X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

پشت کنکوریم.الان افسرده شدم احساس میکنم بی مصرفم

من۲۲ سالمه
      هنوز دانشگا نرفتم، چون اصلا درس نخوندم و عملا اسم پشت کنکوری رو یدک میکشیدم.الان افسرده شدم احساس میکنم بی مصرفم.
      من دیپلم تجربی دارم و پایم متوسطه،مدرسه نمونه دولتی درس خوندم.
      پارسال تقریبا بیشتر دروس انسانی رو خوندم که کنکور انسانی بدم برا دبیری ولی متاسفانه ۳ ماه اخرو نخوندم بخاطر یه مشکلی که برام پیش اومد.من اعتمادبنفسم خیلی اومده پایین و همش فکر میکنم توانایی ندارم.
      الانم هنوز شروع نکردم ،واقعیتش من هیچ وقت دلم پیش انسانی نبود ولی چون میگن راحت میشه دبیری قبول شد اومدم انسانی.
      الان نمیدونم این مدت تا کنکورو برا کنکور تجربی بخونم یا انسانی،من در هر صورت میخام امسال برم دانشگا یه رشته ی خوب (پیراپزشکی و دبیری ام برام من خوب محسوب میشه)ولی،کدوم رشته برم بهتره و میتونم قبول بشم؟؟؟
      چون میگن تجربی خیلی سخت شده کنکورش،از طرفی انسانی شرکت کننده ها زیاد شدن.
      کدوم راحتتره قبولیش؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Brice.g نمایش پست ها
      من۲۲ سالمه
      هنوز دانشگا نرفتم، چون اصلا درس نخوندم و عملا اسم پشت کنکوری رو یدک میکشیدم.الان افسرده شدم احساس میکنم بی مصرفم.
      پارسال تقریبا بیشتر دروس انسانی رو خوندم که کنکور انسانی بدم برا دبیری ولی متاسفانه ۳ ماه اخرو نخوندم بخاطر یه مشکلی که برام پیش اومد.من اعتمادبنفسم خیلی اومده پایین و همش فکر میکنم توانایی ندارم.
      الانم هنوز شروع نکردم ،واقعیتش من هیچ وقت دلم پیش انسانی نبود ولی چون میگن راحت میشه دبیری قبول شد اومدم انسانی.
      الان نمیدونم این مدت تا کنکورو برا کنکور تجربی بخونم یا انسانی،من در هر صورت میخام امسال برم دانشگا یه رشته ی خوب (پیراپزشکی و دبیری ام برام من خوب محسوب میشه)ولی،کدوم رشته برم بهتره و میتونم قبول بشم؟؟؟
      کدوم راحتتره قبولیش؟
      سلام، فقط به علاقت توجه کن نه به شرایط محیطی. اگه تجربی سخته برای همه سخته اگه هم انسانی شرکت کننده هاش زیاد شده یه جمع زیادشون سیاه لشکرن
      تو هر رشته ای حتی اگه از الان هم شروع کنی و درست و بابرنامه بخونی و مستمر ادامه بدی میتونی به دو رقمی شدن هم فکر کنی
      بیشتر کنکوریا اون آخرش جا میزنن ولی تو که تازه نفسی حتما از پسش بر میای و اصل کار اون چندماه آخره
      امیدوارم زود به اوجت برگردی

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayanh16 نمایش پست ها
      سلام، فقط به علاقت توجه کن نه به شرایط محیطی. اگه تجربی سخته برای همه سخته اگه هم انسانی شرکت کننده هاش زیاد شده یه جمع زیادشون سیاه لشکرن
      تو هر رشته ای حتی اگه از الان هم شروع کنی و درست و بابرنامه بخونی و مستمر ادامه بدی میتونی به دو رقمی شدن هم فکر کنی
      بیشتر کنکوریا اون آخرش جا میزنن ولی تو که تازه نفسی حتما از پسش بر میای و اصل کار اون چندماه آخره
      امیدوارم زود به اوجت برگردی
      منم قبلا فک میکردم حتی تو تجربی میتونم دو رقمی بشم.
      ولی الان آرزومه۶هزار تجربی بشم...چون اعتمادبنفسم اومده پایین و اطرافیانم خیلی سرزنشم میکنن...از طرفی خودمم به خودم اعتماد ندارم،کلا خیلی شرایط سختیه که الان درش گیر کردم...نمیدونم کدوم راه درست و قطعیه.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من۲۲ سالمه
      کدوم راحتتره قبولیش؟
      حقیقتش پیراپزشکی و دبیری ۲ حیطه شغلی کاملا متفاوت هست. یکی درمانیه یکی آموزشیه. تقریبا میشه گفت هیچ نقطه اشتراکی ندارن. باید ببینید که علاقه و استعدادتون تو کدوم حیطه هست. از نظر سختی قبول شدن فکر کنم تو یه رنج باشن

5. Top | #5
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      البته دبیری به نظرم گزینه ایده آلی هست. چون از همون دوران دانشجویی حقوق میگیرید. استخدام و شغلتون هم که تضمین شده هست. کلا به نظرم برای دخترا حالا بعد از رشته های پز و دندون و... ، پرستاری و دبیری خیلی گزینه مطلوبیه.

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      من۲۲ سالمه
      کدوم راحتتره قبولیش؟
      (http://forum.konkur.in/thread74524.html#post1663023 (http://forum.konkur.in/thread74524.html#post1663090

میدونید چرا لینک این تاپیک رو گذاشتم ؟
      چون دارید همون مسیر اشتباه سال گذشته رو امسال هم پیش میگیرید
      اگه میخوای سال بعد هم دوباره همین چیزا تکرار نشه و مرحله ی بعدی زندگیت رو شروع کنی پس هر تصمیمی که گرفتی واقعا براش زحمت بکش ، یادمه شما آبان ماه پارسال هم مشابه همین تاپیک رو زدید و درطی سال توی بهمن ماه هنوز مردد و سردرگم بودید
      این مشکل و باگ بزرگ که پای مسیرت نمیمونی و براش از جون و دل مایه نمیذاری باعث شده هرسال سناریوی زندگیت روی دور تکرار بیوفته
      قصدم به هیچ عنوان تخریب یا خدایی نکرده توهین نیست
      بچه ها توصیه ها و راهنمایی های خوبی کردن نمیخواستم حرف تکراری بزنم

فقط ازت میخوام هرتصمیمی گرفتی تا آخرش پاش وایسی و براش عرق بریزی ، به اینکه میشه یا نمیشه فکر نکن ، وقتی مسیری رو انتخاب کردی فقط تلاش کن روز به روز توش بهتر شی خودت رو بالاتر بکشی همین باعث میشه نتیجه ساخته بشه
      وقتی شب و روز مصمم درگیر کار بشی به تدریج روحیه خودت هم بالاتر میره و از خودت بیشتر راضی خواهی بود ولی اگه فقط درگیر فکر کردن و منفی بافی و مرور کردن احتمالات باشی اما درعمل دست روی دست بذاری اون موقع خودتخریبی ها و مشکلات بیشتر و بیشتر روی هم جمع میشه...

امیدوارم بهترینا رو برای خودت رقم بزنی
      ویرایش توسط Expired : 21 آبان 1400 در ساعت 13:15

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      من۲۲ سالمه
      کدوم راحتتره قبولیش؟
      تو فیزیک چیزی داریم به اسم fsmax که میشه بیشینه ی اصطکاک ایستایی که نمیذاره جسم حرکت کنه.
      تو زندگی ادما میشه همون تنبلی و وقفه ای که فرد قبل از شروع هر کاری داره
      این fsmax تو هر فردی به یه شکل بروز میکنه، یکی که وسواس زیادی داره میاد و نداشتن فلان کتاب تست یا فلان تدریس رو بهونه میکنه، یکی که چند بار تو زندگیش شکست خورده از ترس شکست دوباره میخواد که بهترین راه رو اول پیدا کنه بعدا که پیدا کرد شروع به حرکت داخلش کنه و ...
      در واقع هرکس توی یک موضوع باهاش مواجهه
      یعنی وقتی شما تصمیم میگیرید که روتین زندگیتون رو تغییر بدید و جدی ترش کنید
      مغز مقاومت میکنه چون دلش همون راحتی و بی دغدغه بودن قبل رو میخواد.
      پس شروع میکنه به بهانه تراشی برای توجیه جدی نگرفتن زمانی که توش قرار داره.
      گاهی این حس شدت میگیره
      با مواردی مثل استرس به موقع شروع نکردن یا کافی نبودن
      یا ضعف داشتن در موضوع و درس خاصی
      وقتی شما دائما خوب و کافی تلاش کردن رو به تعویق میندازید
      وقتی ساعت مطالعه ی پراکنده و نوسانی دارید
      این حس دائم به شما القا میشه که کافی نیستید و هرگز نمیتونید از این لوپ باطل خارج بشید.
      اینکه بگید من نمیتونم تجربی بخونم پس میرم انسانی و نتیجه می گیرم، مغلطه ست (و برعکس)
      حتی این ترس از نشدن هم بهانه‌ست
      چیزی که لازمه تلاش بی وقفه ی شماست.
      امکان نداره کسی درمسیر درست تلاش کنه و به نتیجه نرسه.
      و نکته ی دیگه اینه که
      روند پیشرویتون در این بازه نباید کند باشه
      اینکه مثلا بگید من کم میخونم اما همیشه درتلاشم و روزی رو از دست نمیدم، درست نیست.
      این قدم های کوچیک برای بازه ی تابستان و یا مهرماهه
      نه الان.
      اولین اشتباهی که پشت کنکوری ها و معمولا بچه هایی که درگیر ابعاد مختلف زندگی هستن می کنن اینه که سقف هدف گذاری شون رو وسط مسیر پایین میارن نتیجتا سطح توقع از خودشون هم میاد پایین و تلاش لازم رو نمیکنن یا ساعت مطالعه خوبی ثبت نمیکنن و این مسیر براشون فرسایشی میشه و نتیجتا وسط راه ول میکنن و استدلال شون هم اینه که خب من همینقدر میتونستم در صورتی که ماکزیمم توانمندی این افراد خیلی بیشتر از اینا بود.
      شما اول ریشه یابی کن
      ببین چرا این مدت درس نخوندی و مشکل چی بوده؟
      بعدا هدف گذاری کن
      برای هدفت ارزش قائل بشو، یعنی برو بگرد ببین اونایی که به هدفت رسیدن چه درصدایی امسال و سال گذشته ثبت کردن؟ چند تا کارنامه بررسی کن، درصداشونو دقیق ببین و یادداشت کن. بعدا شروع کن به برنامه ریزی مطابق هدفی که داری و درصدایی که نیاز داره.
      این دو مسیر تجربی و انسانی که گفتی ناشی از هدف نداشتن شما نیست..
      الآن سردرگم شدی چون ذهنت در حال مبارزه برای رسیدن به راحتی بیشتر در مقابل سختی هایی هست که بقیه بچه های کنکور تا شب کنکور تحمل میکنن تا موفق بشن. دقیقا مثل اون پشت کنکوری که از مهر برنامه دو ساله واسه قبولی چیده بود با این استدلال که یک سال خواندن برای قبولی کافی نیست. اما باید به مغزت بقبولونی که هر مسیری رو انتخاب کرد تا آخرش (حتی بعد از قبول شدن) قراره سختی بکشه. اگه با این ایده کنکور شرکت کنی بهتر نتیجه میگیری. راحتی بعدی در کار نیست، همیشه باید زیر فشار زندگی باشی.
      اگر الآن سختی بیشتری تحمل کردی بعدا هم نه تنها از حجم بدبختی ها و مشکلات زندگی کم که نمیشه هیچ، تازه چندین برابر بیشتر با انواع اقسام مشکلات روبرویی.

ویرایش توسط mahdi_artur : 21 آبان 1400 در ساعت 13:31

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اگه نظر من رو میخوای ، برو پیش یک روانشناس حرفه ای و وارد تا بتونه مشکل اصلی شما رو شناسایی کنه

فعلا نشانه هایی مبنی بر ترس از آینده که محصول وسواس فکری هست رو نشون میدید

این رشته هایی که فرمودید همه نیاز به تلاش و استمرار دارن و قبولی در هیچ یک راحت نیست.

موفق باشید

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      به نظرم در حال حاضر موضوع اصلی شما انتخاب رشته یا هدف نیست،موضوع اصلی اون درس نخوندنه...جا زدنه..کنار کشیدنه
      دلیل اینکه چند ساله پشت کنکور موندید و تغییر ایجاد نشده اینه که به موضوع اصلی نپرداختید.
      شرایط شما شرایط خاصیه که متاسفانه برای خیلیا پیش میاد و تا اخر زندگی دچارشن ولی شما فرصت اینو دارید که ازین شرایط خارج بشید و به اهدافتون برسید،نا کامی های مکرر اعتماد به نفس شمارو تخریب کرده و عزت نفستونو تحت تاثیر قرار داده،درس نخوندن عوامل مختلفی داره که یکی از عواملش میتونه کمبود انرژی باشه و یکی از دلایل کمبود انرژی افسردگیه،به خودتون حق بدید بعد ازین همه ناکامی خسته باشید مثل کسی که گوشه ی رینگ ضربات پی در پی خورده باشه و نای ادامه دادن نداشته باشه،هیچ نگران زمانی که گذشته نباشید 18 ،22، 28 ،40... خیلیا بودن توو این سن به خودشون اومدن و الان به هدفشون رسیدن و اینکه شما تازه 22 سالتونه هنوز خیلی کارا هست که میتونید انجام بدید و نباید فکر کنید آب از سرتون گذشته
      همینطور که گفتم شرایطتون خاصه با خانوادتون در میون بذارید و ازشون کمک بخواید شما باید اول ازین سیکل معیوب خارج بشید نا بعد بتونید برای رسیدن به هدفتون تلاش کنید،من ازتون میخوام این کارهارو انجام بدید
      1- حتما به روانشناس مراجعه کنید و اگر لازم بود در کنارش به روانپزشک مراجعه کنید(بعضی وقتا از پس خودمون برنمیایم و نیاز به کمک داریم)
      2-به خدا نزدیک بشید و ازش ارامش بگیرید
      3- سعی کنید دیدتونو عوض کنید و تفکر قربانی شدن نداشته باشید
      4- شما نیاز به موفقیت های کوچیک دارید تا اعتماد به نفستونو برگردونید پس با چالش های کوچیک شروع کنید
      5-قدر نعمات و فرصت هاتونو بدونید همین که سالمید جوونید و فرصت دارید به هدفتون برسید بزرگترین نعمته
      6- خودتونو ببخشید و درک کنید از یه جایی به بعد کنترل شرایط از دستمون خارج میشه ولی بالاخره شما بر شرایط چیره میشید
      7- به خانوادتون بیشتر نزدیک بشید و ازشون کمک بخواید
      8-کارهایی کنید که بهتون انرژی و انگیزه بده
      اصلا نا امید و سرخورده نباشید من مطمئنم شما میتونید ازین شرایط خارج بشید و به اهدافتون برسید فقط به خودتون کمک کنید و خودتونو درک کنید
      روی باور هاتون کار کنید باور کنید که میتونید و میشه
      تصمیم بگیرید،شروع کنید و همه ناکامی هارو جبران کنید
      موفق باشید

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر تنها دنبال درامد هستید ورشته مهم نیست مسلما انسانی راحتتره رشته ای مثل حقوق که جزو رشته های تاپ انسانی با30 هزارم میتونید قبول بشید (ازاد-پیام نور)اما رشته های پزشکی رو با5000 هم نمیشه قبول شد در صورتی که درامد یک وکیل خیلی بیشتر از یک پزشک ولی اگر موضوع علاقه باشه خوب پای علاقتون وایسید تا اونجا که میتونید وتوانشو دارید اکثر این حرفاهم شعاریه که قبولی تو انسانی وتجربی یا ریاضی تو رتبه های برتر یکیه تجربی مسلما سخت تره یک کیلو پنبه با یک کیلو اهن درسته که وزنشون برابره ولی هیچوقت چگالیشون برابر نیست

11. Top | #11
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شرایط منم مثل توعه
      تا خودت نخوای هیچی و هیچ چیز نمیتونه برات معجزه کنه
      خودم تو جایگاهی نیستم ک بتونم راهنمایت کنم فقط بنظرم اول با خودت سنگاتو وا بکن ک کدوم رشته میخوای شرکت کنی و هدفت چیه
      بعدش از ساعت مطالعه ی کم شروع کن کم کم رو دور میفتی

فقط ی چیزو از خودت بپرس
      تاکی تو این منجلاب دست و پابزنم!؟!؟

وقتی ک تو این شرایطیم ن خواب خوب ن تفریح خوب ن وجدان راحت و ن حتی درس میخونیم
      بیا ی زندگی اروم بساز ب خاطر خودت گوربابای بقیه .....

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط من همان سیزدهم نمایش پست ها

اولا کسی نگفته قبولی تو رتبه های برتر تجربی با ریاضی و انسانی یکی هست چون حتی اگر شما فقط تعداد شرکت کننده های این رشته ها رو در نظر بگیری حتما بین ششصد هزار نفر تجربی دانش آموزان درسخون بیشتری پیدا میشه تا دویست هزار نفر انسانی اما رتبه برتر شدن تو همون رشته انسانی به تنهایی خیلی تلاش و زحمت داره اگر شک دارید بفرمایید امتحان کنید ببینید میتونید ادبیات اختصاصی انسانی رو بالای ۹۰ بزنید یا خیر !! در ضمن درسته که تا رتبه ۳۰ هزار ممکنه کسی حقوق پیام نور قبول بشه اما شما برید حقوق سی هزاری بخونید ببینم بعد از چهار سال بجز یک تکه کاغذ بی ارزش به اسم مدرک آیا توانایی و مهارت خاصی هم برای درآمد داشتن نصیبتون میشه یا باید جلوی در دادگستری بساط کنید عریضه تایپ بفرمایید

لطفا اول متن رو بادقت بخونید بعد شروع به انتقاد وقضاوت کنید , اولا من گفتم رتبه برتر شدن تو تجربی سخت تره نگفتم تو رشته های دیگه اسونه که شما همچین برداشتی کردید
      ثانیا 30هزار برای حقوق ازاد ودر پیام نور با رتبه های بالاتر میتونند قبول بشن و دانشگاه ربطی به کارتون نداره شما بعد از اتمام درستون باید ازمون وکالت بدید واون ازمون اگه قبول بشید بر اساس اون رده بندی میشن که بازم به دانشگاه زیاد ربطی نداره وبه تلاش خود فرد بستگی داره به اینصورت که یکی از دوستای خودم که حقوق علامه طباطبایی که یکی از خوباس سال سوم وکالت قبول شد ودوست دیگم که دانشگاه غیر انتفاعی بود همون سال اول قبول شد چون تلاشش رو بعد بیشتر کرد تونست جبران کنه با این همه ,با اینکه با قسمتی از حرفاتون مخالفم ولی از ادبتون وطرز بیان اختلاف نظرمون لذت بردم
      ممنون از ادبت
      ویرایش توسط M.t 70 : 21 آبان 1400 در ساعت 22:33

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستش حرفایی که الان میخوام بگم چیزی تو مایه های نصیحت و تجربه اینا نیست.من امسال اولین کنکورمو میدم،استرسم خیلی کم دارم ولی درسامو خیلی کمتر نسبت به بقیه خوندم.هی یه روزی انگیزه میگیرم یه روزی سست میشم ولی تمرین میکنم انگیزمو نگه دارم.منم دقیقا همون حس بی مصرف بودنو هی حس میکنم ولی خودمو کنترل میکنم تا درگیرش نشم چون به هر چیزی که فکر میکنم هستم اعتقاد پیدا میکنم،بخاطر همون خودمو از اون باتلاق میکشم بیرون.الان نه من جای شما هستم که شرایط شما رو درک کنم نه شما جای من.ولی خودم که میگم دنبال علاقه تون برین،میدونم این حرفو خیلیا میزنن و هزار بار شنیدیم ولی واقعا یکم فکر کنیم مفهومش خیلی عمیقه،همینم باعث شد من بیام رشته ریاضی.اگه من جای شما بودم حرف بقیه رو بیخیال میشدم و برای هر چی که میخواستم تلاش میکردم،اگه تجربی رو میخوایید شما تمام سعی تونو بکنید تا امسال قبول شید اگرم نشدید از خیلیا جلو میافتین چون درسارو در عرض چند ماه خوندین.اینا تفکرات من بود.امیدوارم شما و همه ی کسایی که بخاطر هدفشون تلاش میکنن موفق بشن

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان خیلی مطالب مفیدی گذاشتن.تنها چیزی که می خوام بگم اینه که توکل کن و و استارت رو بزن.بعد یه مدت بعدش خودت با ذوق و شوق درس میخونی.مجازی رو تا می تونی نیا خیلی خیلی سمه،بعضی آدماش واقعا مضحک و چرتن.بهونه نیار ،نگو نمیشه،اگه نشه و....؟ فقط بخون با بعدش کاری نداشته باش.ساعت مطالعه ام واسه خودت الکی تعیین نکن .هر چقد توان داری رو روزای اول بخون بعد کم کم ببرش بالا.
      خواه نا خواه تو این دنیا باید تلاش کنی.
      تاتاکائه
      ویرایش توسط Khazan1 : 22 آبان 1400 در ساعت 00:38

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نگران نباش بعد کنکور بیشتر افسرده میشی، حتی اگه رتبه ۱ شی
      تا حقایق دیگر بدرود
      این حقایق رو هیچکس تو این محافل کنکوری بهتون نمیگه
      Responsible for the MEMEs of the association

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن