براتون و تاثیر منفی داره

11. Top | #26
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      شما پزینت میگیرید مازو؟
      پرینتر ندارم برای همین از کامپیوتر ازمون میدم.

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      فایل پیوست 99579فایل پیوست 99580

اینم کارنامه من

خیلی بی دقتی کردم

فیزیک 3 رو دیشب موقع تحلیلش گریه کردم
      میتونستم بالای 90 بزنم بی دقتی های الکی داشتم

تحلیل زیستو ریاضی رو انجام بدم میرم سراغ ماز
      به توصیه یکی از دوستای انجمن زیستم نکاتشو مینویسم تو دفتر دیگه
      از امروز روزانه یک ساعتو نیم برای زیست میزارم از اول دهم شروه کنم تحلیل دوباره ماز

عمومی رو هم سعی میکنم تا اخر این دو هفته کلشوتموم کنم که ازمون جامعارو شروع کنم

گفتم بگم شاید شما هم برنامه خاصی داشته باشید
      @Boredom@ نظر شما چیه درباره کارنامه؟
      سلام خسته نباشی
      نتیجه ی نسبتا خوبی گرفتی ولی مثل همون روز اولی که بهت گفتم ، پتانسیل و توان عالی تر شدن روهم داری پس به هیچ عنوان دچار لغزش و کم کاری نشو و تا تهش بجنگ دراینصورت شک ندارم یکی از مصاحبه های سال دیگه ی انجمن مال خود خودته

درمورد بی دقتی و چیکارا کنیم که کمتر بشه چندروز قبل داخل یکی از تاپیک های خودت نظر و تجربه ی خودم رو نوشتم و فکر کنم اون پست رو خوندی پس دوباره تکرارش نمیکنم (سعی کن مواردی که بدردت میخوردن رو درمرحله عمل هم انجامشون بدی تا بی دقتی ها کمتر بشه)
      مثل خودم تعداد غلط هات بالاست
      منم معمولا و اغلب اوقات بین 40 تا 60 تا غلط داشتم توی آزمون هام که رفته رفته از تعداد غلط هام کمتر و به تعداد پاسخ های صحیحم اضافه شد
      دراین مورد من نظرم شخصیه و با خیلی های دیگه متفاوته ، معمولا خیلی ها میگن نزده بذارید و غلط نزنید ولی من میگم اتفاقا توی آزمون های آزمایشی لازمه که تا جای ممکن پاسخ بدیم تا بشه به تصویر درست تری از عملکرد و وضعیت خودمون برسیم و برای بالاتر کشیدن خودمون نقشه بکشیم و برنامه ریزی کنیم البته اصلا منظورم شانسی جواب دادن نیست بلکه باید اون جسارت و قدرت تست زنی رو بالابرد و تعداد غلط زیاد هم یه معنی میده اونم اینکه میتونی علت شون رو برسی و ریشه یابی کنی و با برنامه ریزی خوب ، بتونی همین غلط هارو سر کنکور و آزمونای بعدی تبدیل به پاسخ صحیح کنی

تعداد پاسخ های غلط توی زیست زیاد داری
      فکر کنم بخاطر این باشه که شک هات بین گزینه ها زیاد اتفاق میوفته و سر خیلی از سوالا به تحلیل و نتیجه ی قاطعی برای انتخاب بین دوگزینه نمیرسی و همین شک دار زدنه باعث بالا رفتن غلط میشه
      برای هرآزمون برسی کن ببین سوالات مربوط به کدوم مفاهیم و بخش ها بودن که تو رو بیشتر به شک انداختن ، سعی کن اون مفاهیم و بخش هارو با مرور و برسی دوباره و تست بیشتر از اون بخش ها پوششون بدی
      تیپ تست هایی هم که بیشتر غلط میزنی شون روهم حواست باشه ، تست های شمارشی هستن یا تست های مقایسه ای یا .... اون تیپ تست هایی که بیشتر باهاشون مشکل داری روهم شناسایی کن و هم برای نحوه مدیریت آزمون سرجلسه موقع برخورد با این تیپ تست ها براشون برنامه بریز و هم سعی کن توی خونه از این تیپ تست ها فرار نکنی و به خودت عادت بده باهاشون روبه رو بشی و توی خونه زیاد ازشون کار کنی

توی عمومی ها هم
      ادبیات و عربی نسبتا تعداد پاسخ های غلط زیادی داشتی
      حتما و حتما برو نگاه کن نه فقط این آزمون بلکه چندین آزمون گذشته ات روهم نگاه کن ببین کدوم مباحث هستن که اغلب اوقات دارن پاسخ های غلط تو رو تشکیل میدن ، لغت املا؟ آرایه؟ قرابت؟ / ترجمه ؟ قواعد؟ متن؟ و...

وقتی ضعف هات رو بصورت موضوعی مشخص کردی سعی کن اون مباحث رو بصورت یخورده مستقل تر و موضوعی با تست زیاد و رفع اشکال برای خودت تقویت شون کنی
      ویرایش توسط Expired : 23 بهمن 1400 در ساعت 14:31

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون مثل همیشه کامل و جامع توضیح دادی

سعی میکنم روشون کار کنم
      خواهش میکنم

برای بی دقتی یادم نمیاد چی گفتی باید بگردم ولی خودم اون بی دقتیا رو میخونم ولی فایده نداره
      کاهش دادن بی دقتی

اول از همه باید بگم ، انسان موجودی خطا کننده هست درنتیجه هیچ راهی نمیتونه باعث بشه ما هیچ وقت دچار بی دقتی نشیم.

اما با یک سری نکات میشه این بی دقتی ها رو مقدار زیادی کاهش داد.
      بذار قبل از نکات اصلی ، از یکی از بزرگترین سوتی هام پرده بردارم :
      _یک بار سوال دوم زیست رو بدون پاسخ گذاشتم اما در پاسخنامه جواب سوال سه رو داخل سوال دو پر کردم و به همین ترتیب چندین سوال بعدی رو اشتباه پر کردم !!!! .... جواب سوال 3 رو توی 2 پر کردن ، سوال 4 رو داخل 3 پر کردم

خب ، یک سری نکات هست که رعایت کردنش میتونه از بی دقتی هامون کم کنه

نکات قبل از جلسه آزمون =
      1_مهم ترین عامل ، افزایش تعداد تست درخانه برای بالابردن سرعت و تسلط تست زنی هست... مطمعنن کسی که تعداد تست خوبی داره انقدر دچار خطا و بی دقتی میشه و این روند باعث تقویت مهارت تستی و کمتر شدن بی دقتی میشه..... یک اشتباهی که وجود داره ، بعضی ها میگن چون توی خونه تست رو اشتباه میزنن و روحیه شون خراب میشه پس تعداد تست شون رو بشدت کاهش میدن ، غافل از اینکه فلسفه و اساس تست زدن در خانه همین موضوع هست که ما تست رو اشتباه بزنیم و این اشتباهات رو برسی کنیم تا سرجلسه کنکور کمتر دچارشون بشیم.
      2_مرور اشتباهات قبلی ، اینکه شما تحلیل آزمون های قبلی یا تست های علامت دارت رو مرور کنی و اشتباهاتی که قبلن انجام دادی برات دوره بشه خودش منجر میشه اون اشتباهات و بی دقتی ها رو تکرار نکنی یا کمتر دچارشون بشی.

نکات سرجلسه آزمون =

1_خواندن کامل سوال ، چرا راه دور بریم همین منی که الآن دارم این متن رو مینویسم در کنکور99 چندتا سوال شیمی رو درست حل کردم اما بخاطر کامل نخوندن سوال و عجله کردن گزینه اشتباه رو وارد کردم ... یادمه سوال درصد ناخالص خواسته بود من درست حل کردم اما درصد خلوص رو بعنوان جواب آخر وارد پاسخنامه کردم.... اگر همین بی دقتی نبود شیمی 99 رو بجای 56 درصد تا 65 درصد زده بودم
      یکی از عواملی که تاثیر گذاره ، این هست که این مدل بی دقتی در سوال ها و درس هایی که نقطه قوتمون محسوب میشن بیشتر رخ میده... چون میدونیم سوال رو خوب بلدیم درنتیجه دچار شتاب زدگی میشیم و ممکنه سوال رو کامل نخونده حلش کنیم و بخاطر دقیق متوجه نشدن خواسته سوال ، گزینه نادرست رو انتخاب کنیم

2_خط کشیدن ، میتونید برای کمتر شدن بی دقتی ها ، دور خواسته سوال خط بکشید مخصوصن دور اون مدل کلماتی که آخر سوال میان مثل "کدام نادرست است" "کدام مفهوم برداشت نمیشود" ... این کار بخصوص در سوالات قرابت معنایی به من خیلی کمک کرد

3_نگاه انداختن به تمام گزینه ها ، برخی مواقع بخاطر ازقلم انداختن نکته ای در سوال به نتیجه گیری غلطی میرسیم و بدون نگاه کردن به گزینه های دیگه ، گزینه غلط رو پر میکنیم....بذار یه مثال بزنم ، مثلن یه سوال فیزیک رو درنظر بگیرید که صورت سوال جوری طراحی شده تا شما رو مجبور به جایگذاری اعداد در فرمول اصلی کنه تا عددی رو به دست بیارید اما غافل از اینکه مثلن زاویه ای که در سوال داده شده باعث صفر شدن جواب میشه و اصلن نیازی به محاسبه نداره ولی چون شما این نکته رو از قلم انداختید به یه عدد اشتباهی رسیدید و قراره اون گزینه رو وارد پاسخنامه کنید اما قبل از وارد کردن یه نگاه به گزینه های دیگه میندازید و میبینید یه گزینه نوشته صفر ، دوباره به صورت سوال نگاه میکنید و متوجه میشید با توجه به زاویه داده شده جواب صفره

4_درست نشستن ، دیدید توی یک آزمون 4 ساعته بیشترمون عادت داریم ستون فقراتمون رو بشکنیم و در یک حالت ناجور که روی پرده دیافراگم فشار وارد میکنه بشینیم.... این خودش یکی از عواملی هست که باعث میشه یک ساعت آخر آزمون مثلن وقتی سرسوالات شیمی هستیم ، سطح دقت و تمرکزمون کاهش پیدا کنه و گاهی چندین بار باید صورت سوال رو بخونیم تا متوجه سوال بشیم... درست نشستن برای چند ساعت باعث مختل شدن فرایند خون رسانی و اکسیژن رسانی میشه و بی دقتی رو بالا میبره.

5_عامل تمرکز .... وقتی درحال حل سوالی هستیم باید تمرکزمون روی همون یک سوال باشه ، نه اینکه همزمان به سوال قبل که جوابش ناقص موند یا نتونستیم حلش کنیم فکر کنیم....مختل کردن تمرکز همزمان برای چندین سوال باعث بالا رفتن شانس بی دقتی میشه
      6_ سعی کنید بزگ و کثیف حل نکنید ، بیش ازحد درهم برهم و بزرگ نوشتن در دفترچه بشدت باعث بی دقتی و خیلی جاها اشتباه حل کردن سوال میشه

اها یه چیزی تو مسائل یه چیزی رو س مین وقت میزارم نمیتونم حل کنم بعد ازمون تو نیم ثانیه حل میکنم حکمتش چیه؟
      برای همه پیش میاد
      سر جلسه آزمون استرس و تنش خیلی وقتا تمرکز و عملکرد آدم رو مختل میکنه
      باید تمرین کنی تا جای ممکن که بتونی هوش هیجانیت رو سر آزمون ها کنترل کنی
      یکی از بهترین تمرین هاش هم زیاد آزمون زدن و شبیه سازی کردن آزمون توی خونه ست و بالابردن تعداد تست
      همه ی اینا کمک میکنن به تدریج سطح آگاهیت و عملکردت به همدیگه نزدیک و نزدیک تر بشن

یه چیز دیگه هم باعث این مشکلی که گفتی میشه
      اون هم این هست که سر جلسه خیلی وقتا ، ما ذهنمون هنوز درگیر سوال قبلی هست ، یعنی یه سوالی بوده که ذهن و تمرکزمون رو درگیر خودش کرده بود ولی ازش رد شدیم و گذشتیم یا با شک بهش جواب دادیم حالا اومدیم سراغ سوال بعدی ولی هنوز یه قسمت از فکر و تمرکزمون هنوز روی اون سوال قبلیه هست
      باید تلاش کنی تا جای ممکن حواست و تمرکزت رو روی همون سوالی که الان سرش هستی متمرکز کنی تا بتونی سریع تر و صحیح تر بهش پاسخ بدی

14. Top | #29
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      فایل پیوست 99579فایل پیوست 99580

اینم کارنامه من

خیلی بی دقتی کردم

فیزیک 3 رو دیشب موقع تحلیلش گریه کردم
      میتونستم بالای 90 بزنم بی دقتی های الکی داشتم

تحلیل زیستو ریاضی رو انجام بدم میرم سراغ ماز
      به توصیه یکی از دوستای انجمن زیستم نکاتشو مینویسم تو دفتر دیگه
      از امروز روزانه یک ساعتو نیم برای زیست میزارم از اول دهم شروه کنم تحلیل دوباره ماز

عمومی رو هم سعی میکنم تا اخر این دو هفته کلشوتموم کنم که ازمون جامعارو شروع کنم

گفتم بگم شاید شما هم برنامه خاصی داشته باشید
      @Boredom@ نظر شما چیه درباره کارنامه؟
      چقد مسخره. هرجور ترازو حساب میکنم اختصاصی باید بالای 7 هزار میشد چجوری حساب کرد شد 6800؟؟؟

15. Top | #30
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نمیدونم والا
      شهرما پارسال 5 تا زیر 1000 داشت حالا من بیستم شدم
      شما زماندار تست کار میکنین؟ از کی زماندارو برای دو هفته شروع میکنین؟

صفحه 2 از 8 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن