«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
اون هفته یسری دفتر جدید میذارم مناسب کنکور 1402 کیف کنید
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
جدید
17 دفتر برنامه ریزی جدید ویژه کنکور 1402 آوردم که شما می تونید با کلیک روی این متن دانلود کنید. دفاتر به شدت ناب و کاربردی. روی متن کلیک کنید تا وارد صفحه دانلود شید.
مهم: زین پس برای راحتی کار فایل ها داخل RAR جمع آوری و آپلود میشه (سهولت دانلود) / شما پس از دانلود فایل RAR تمام فایل های PDF داخلش رو بررسی و دفتر باب طبع رو انتخاب کنید.
یه نکته دیگه هم بگم:
بعد بررسی بیش از 300 دفتر برنامه ریزی دارم این رو به شما میگم
دوست عزیز که هنوز به دنبال بهترین دفتر برنامه ریزی بهترین مشاور ایرانی دوست گرام که دنبال دفتر برنامه ریزی سینا تهرانی هنوز. من که از هرجا که بگی دفتر برنامه ریزی دیدم بهت میگم هیچ احدی نمیتونه ادعا کنه یه دفتر برنامه ریزی جدید تونسته کشف و تولید کنه که خارج از ایده های این تاپیک باشه یعنی من از یه جایی به بعد هرچی دفتر از مشاورای پولی و غیرپولی بازار دیدم مشابه دفاتر همین تاپیک بود. حالا میتونی رایگان از همینا استفاده کنی میتونی هم بری پول بدی پلنر گل و بلبل خاله سارا یا پلنر اجی مجی لا ترجی استاد مهندس دکتر معجزه گران رو تهیه کنی ولی من بهت قول میدم قالب کلی تمام پلنرهای جهان عین فایل های همین تاپیک باشه.
دفتر برنامه ریزی هفتگی تایم لاین دار + جدول جمعبندی هفته(مناسب برای تمامی پایه ها و حتی دانشجویان / من خودم از این استفاده میکنم):
https://up.20script.ir/do.php?filena...-هفته.pdf
ویرایش توسط -ftme : 03 مهر 1401 در ساعت 17:21
سلام خیلی ممنون که اطلاع دادید.
مجددا اپلود میکنم
https://up.20script.ir/do.php?filena...-هفته.pdf
ویرایش توسط -ftme : 03 مهر 1401 در ساعت 17:20
یه دفتر برنامه ریزی دیدم
چک لیست داشت مثلا درس به درس مبحثی
مثلا زیست دهم فصل اول
از اول تا اخر هر چی مربوط میشد به این فصل
تعداد تست درسنامه فیلم منبع تکمیلی تست و ... همه چی
جالب لود
آه ای جان
آخر تا کی سرگردان...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)