بنده کتاب موضوعی آرایه الگو رو تموم کردم برای منبع بعدی به نظرتون آرایه هفت خان بهتره یا با تست های کنور سال های گذشته پیش برم
بنده کتاب موضوعی آرایه الگو رو تموم کردم برای منبع بعدی به نظرتون آرایه هفت خان بهتره یا با تست های کنور سال های گذشته پیش برم
سلام
https://up.20script.ir/do.php?filename=1bfd-Araye.pdf
این مجموعۀ ۲۷۵ تستی آرایههای ادبی برای دانشآموزانی که تستهای کتاب جامع خود را حل کردهاند و الان نیاز به سوالات جدید دارند. توصیه من این است که اگر کتاب تست مناسب دارید و هنوز آن را تکمیل نکردهاید، این مجموعه را نگه دارید برای ترم دوم یا فروردین به بعد.
چیدمان این مجموعه:
تست ۱ تا ۵۱: آرایه در گزینه
۵۲ تا ۸۳: آرایه در سوال
۸۴ تا ۱۳۴: آرایه مقابل گزینه
۱۳۵ تا ۲۰۶: الفبایی
۲۰۷ تا ۲۷۵: تک آرایه
شیوۀ پاسخگویی پیشنهادی من:
1-در هر وعدۀ تمرین آرایههای ادبی ترکیبی از پنج تیپ پرسش بالا را حل کنید. اینکه مثلا تا مدتی فقط تیپ «الفبایی» کار کنید، خسته کننده و کمبازده است.
2-به هیچ عنوان بعد از حل هر تست پاسخنامه نبینید. پنج تست یک بار برای شروع خوب است.
3-با تکنیکهای رد گزینه زودتر به جواب میرسید اما کمسواد باقی میمانید. رویکرد تکنیکی، مناسب آزمون، دوران جمعبندی و تعدادی از تستها است که زماندار حل میکنید.
4-اگر با رد گزینه به جواب رسیدید، از روخوانی پاسخنامۀ تشریحی و پررنگ کردن مطالب جدید و نکتهدار غافل نشوید.
با تشکر از امیر افضلی
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)