اگر منظورتون تعهّد خدمت هست،تا جایی که اطّلاع دارم،بین رشته ها تفاوتی نیست و بعد از پذیرفته شدن به استخدام رسمی ارتش در می آیید.(باید حدود 30 سال خدمت کنید.)
البته بعد از فارغ التحصیلی در مقطع دکتری عمومی،درجه ی ستوان یکمی دریافت می کنید و بعد از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی،درجه ی ستوان دومی.
"هذا من فضل ربّی"
درباره دانشگاه پزشکی شاهد اطلاعی ندارید؟؟
و اینکه آیا دانشجویان پزشکی این دانشگاه تعهد ب کار برای ارگانی مث سپاه یا بسیج دارن؟
امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالا(تخصص /فوق تخصص) وجود دارد یا داشنجویان این حقو ندارن و باید اشتغال ب کار بشن؟
دانشجوهای پزشکی این دانشگاه بورسیه هستن؟ اگه بله.چجور بورسیه ای؟؟
سطح علمی اساتیدش؟؟
فرقش با ارتش چیه؟؟
---** ممنون میشم کامل ج بدی
سلام
خیر،کد رشته های دانشگاه علوم پزشکی ارتش،با کد رشته های بورسیّه ارتش در سایر دانشگاه ها تفاوت داره و تا جایی که اطّلاع دارم،اگر کد این رشته های بورسیّه رو انتخاب کنید،در صورت قبولی در آزمون های عملی و پذیرفته شدن،از طرف ارتش،به شما معرفی نامه داده میشه و از روز اوّل،در دانشگاهی که پذیرفته و بورسیّه شدید،تحصیل می کنید و بعد از فارغ التحصیلی هم متعّهد به خدمت در ارتش هستید.
"هذا من فضل ربّی"
ببخشید من زیاد متوجه نشدم.
بریم دانشگاه افسری عضو ارتش میشیم یا میریم نیروی انتظامی از این حرفا؟؟؟ نیروی انتظامی از ارتش جداست؟
24 ساعت خدمت در هفته مشمول چه کار هایی میشه؟ جنگ؟ رژه؟ کاغذ بازی؟ عملیات ویژه؟ حمالی؟ رانندگی تانک؟
سلام
تا جایی که اطّلاع دارم،
با این که دانشگاه شاهد به صورت نیمه متمرکز و به همراه مراحل مصاحبه و... دانشجو پذیرش می کنه،امّا فکر نمی کنم دانشجویان این دانشگاه تعّهد خدمت به ارگان خاصّی داشته باشن.
امکان ادامه ی تحصیل به مقاطع تخصصی و فوق تخصصی برای دانشجویان این دانشگاه فراهم هست.
در مورد سطح علمی اساتید،به نظر من،تمامی دانشگاه های شهر تهران،سطح علمی خوبی دارند.
"هذا من فضل ربّی"
سلام
دوستان من پیش دانشگاهی هستم و میخوام در پلیس فتا کار کنم
میخواستم بدونم بای از چه طریقی اقدام کنم؟ کلا شرایط پذیرشش چیه؟ باید به دانشگاه افسری برم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)