خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 35
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Post راهنمایی در مورد دانشگاه افسری

سلام
      بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب! ازتون میخواستم راجع به دانشگاه افسری روشنم کنین!
      سوالای من اینان:
      1. زمان ثبت نام آزمون ورودی دانشگاه افسری؟
      2. از کجا باید ثبت نام کنیم؟
      3. زمان برگذاری آزمون ورودیش؟
      4. منابعی که ازشون آزمون ورودی میگیرن؟
      5. من شنیدم که مدرکی که این دانشگاه میده به جز ارتش تو جاهای دیگه معتبر نیس، صحت داره این حرف؟
      6. دانشگاهاش کجان؟
      7. با رفتن به این دانشگاه به استخدام ارتش (نیرو هوایی) در میایم؟
      8. با رفتن به این دانشگاه باید سربازی هم بریم یا نه؟

لطفا راهنماییم کنین! مهمترین سوالام رو پرسیدم ولی اگه اطلاعات دیگه ای هم دارین ممنون میشم بهم بگین.

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad13 نمایش پست ها
      سلام
      سوالای من اینان:
      5. من شنیدم که مدرکی که این دانشگاه میده به جز ارتش تو جاهای دیگه معتبر نیس، صحت داره این حرف؟
      6. دانشگاهاش کجان؟

لطفا راهنماییم کنین! مهمترین سوالام رو پرسیدم ولی اگه اطلاعات دیگه ای هم دارین ممنون میشم بهم بگین.
      سلام
      ارتش دارای 3 دانشگاه افسری امام علی(ع) نیروی زمینی،دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستّاری نیروی هوایی و دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نیروی دریایی هست. دانشگاه امام علی(ع) و دانشگاه شهید ستّاری در تهران و دانشگاه امام خمینی در نوشهر واقع هستند.برای ورود به این دانشگاه ها باید در یک آزمون ورودی در حدّ دروس دبیرستانی شرکت کنید و بعد از اون مراحل عملی گزینش ارتش رو انجام بدید.به محض قبولی در این دانشگاه ها،به استخدام ارتش در می آیید و بورسیّه تحصیلی هستید.بعد از فارغ التحصیلی از این دانشگاه ها هم متعّهد به خدمت در ارتش هستید و چون به استخدام ارتش در می آیید،از خدمت سربازی معاف خواهید شد.
      در مورد مدرک،به نظر من،مدرک این دانشگاه ها معتبر هستند،ولی بیشتر تخصص هایی که در این دانشگاه ها تدریس می شوند،مربوط به نظام و نیرو های مسلّح هستند و در جا های دیگر کاربرد چندانی ندارند.مثل رشته های مربوط به کنترل عملیّات موشک.

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2
      "هذا من فضل ربّی"

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kourosh35 نمایش پست ها
      سلام
      ارتش دارای 3 دانشگاه افسری امام علی(ع) نیروی زمینی،دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستّاری نیروی هوایی و دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نیروی دریایی هست. دانشگاه امام علی(ع) و دانشگاه شهید ستّاری در تهران و دانشگاه امام خمینی در نوشهر واقع هستند.برای ورود به این دانشگاه ها باید در یک آزمون ورودی در حدّ دروس دبیرستانی شرکت کنید و بعد از اون مراحل عملی گزینش ارتش رو انجام بدید.به محض قبولی در این دانشگاه ها،به استخدام ارتش در می آیید و بورسیّه تحصیلی هستید.بعد از فارغ التحصیلی از این دانشگاه ها هم متعّهد به خدمت در ارتش هستید و چون به استخدام ارتش در می آیید،از خدمت سربازی معاف خواهید شد.
      در مورد مدرک،به نظر من،مدرک این دانشگاه ها معتبر هستند،ولی بیشتر تخصص هایی که در این دانشگاه ها تدریس می شوند،مربوط به نظام و نیرو های مسلّح هستند و در جا های دیگر کاربرد چندانی ندارند.مثل رشته های مربوط به کنترل عملیّات موشک.

آقا کوروش شما از زمان آزمونش اطلاعی ندارین؟ اصلا آزمون جداگانه دارن یا فقط باید همین کنکور خودمونو بدم؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      سوالای من اینان:
      6. دانشگاهاش کجان؟

زمان دی ماه و بهمن هست و باید به سایت آجا سر بزنی و محل های گزینش و استخدام شهرتون رو پیدا کنید و برید اونجا ثبت نام کنید ، زمان برگزاری آزمون فرودین ماه و منابعش از دروس دبیرستان +سوال های هوش (تست هوش)
      مدارک ارائه شده معتبر می باشد ولی برای شما اعتبار مدرک دیگه اهمیت نداره زیرا با رفتن به دانشگاه های افسری به استخدام ارتش درامدید و باید تا زمان بازنشستگی در ارتش بمانید
      در ضمن سربازی هم دیگر در کار نیست ، دانشگاه های ارتش شبانه روزی می باشد

ویرایش توسط bahar@ : 05 آذر 1392 در ساعت 18:41

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      آقا کوروش شما از زمان آزمونش اطلاعی ندارین؟ اصلا آزمون جداگانه دارن یا فقط باید همین کنکور خودمونو بدم؟
      تا جایی که می دونم قبلاً از طریق کنکور دانشجو می گرفتن،ولی الان آزمونش از کنکور جدا شده.
      البته دانشگاه علوم پزشکی ارتش هنوز از طریق کنکور تجربی برای رشته های پزشکی،دندانپزشکی،پیراپزشک ی و پرستاری دانشجو می گیره.

"هذا من فضل ربّی"

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ازمونش از کنکور جداس و 20 تومان باید پیاده بشی برای ثبت نام!
      ازمونش پارسال یادمه اردیبهشت بود فکر کنم!
      در ازمون ورودی حدود98 دانش اموزان قبول میشن !!!! اون دو درصد هم غایبن!
      ازمون پزشکی تو خرداد برگزار میهشو میری تهران که اونجا از اون 98 درصد حدود 15 درصد باقی میمونه!
      کلا بهت پیشنهاد میکنم که تصمیمت رو عوض کن و نظامی نشو!! اگه خیلی علاقه داری برو نیرو انتظامی!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط benyamin6422 نمایش پست ها
      ازمونش از کنکور جداس و 20 تومان باید پیاده بشی برای ثبت نام!
      ازمونش پارسال یادمه اردیبهشت بود فکر کنم!
      در ازمون ورودی حدود98 دانش اموزان قبول میشن !!!! اون دو درصد هم غایبن!
      ازمون پزشکی تو خرداد برگزار میهشو میری تهران که اونجا از اون 98 درصد حدود 15 درصد باقی میمونه!
      کلا بهت پیشنهاد میکنم که تصمیمت رو عوض کن و نظامی نشو!! اگه خیلی علاقه داری برو نیرو انتظامی!
      من تصمیم قطعی نگرفتم که برم ارتش فقط میخواستم بدونم چه جوریاس!
      خوشحال میشم اگه دلیل جمله آخرت رو یه کم بیشتر توضیح بدی. یه کم شفاف سازی کن که چرا ارتش خوب نیس؟ منم میدونم که ارتش یه سری محدودیت داره ولی مگه جز این چیز دیگه ای هم هس که من نمیدونم؟؟؟
      (راستی در مورد "علاقه" هم باید بگم که اکثرا چیزی به نام علاقه وجود نداره تو انتخاب آدم و بیشتر اجباره!× علاقه با دو شب بیدار موندن میمیره میره پی کارش!)
      ویرایش توسط milad13 : 05 آذر 1392 در ساعت 20:57

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      من تصمیم قطعی نگرفتم که برم ارتش فقط میخواستم بدونم چه جوریاس!
      خوشحال میشم اگه دلیل جمله آخرت رو یه کم بیشتر توضیح بدی. یه کم شفاف سازی کن که چرا ارتش خوب نیس؟ منم میدونم که ارتش یه سری محدودیت داره ولی مگه جز این چیز دیگه ای هم هس که من نمیدونم؟؟؟
      (راستی در مورد "علاقه" هم باید بگم که اکثرا چیزی به نام علاقه وجود نداره تو انتخاب آدم و بیشتر اجباره!× علاقه با دو شب بیدار موندن میمیره میره پی کارش!)
      به نظر من،ارتش یک سری مزایا و معایب داره و شما باید شرایط رو بسنجی و با توجّه به شرایط تصمیم گیری کنی.
      مزایایی که داره اینه که شما در حین تحصیل،بورسیّه ارتش هستی،حقوق می گیری و تمام مزایای کارکنان ارتش رو داری(مثل بیمه نیرو های مسلّح،کارت حکمت و...).
      همچنین بعد از تحصیل از سربازی معافی و دغدغه پیدا کردن شغل هم نداری و بعد از بازنشستگی حقوق بازنشستگی دریافت می کنی.
      معایبی هم که داره اینه که تا حدودی اختیار از دستت خارجه،مثلاً هر شهری که ارتش تعیین کنه باید زندگی و خدمت کنی یا برای خیلی از کار ها مثل ازدواج یا مسافرت خارج از کشور،نیازمند هماهنگی با ارتش و اجازه از ارتش هست و ممکنه اصلاً امکان پذیر نباشه.

"هذا من فضل ربّی"

9. Top | #9

نمایش مشخصات
      دانشگاه علوم پزشکی ارتش چجوریاس؟؟؟اگه کسی تو اونجا درس بخونه دست خودش نیس برگرده شهر خودش؟
      خوﺩﻡ " ﺁﺱ " ﺭ
      ﻓﯿﻘﺎﻡ " ﺧﺎﺹ "
      ﺩﻧﯿﺎ ﻣﺎﻟﻪ " ﻣﺎﺱ
      "
      "ﮔﻮﺭﻩ ﭘﺪﺭﻩ " ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﺎﺭﻭ " ﻧﺨﻮﺍﺳﺖ "
      ﺳﺮﻣﻮﻥ "
      ﺑﺎﻻﺳﺖ "
      ﭼﻮﻥ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻣﻮﻥ " ﺧﺪﺍﺳﺖ " ﺍﯾﻨﻢ
      "ﺭﺍﻫﻪ
      راست
      واسه اونی که مارو نخواست"
      واسه ﻫﻤﯿﻦ ﭼﻨﺪ " ﺟﻤﻠﺲ " ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﯿﮕﻦ "
      ﺧﺎﺹ

آره اینجوریاست

10. Top | #10
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      هههههههه! نه دیگه...در صورت قبولی و پذیرش و ...به اصطلاح می شید صیغه دولت...محل خدمتتون رو ارتش مشخص میکنه...ولی اگه آشنا داشته باشی موردی نیست! ولی خب این مسئله رو هم جا داره ذکر کنیم که بعد از استخدام رسمی (شروع به کار بعد از فارغ التحصیلی) شما لیست میدی، چندساعت بعد در اقامتگاه تحویل گرفتن میفرمائی!
      ویرایش توسط Dr.ali : 18 آذر 1392 در ساعت 22:38

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tartarusboy نمایش پست ها
      دانشگاه علوم پزشکی ارتش چجوریاس؟؟؟اگه کسی تو اونجا درس بخونه دست خودش نیس برگرده شهر خودش؟
      در اصل بعد از فارغ التحصیلی،محلّ خدمتتون رو ارتش مشخص می کنه و باید در هفته،24 ساعت برای ارتش کار کنید،ولی فکر می کنم اگر شرایط صلح باشه و ارتش در مناطق دیگه نیازی به شما نداشته باشه،با شما کنار بیان و شما در منطقه بومی خودتون خدمت کنید.

"هذا من فضل ربّی"

12. Top | #12

نمایش مشخصات
      در اصل بعد از فارغ التحصیلی،محلّ خدمتتون رو ارتش مشخص می کنه و باید در هفته،24 ساعت برای ارتش کار کنید،ولی فکر می کنم اگر شرایط صلح باشه و ارتش در مناطق دیگه نیازی به شما نداشته باشه،با شما کنار بیان و شما در منطقه بومی خودتون خدمت کنید.

یعنی میشه گفت ریسک پذیره دیگه؟؟؟شاید منی که الان تبریزی هستمو بفرستن بندرعباس....

ولی در کل بهتر از دبیریه
      خوﺩﻡ " ﺁﺱ " ﺭ
      ﻓﯿﻘﺎﻡ " ﺧﺎﺹ "
      ﺩﻧﯿﺎ ﻣﺎﻟﻪ " ﻣﺎﺱ
      "
      "ﮔﻮﺭﻩ ﭘﺪﺭﻩ " ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﺎﺭﻭ " ﻧﺨﻮﺍﺳﺖ "
      ﺳﺮﻣﻮﻥ "
      ﺑﺎﻻﺳﺖ "
      ﭼﻮﻥ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻣﻮﻥ " ﺧﺪﺍﺳﺖ " ﺍﯾﻨﻢ
      "ﺭﺍﻫﻪ
      راست
      واسه اونی که مارو نخواست"
      واسه ﻫﻤﯿﻦ ﭼﻨﺪ " ﺟﻤﻠﺲ " ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﯿﮕﻦ "
      ﺧﺎﺹ

آره اینجوریاست

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tartarusboy نمایش پست ها
      یعنی میشه گفت ریسک پذیره دیگه؟؟؟شاید منی که الان تبریزی هستمو بفرستن بندرعباس....

ولی در کل بهتر از دبیریه
      بله،این احتمال وجود داره.
      البته این دانشگاه،مزایای خودشو داره،مثلاً با رتبه های نسبتاً بالا،امکان قبولی وجود داره.تمام امکانات دانشگاه رایگان هست و در حین تحصیل،بورسیّه ارتش هستید و از مزایای کارکنان ارتش استفاده می کنید و چون این دانشگاه در تهران هست،از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی و ایران استفاده می کنه.
      همچنین این دانشگاه 24 نفر رو برای رشته های پزشکی،دندانپزشکی و داروسازی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی،اصفهان،شیراز و مشهد پذیرش و بورسیّه می کنه.

"هذا من فضل ربّی"

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بله،این احتمال وجود داره.
      البته این دانشگاه،مزایای خودشو داره،مثلاً با رتبه های نسبتاً بالا،امکان قبولی وجود داره.تمام امکانات دانشگاه رایگان هست و در حین تحصیل،بورسیّه ارتش هستید و از مزایای کارکنان ارتش استفاده می کنید و چون این دانشگاه در تهران هست،از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی و ایران استفاده می کنه.
      همچنین این دانشگاه 24 نفر رو برای رشته های پزشکی،دندانپزشکی و داروسازی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی،اصفهان،شیراز و مشهد پذیرش و بورسیّه می کنه.

ببخشید مگه علوم پزشکی ارتش خودش تویه تهران (خیابون فاطمی) دانشگاه نداره؟بورسیه شهر های دیگش چطوریه؟
      ولی کلا پذیرشش خیلی کمه و نمیشه روش حساب کرد

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_farid نمایش پست ها
      ببخشید مگه علوم پزشکی ارتش خودش تویه تهران (خیابون فاطمی) دانشگاه نداره؟بورسیه شهر های دیگش چطوریه؟
      ولی کلا پذیرشش خیلی کمه و نمیشه روش حساب کرد
      سلام
      بله،دانشگاه علوم پزشکی ارتش،در تهران،خیابان فاطمی،خیابان اعتمادزاده واقع هست و رشته های این دانشگاه هم در همون محل ارائه می شن،ولی معمولاً این دانشگاه،تعدادی دانشجو هم در سایر دانشگاه ها پذیرش و بورسیّه می کنه.(مثلاً در سال 92،علاوه بر رشته های اصلی دانشگاه،5دانشجوی پزشکی،5دانشجوی دندانپزشکی و 14 دانشجوی داروسازی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی،مشهد،اصفهان و شیراز به طور یورسیّه پذیرش شدند.)
      "هذا من فضل ربّی"

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)