X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کمکم کنید خواهش می کنم

سلام دوستان من ۱ ماه قبل تاپیک گذاشتم والان هم باز این تاپیک رو می دارم دوستان من دوازدهمی هستم والان درسای سال دوازدهم و دهنم مونده به والله نمی دونم دارم چیکار می کنم خواهش می کنم بهم بگید چیکار کنم از کجا باید شروع کنم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی۲ نمایش پست ها
      سلام دوستان من ۱ ماه قبل تاپیک گذاشتم والان هم باز این تاپیک رو می دارم دوستان من دوازدهمی هستم والان درسای سال دوازدهم و دهنم مونده به والله نمی دونم دارم چیکار می کنم خواهش می کنم بهم بگید چیکار کنم از کجا باید شروع کنم
      قلمچی شرکت می کنی؟!
      این نظر منه نمی تونم بهت بگم درسته یا نه ولی؛کلمچی را بی خیال شو (چون اگه نتونی برسونی مجبوری درسا رو ماس مال کنی که به شدت خطرناکه) پس خودت برای خودت برنامه بریز و واقعا واقعا بهش متعد باش ،برنامه ریزی هم متناسب با شرایط خودت باشه مثلا میتونی یه هفته پایه کار کنی یه هفته دوازدهم
      و برای خودت برنامه راهبردی داشته باش که مثلا تا هفته فلان باید کدون مباحث رو تموم کرده باشم و خوب یادگرفته باشم
      فضایی برنامه نچین که نتونی برسونی و بعد هی خودتو سرزنش کنی
      اگه تا الان کم می خوندی الان هدفگذاری کن مثلا هفته قبل میانگین ۴ساعت درس می خوندی الان هدف گذاری کن بازه ی ۴تا ۷ساعت یعنی حداقل حداقل مطالعه روزت دیگه از ۴کمتر نشه(حتی اگه داشتی میمردی) و ماکسیمم هم ۷ساعت (اینو از تاپیک زیرو یاد گرفتم) اینجوری مثلا یه روز ۵ساعت خوندی یه روز ۷ساعت یه روز ۶ و اروم اروم ساعته رو هی بیار بالا تر(تکرار می کنم فضایی برنامه نچین!!!!)
      یه نکته مهم آزمون گرفتن از خودتو بنابر شرایط خودت مثلا هر سه روز یا هرجور که خودت راحتی آزمون اون درسایی که خوندی رو از خودت بگیر
      و نکته مهم#از اینکه خیلی از سوال های ازمون خودت رو بلد نباشی یا اشتباه بزنی نترس #
      خب تو هم درسارو می خونی هم از خودت ازمون میگیری
      ولی ولی.... مرور خییییلی مهمه خیلی پیشنهاد می کنم تاپیک های مرور رو یه بررسی بکنی و نکاتش رو توی یه دفتر بنویسی
      و مهمتررین نکته خودتو با هییییچکس مقایسه نکن با هیچکی تو فقط باید نسبت به خودت پیشرفت کنی والسلام
      این که قبلا کجا بودی و اینکه بقیه الان کجان به تو هیچ ربطی نداره آخر سر خودت میمونی برای خودت و تماااام پس خودت رو دوست داشته باش
      به خاطر اشتباهات گذشتت خودت رو ببخش و بی خیال بقیه باش
      همین
      برات آرزوی موفقیت دارم
      ویرایش توسط unlimited_2004 : 05 آذر 1400 در ساعت 13:04

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اول آرامش ات رو برقرار بکن بعد بهت میگم چه کنی

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      با ازمون پیش میری یا طبق برنامه خودت؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه هنوز تو آزمون های قلم چی شرکت نکردم خودمم برنامه درست وحسابی ندارم نمی دونم باید چیکار کنم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه هنوز تو آزمون های قلم چی شرکت نکردم خودمم برنامه درست وحسابی ندارم نمی دونم باید چیکار کنم
      خب دلیل اصلی سردرگمی ات همین ازمون ندادنه.
      احتمالا خواستی با برنامه خودت پیش بری ولی یه مدت گذشته و کاری نکردی،یا شاید هم برنامه ریختی ولی چون اجباری برای انجامش نداشتی،اجراش نکردی.
      الان هم توی چرخه عادت به نخوندن گرفتار شدی.

واسه اینکه به رقابت برگردی حتما ازمونها رو شرکت کن
      همچنین یه دوستی که درس خون باشه پیدا کن و با هم بخونید و توی تاپیک ثابت قدمان هم گزارش بده

پایه درسی ات چجوریه؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      گفتم زیاد خوب نیست سال دهمم ویازدهمم رو زیاد نخوندم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن