شرمندمون نکن این همه
من بلد نیسم زیاد تعارف اینا کنم ، مرسی که این قدر لطف داری
^◡^
نه خب بهانه هم نیستن ، هرکسی ممکنه شرایط خاص خودش رو داشته باشه ، آها پس کلاس آنلاین هم هستش ، پس یه بخشی از یادگیری و ساعت های روزت میره برای کلاس ها ، خوبه پس.
اگه بتونی بازه ساعت مطالعه ات رو که الان بین 5 تا 6 هست ، برسونی به بازه ی 7 تا 9 ساعت و ازش یه میانگین 8 ساعت دربیاری بنظرم بعداز یه مدت تاثیرش رو میبینی چون قطعا پتانسیل پیشرفت کردن رو داری فقط باید حساب شده و منطقی(نه یهو انفجاری) فشار رو روی خودت بیشتر کنی.
درمورد برسی تست ها ، کاری که من خودم انجام میدادم رو بصورت کلی میگم حالا نمیدونم درست باشه غلط باشه ولی ممکنه یسری بخش هاش بدرد بخوره یسری چیزاشم فقط تجربه ی شخصی من باشه (به این نکته هم توجه بشه که منم مثل خودت پشت کنکور بودم و خب توی اغلب مباحث یه پیش زمینه و یادگیری نسبی برام از قبل شکل گرفته بود)
مثلا آزمون بعدی قرار بود از فصل گوارش زیست سوال بیاد
مثلا بگیم براش 400 تا تست داشتم ، موقع کار کردن تست ها ، بصورت پراکنده و رندوم یا مضربی کار مکیردم ، همزمان با زدن تست ها ، همه ی تست های زده شده روهم طبق یک دسته بندی برای خودم علامت دار میکردم (سه تا درجه ی a و b و c ، اینجوری بود که وقتی تستی رو میدم قبل از رفتن سراغ تست بعدی اول درجه ی سختی و چالشی که تست برام داشت رو مشخص میکردم کنار سوال با a یا b یا c بعدش میرفتم سراغ تست بعدی و به همین شکل ادامه داشت) تا بعدا بدونم کدوم تست هارو زدم و بین اونایی که زدم کدوما برام چالشی بوده کدوما برام راحت بوده و کدوما هنوز جدید و نزده هستن ، موقع برسی پاسخ هام سوالایی که برام راحت و روتین بودن رو درحد روخوانی سریع چک میکردم و آنچنان زمان برای برسی شون نمیذاشتم ، اما تست هایی که توشون غلط داشتم یا به سختی به جواب شون رسیده بودم رو دقیق تر برسی میکردم و دلیل اشتباه یا چالش رو ریشه یابی میکردم ممکن بود یادگیریم اشتباه بوده باشه یا اشتباه محاسباتی یا برداشت غلط از صورت تست یا هر دلیل دیگه که بود سعی میکردم با رفع اشکال اوکی کنمش
این تست های علامت دار شده با a و b و c رو بارها بعنوان تست تکراری و مرور دوباره کارشون میکردم و خب درکنارش تست های علامت دار نشده هم علامت دار و سطح بندی شون میکردم
ممکن بود تستی که برای من درجه سختی بالایی داشت و علامت c خورده بود برای یه نفر دیگه تست آسونی باشه اما من توی اون تیپ تست و توی اون مبحث مشکلی داشتم که باعث میشد اون تست برام سطح c محسوب بشه و خب با ریشه یابی و تلاش مستمر و برنامه ریزی خیلی از تست های سطح c و b بعدا تبدیل به تست های روتین سطح a میشدن
این رو هم بگم که
بعضی از تست های سطح C رو برای خودم داخل جزوه هام یادداشت میکردم و کلی باهاشون ور میردفتم خط فکری هاشون رو یادداشت میکردم و چندین بار مرور میکردمشون تا اون یادگیری از تست توی ذهنم تثبیت بشه و شانس تکرار اشتباهات رایج یا برداشت های غلط به حداقل برسه
ممکن هم بود خط فکری های بدردبخور رو داخل کتاب یا جایی حاشیه نویسی کنم یا داخل برگه های کوچیکی که داشتم مینوشتم و برای آزمون هام بهشون نگاه مینداختم
خلاصه ی کلام اینکه
تست هایی که برات روتین و واضح هستن رو برای برسی زیاد وقت نذار و توشون نمون ، ولی تست هایی که دارن نشون میدن یجای کارت میلنگه رو حسابی باهاشون سروکله بزن تا پیشرفت کنی همچنین تست تکراری کار کردن فراموش نشه
یسری از نکات روهم دوستان گفتن دیگه من تکرارشون نمیکنم ، فعلا برم دوش بگیرم
بعدا اگه چیز دیگه ای یادم اوفتاد اضافه میکنم
موفق باشی