خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb از کلوین تا طهران!

بسم الله الرحمن الرحیم
      سلام

از عنوان تاپیک مشخصه صفرم و واقعا صفر کلوین اونم از نوع زنگ زده!

از این نقطه ای که هستم می خوام برسم به طهران
      نه نشد باید برسم، نه اینم یجوریه قطعا می رسم

نمیشه، نشدنیه، خیلیا چند ساله می خونن و هنوز قبول نشدن تو چطور می خوای تو این وقت کم برسی؟ برو بابا تو رو هم جو گرفته مثل خیلیای دیگه که اینجا تاپیک می زنن اومدی یچی بپرونی مثلا به خودت انگیزه بدی و...
      تموم شد؟ خییلی تاثیر گذار بود! کسی که از الان میگه نمیشه و به فکر سال بعده یچی می گم بنویسه بذاره یجا حتما "سال بعد این موقع وضعش بدتر از الانه!"اکثریت حداقل 98 درصد وضعیت همینه، پشت کنکوریا می تونن تکذیب یا تایید کنن. پس نمیشه و سال بعد و شنبه و معجزه رو بیخیال! یه راننده رو فرض کن که قراره 1000 کیلومتر رو تو دل تاریکی بره چراغ ماشین 30 متر جلوتر رو فقط نشون میده! ولی در آخر اون 1000 کیلومتر تاریک رو طی کرده! می گیری چی میگم؟ باید از یجا شروع کنی بالاخره چیزی که تو رو به مقصد می رسونه استمراره و تلاش کاری نداشته باش که میشه یا نه تو تموم خودت رو بذار وسط و هر روز بهترین خودت باش

خب از این چیزا بگذریم برا این کاری که شروع کردم باید چندین برابر زحمت بکشم این یه موضوع مشخصیه وقتی تا الان نخوندم باید جورش رو بکشم کسی که مثل چی از تابستون خونده رو فرض می کنی شما به عنوان رقیب؟ من
      کسی که از شریف و امیرکبیر و... انصراف داده و مثل چی می خونه رو می گم حریف! قراره جلو اینا بایستیم!! و باید قبول کنم که هرچی تا الان وقت تلف کردم و استراحت کردم و... همه رو باید پس بدم. دوباره بعد کنکور جبران می کنم

امروز رو اختصاص میدم به برنامه ریزی دقیق و از فردا (جمعه!) گزارش هارو اینجا میذارم
      هرکس خواست همراهی کنه و اونم طبق برنامه خودش گزارش بذاره خوشحال میشم. هرکس هم نخواست کلا شروع کنه بشینه یه گوشه و مثل کشتی غرق شده ها زانوی غم بغل بگیره و از این تاپیک به اون تاپیک از این پیج به اون پیج از این مشاور به اون مشاور بره و دنبال تاییدیه گرفتن باشه که از الان میشه؟ بمونه سال بعد؟ برنامه بگیره و خودش رو کوچیک کنه و هی حسرت گذشته رو بخوره هی مدام داستان موفقیت اینو اون رو بخونه... رفیق پس کی وقت داستان خودت میشه؟ بسه دیگه خودت هم میدونی تو این مسیر فقط
      خودتی و اراده خودت و تلاش خودت پس این همه خودتو گول نزن.

نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. دیدید یه وقتایی یه سری اتفاقات پیش میاد و هیچ جوره دست شما نیس؟ از پنجشنبه تا الان من دچار از این قبیل اتفاقات بودم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن