خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 35
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kourosh35 نمایش پست ها
      سلام
      بله،دانشگاه علوم پزشکی ارتش،در تهران،خیابان فاطمی،خیابان اعتمادزاده واقع هست و رشته های این دانشگاه هم در همون محل ارائه می شن،ولی معمولاً این دانشگاه،تعدادی دانشجو هم در سایر دانشگاه ها پذیرش و بورسیّه می کنه.(مثلاً در سال 92،علاوه بر رشته های اصلی دانشگاه،5دانشجوی پزشکی،5دانشجوی دندانپزشکی و 14 دانشجوی داروسازی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی،مشهد،اصفهان و شیراز به طور یورسیّه پذیرش شدند.)
      آها خیلی ممنون از توضیحاتتون.راستی رشته های پیراپزشکی(مثلا علوم آزمایشگاهی) چطوری هست؟اونا هم اطلاع دارید چقدر باید برای ارتش کار بکنند؟

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_farid نمایش پست ها
      آها خیلی ممنون از توضیحاتتون.راستی رشته های پیراپزشکی(مثلا علوم آزمایشگاهی) چطوری هست؟اونا هم اطلاع دارید چقدر باید برای ارتش کار بکنند؟
      اگر منظورتون تعهّد خدمت هست،تا جایی که اطّلاع دارم،بین رشته ها تفاوتی نیست و بعد از پذیرفته شدن به استخدام رسمی ارتش در می آیید.(باید حدود 30 سال خدمت کنید.)
      البته بعد از فارغ التحصیلی در مقطع دکتری عمومی،درجه ی ستوان یکمی دریافت می کنید و بعد از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی،درجه ی ستوان دومی.
      "هذا من فضل ربّی"

3. Top | #18

نمایش مشخصات
      اگر منظورتون تعهّد خدمت هست،تا جایی که اطّلاع دارم،بین رشته ها تفاوتی نیست و بعد از پذیرفته شدن به استخدام رسمی ارتش در می آیید.(باید حدود 30 سال خدمت کنید.)
      البته بعد از فارغ التحصیلی در مقطع دکتری عمومی،درجه ی ستوان یکمی دریافت می کنید و بعد از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی،درجه ی ستوان دومی.

درباره دانشگاه پزشکی شاهد اطلاعی ندارید؟؟

و اینکه آیا دانشجویان پزشکی این دانشگاه تعهد ب کار برای ارگانی مث سپاه یا بسیج دارن؟

امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالا(تخصص /فوق تخصص) وجود دارد یا داشنجویان این حقو ندارن و باید اشتغال ب کار بشن؟

دانشجوهای پزشکی این دانشگاه بورسیه هستن؟ اگه بله.چجور بورسیه ای؟؟

سطح علمی اساتیدش؟؟

فرقش با ارتش چیه؟؟

---** ممنون میشم کامل ج بدی

4. Top | #19

نمایش مشخصات
      سلام
      بله،دانشگاه علوم پزشکی ارتش،در تهران،خیابان فاطمی،خیابان اعتمادزاده واقع هست و رشته های این دانشگاه هم در همون محل ارائه می شن،ولی معمولاً این دانشگاه،تعدادی دانشجو هم در سایر دانشگاه ها پذیرش و بورسیّه می کنه.(مثلاً در سال 92،علاوه بر رشته های اصلی دانشگاه،5دانشجوی پزشکی،5دانشجوی دندانپزشکی و 14 دانشجوی داروسازی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی،مشهد،اصفهان و شیراز به طور یورسیّه پذیرش شدند.)

این چجوریاس؟؟ینی سال اول میری ارتش بعد براساس معدل سالای بعد میفرستنت تهران و شهید بهشتی و ....

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دانشگاه شاهد رو نمیدونم ولی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله برای سپاه بورسیه میکنه.

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها

این چجوریاس؟؟ینی سال اول میری ارتش بعد براساس معدل سالای بعد میفرستنت تهران و شهید بهشتی و ....
      سلام
      خیر،کد رشته های دانشگاه علوم پزشکی ارتش،با کد رشته های بورسیّه ارتش در سایر دانشگاه ها تفاوت داره و تا جایی که اطّلاع دارم،اگر کد این رشته های بورسیّه رو انتخاب کنید،در صورت قبولی در آزمون های عملی و پذیرفته شدن،از طرف ارتش،به شما معرفی نامه داده میشه و از روز اوّل،در دانشگاهی که پذیرفته و بورسیّه شدید،تحصیل می کنید و بعد از فارغ التحصیلی هم متعّهد به خدمت در ارتش هستید.
      "هذا من فضل ربّی"

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببخشید من زیاد متوجه نشدم.
      بریم دانشگاه افسری عضو ارتش میشیم یا میریم نیروی انتظامی از این حرفا؟؟؟ نیروی انتظامی از ارتش جداست؟
      24 ساعت خدمت در هفته مشمول چه کار هایی میشه؟ جنگ؟ رژه؟ کاغذ بازی؟ عملیات ویژه؟ حمالی؟ رانندگی تانک؟

8. Top | #23

نمایش مشخصات

و اینکه آیا دانشجویان پزشکی این دانشگاه تعهد ب کار برای ارگانی مث سپاه یا بسیج دارن؟

امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالا(تخصص /فوق تخصص) وجود دارد یا داشنجویان این حقو ندارن و باید اشتغال ب کار بشن؟

سطح علمی اساتیدش؟؟

فرقش با ارتش چیه؟؟

میشه اینم ج بدید؟

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات

سطح علمی اساتیدش؟؟

فرقش با ارتش چیه؟؟

سلام
      تا جایی که اطّلاع دارم،
      با این که دانشگاه شاهد به صورت نیمه متمرکز و به همراه مراحل مصاحبه و... دانشجو پذیرش می کنه،امّا فکر نمی کنم دانشجویان این دانشگاه تعّهد خدمت به ارگان خاصّی داشته باشن.
      امکان ادامه ی تحصیل به مقاطع تخصصی و فوق تخصصی برای دانشجویان این دانشگاه فراهم هست.
      در مورد سطح علمی اساتید،به نظر من،تمامی دانشگاه های شهر تهران،سطح علمی خوبی دارند.
      "هذا من فضل ربّی"

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M0b_1 نمایش پست ها
      ببخشید من زیاد متوجه نشدم.
      بریم دانشگاه افسری عضو ارتش میشیم یا میریم نیروی انتظامی از این حرفا؟؟؟ نیروی انتظامی از ارتش جداست؟
      24 ساعت خدمت در هفته مشمول چه کار هایی میشه؟ جنگ؟ رژه؟ کاغذ بازی؟ عملیات ویژه؟ حمالی؟ رانندگی تانک؟
      منظوره ایشون از 24 ساعت کار برای پزشکای ارتش بود.پزشک هارو هم میگن برن تویه بیمارستان ارتش 24 ساعت کار بکنن(معاینه بیماران و ...) نه حمالی و رانندگی تانک و ...:yahoo (4):

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دوستان اگه میشه واسه شرایط امسالشم اطلاع بدید؟
      زمان ثبت نام و...

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دوستان هر کی میدونه بگه واسه دوستم میخوام خیلی مهمه براش
      تو اینترنت سرچ میکنم نیست

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط na3r!n نمایش پست ها
      دوستان هر کی میدونه بگه واسه دوستم میخوام خیلی مهمه براش
      تو اینترنت سرچ میکنم نیست
      تا جایی که من اطلاع دارم دوستم ثبت نام کرده و ماه بعد مصاحبشه!

عجله نکنین فردا تو مدرسه ازش میپرسم و نتیجرو بهتون اطلاع میدم!

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      تا جایی که من اطلاع دارم دوستم ثبت نام کرده و ماه بعد مصاحبشه!

عجله نکنین فردا تو مدرسه ازش میپرسم و نتیجرو بهتون اطلاع میدم!
      مرسی حتما خبر بده

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام

دوستان من پیش دانشگاهی هستم و میخوام در پلیس فتا کار کنم

میخواستم بدونم بای از چه طریقی اقدام کنم؟ کلا شرایط پذیرشش چیه؟ باید به دانشگاه افسری برم؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)