- It's over -
- It's over -
ویرایش توسط Hadi.Z : 01 مرداد 1401 در ساعت 12:00
ممنون
اشکان هاشمی و هامون سبطی یا حتی رضا امیر هم میتونستن تو لیست باشن
تا کسی مثل مهران ترکمان(هدف) هست برا اولویت 3 عمار تاجبش مثلا چرا؟
کسایی مثل ملاکیان هم نوشته نمیشدن بهتر بود
اما در کل مرسی زحمت کشیدی مفید بود
سلام. یه سوالی که برام پیش اومد اینه که شما کلاس تمام این اساتید رو شرکت کردید؟ یا اینکه یه بخشی از مطلب بر اساس شنیده های شماست؟
ویرایش توسط Hadi.Z : 10 بهمن 1400 در ساعت 01:11 دلیل: خلاصه سازی
نمیدونم شما چه مبحثی رو از حنیف عظیمی دیدی که میگی تدریسش با شکل نیست . این حرف از جهتی بسیار تعجب بر انگیزه که حنیف عظیمی بسیار بیشتر از هر دبیر زیست دیگه تدریسش رو خصوصا در مباحث مفهومی با شکل انجام میده . برای فصل دوم دوازده فکر میکنم بیشتر از 10 بار فرایندهای مختلف مربوط به رونویسی و ترجمه رو بصورت های مختلف توضیح داد. بعد فاز اون ایده نوین و خاص رو نفهمیدم ، یعنی بقیه دبیرا از روش های جادوییو حل تست در ایکی ثانیه تو تدریسشون استفاده میکنن؟ اتفاقا حنیف تو همون جلسه اول و رایگان کلاسش به کررات میگه روش های عجیبی برای کنکور و زیست و ... وجود نداره و تلاش درست حسابی و اصولی به علاوه تا حدی استعداد و ... لازمه . حالا اینجا دانش آموزا 2 دسته میشن : کسایی که به پکیج های افزایش 5000 تراز در 37 دقیقه و با ما تمام دروس رو 100 بزنید و اگر هنوز شروع نکرده اید دیر نیست ( در اردیبهشت) و .. معتقد هستن و یه عده هم به یچیزی شبیه حرف حنیف اعتقاد دارن . خب دسته اول طبیعتا کلاس اون رو نباید برن چون خودش میگه در دایره تدریس من و نگاهم به کنکور همچین چیزی نیست.
ویرایش توسط Hadi.Z : 30 فروردین 1401 در ساعت 19:38
سبک تدریس آقای همدانی رو هم دیدم ، آره خیلی از شکل استفاده میکنه ولی به شدت کلاسش نکته محوره نه مفهوم محورمانند حنیف عظیمی.در کل منم ایشون رو جزو دبیرای خوب زیست قبول دارم. ولی اتفاقا چیزی که تو کتاب های بازار پیدا میشه انواع نکات ترکیبی و عجیب غریبه وهنر معلم خوب یاد دادن مفهومه وگرنه هیچ کس با حفظ نکته نمیتونه زیست خصوصا زیست نظام جدید و کنکورهای اخیر رو بالا بزنه . مگه میشه یه کسی ادعا کنه تمام نکات حتی یه مبحث زیست رو کامل گفته هر نکته رو میشه با چند نکته دیگه ترکیب کرد اما همه نکات از مفهوم و اصل موضوع استخراج میشن. یه نگاه به تست های چند سال اخیر بندازید ببینید چه تعداد تست با ادبیات جدید ونکات جدید طرح شدن که همگی برآمده از مفاهیم خود کتابه. کلاس ها در همه موسسات به دو صورت سالیانه و نکته و تسته . تست های حنیف در کلاس های سالیانه همانطور که گفتید عمدتا تست های کنکور و البته حدود 40 50 درصد تالیفی خودشه اما همین تستها حدود 800 تا 1000 تا هست در کل جزوات. اما کلاس های نکته و تست یه حجم زیادی تست که همش تالیفی خودش هست داره. بنظر شما چند درصد افرادی ورودی به دوازدهم که میان کلاس های سالیانه همشون از قبل دوازدهم رو خوندن و مسلط شدن و به مباحث قبلی کاملا مسلطن و یه درصد 60 70 در زیست دارن و الان به دنبال حالت دوم شما و افزایش تسلط هستن؟
اگر هم اعتقاد دارید که هر دو مورد 1 و 2 رو میشه در فقط کلاس سالیانه جا داد من نظری ندارم. چون حنیف همینطوریش اکثر هفته ها فوق العاده میذاشت آخرشم 41 جلسه 4 ساعت و ربعی طول کشید تا تمام مفاهیم و نکات رو به همراه تست های روتین کار کنه.
ویرایش توسط aminlmnop : 30 دی 1400 در ساعت 23:42
آپ | بهمن ماه معروف
دوستانی که میخوان جدید شروع کنن :
1) زمان کافی برای کسب یه رتبه معقول و حتی تاپ وجود داره . همش هم بستگی به خودتون و میزان تلاشتون داره .
حتی اگه فک میکنید زمان کافی ندارید و یا موفق نخواهید شد ، حداقل پشت کنکوری شایسته ای باشید که سال بعدش بتونید قبول شید.
2) پیشنهاد میکنم به دلیل وقت کم ، از کتاب بیشتر بهره ببرید تا سایر منابع . چون کلاس بسیار وقت گیر تر هست .
اما اگه به هر دلیلی میخواید برای مباحث و دروس کلاس بیینید ، به شخصه پیشنهاد میکنم کلاس های سالیانه امسال رو در دور تند و قسمت های مهم ترش رو ببینید.
کلاس های نکته تست رو اصلا رو دروس اختصاصی توصیه نمیکنم . چون :
یه عده از کلاس ها اونطور که باید و شاید پایه ای شروع نمیکنن و بیشتر برای سطوح بالاتر مناسب هستن . عده ای از کلاس ها هم خیلی از مباحث رو ماسمالی طور تدریس میکنن .
همین اوایل کار به شدت وقت کشی میکنن و اون اواخر و نزدیک کنکور هم هفته ای چندین جلسه حجیم قرار خواهند داد .
حالا باز واسه عمومی ها شرکت درشون چندان مانعی نداره .
پ.ن : اما اگه همچنان اصرار به دیدن کلاس های نکته تست دارید خوب حداقل مال پارسال رو ببینید !
میتونید روی دور تند و خیلی سریعتر تمومشون کنید.
ویرایش توسط Hadi.Z : 05 بهمن 1400 در ساعت 22:28
سلام! میتونم بپرسم در چه مدرسه ای درس میخونی؟ فقط به نظر می رسد که معلمان زیر که توضیح دادید برای من خیلی آشنا هستند ها ها ها!
آپ | یه تغییرات ریزی ایجاد کردم.
در مورد عربی ناصح زاده یکی از دوستان سوال کرده بودن ، اون زمان گفتم خوبه. اما ظاهرا ( طبق شنیده ها ) بعد جدایی از آلا رسما از این رو به اون رو شدن ، کیفیت کارشون به شدت افت کرده و حتی فیلمای رایگان کلاساشون در سایت آلا رو هم میفروشن :/
ویرایش توسط Hadi.Z : 14 خرداد 1401 در ساعت 21:28
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)