X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات

فارما - یه ماه دیگه امتحان دارم

سلام رفقا برای کسی که فارما رو از اول ترم نخونده و ده بهمن امتحان داره چه جزوه یا کتابی معرفی میکنید؟ راستش الان چند روزه میرم سراغش ، جزوه های مختلفی هم دان کردم اما با هیچکدوم نمیتونم ارتباط بگیرم
      حس میکنم شیوه ی خوندنشو بلد نیستم. ممنون میشم اگه تجربه ای دارید در اختیارم بزارید.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کاتزونگ خوندن از الان فایده ای نداره اگه خیلی یه مبحثی رو دوس داری میتونی اونو بخونی وگرنه خیلی به درد نمیخوره واسه امتحان ( تایم کمی داری و همه مباحثو نمیرسونی) - این از رفرنس
      جزوه هم همون جزوه های استاد خودتون خونده بشه بهتره نه مال دانشگاها و رشته های دیگه.
      ولی برای اینکه روش خوندن فارما رو یاد بگیری کتاب " گولدن بوک کاتزونگ 2019 " نوشته ی دکتر مجید متقی نژاد میتونه مفید باشه.
      بهترین روش خوندنش از نظر من داشتن یه جدول و چارت تو ذهنه چون همه قسمتا رو باید با هم مقایسه کنی و باهم یاد بگیری. مثلا داروهای Me Too (مثلا کلونازپام، دیازپام، لورازپام و ..) اگه باهم و در مقایسه باهم یاد گرفته بشن خیلی بهتر تو ذهن میمونن.
      این کتابم همینطوری مبحث به مبحث جدول کشیده و خیلی خلاصه و جامع همه چیو توضیح داده. نمونه سوالم داره.

امیدوارم به دردت بخوره " )

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن