...
سلام.شاید سنم کم باشه ولی تجربیاتی دارم که شاید به درد عده ای بخوره(هرچند کم)
اهمال کاری شاید بدترین آفت نباشه ولی قطعا جزو بدتریناس .اهمال کاری نکنید.
تعادل رو بین درس و استراحت به خوبی برقرار کنید.اگر بیش از حد استراحت و تفریح داشته باشید ضربه شو میخورید.و بالعکس
به چیزای حاشیه ای و بی ارزش اهمیت ندید
وسواس!!!وسواس نداشته باشید(البته بی نظم هم نباشید اصلا.نه افراط نه تفریط)
مطالعه کاریکاتوری نداشته باشید(مثلا اگر به یه بخش بیش از حد اهمیت بدید و بخش های دیگه رو کلا ول کنید این غلطه)
تا حد امکان سعی کنید وقت های استراحتتون رو با گوشی سپری نکنید
از مکان ها و سایت های سمی به شدت بپرهیزید
بعدا یادم اومد بازم میگم
الا بذکر الله تطمئن القلوب
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
یازدهمی هستم ولی از دهم که شروع کردم تجربه های زیادی بدست اوردم
اول از همه اگه به سال قبل برمیگشتم هیچوقت سمت مشاور های تازه کار و ناشی نمیرفتم متاسفانه بد هم ضربه خوردم به این صورت که من از درس خوندن انداخت انقدر برنامه هاش سنگین بود که من سال دهم 10 ساعت مطالعه میکردم و برای اینکه بتونم برنامه هاش رو اجرا کنم از مدرسه میزدم و در نتیجه هیچی تو مدرسه یاد نگرفتم و عملا دهم از درس خوندن افتادم وقتی مشاورم رو با اون مشاور کنسل کردم شروع کردم به یادگیری مباحث دهم و خودم رو رسوندم این جا یه نکته وجود داره اینکه سمت مشاور های تازه کار و ناشی نرید نمیگم مشاوره بده نه ولی سمت کسایی بردی که فکرتون رو بخونن البته نظرم خودم اینه خودتون بشینید برنامه بریزید و پول هاتون رو به آزمون و کتاب بدید بهتره
دوم اینکه خودم رو خسته نمیکردم هر روز 2 ساعت میخوندم و پیوسته نه اینکه یه روز 10 ساعت یه هفته هیچی
سوم اینکه از اول آزمون میدادم حتی آنلاین چون باید خودمون رو بسنجیم
سوم اینکه تلگرام رو از اول حذف میکردم خیلی وقتم رو گرفت به خدا هیچی هم نداره فقط حاشیه الان که تقریبا 4 ماه هستش که تلگرام ندارم آرمشم زیاده
چهارم اینکه توهم حالا وقت دارم رو از خودم دور میکردم واقعا آسیب زننده است
پنجم اینکه از متن خوانی بیش از حد پرهیز میکردم و فقط و فقط تست زیاد میزدم
ششم تست زماندار میزدم
و البته این فکر رو که از آزمون و تست میترسم رو از خودم دور میکردم
ممنون ازت زیروجان _ یکی از خوبای انجمن _ بابت این تاپیک عالیت
این تاپیک فرصتیه برای دوباره فکر کردن و تحلیل کردن خودمون.
راستش چیزایی که من تجربه کردم و فهمیدم راهم اشتباه بوده رو براتون مینویسم
1. شاگرد خوب نبودن : اینکه وقتی معلم درس میداد و تکلیف میداد پشت گوش مینداختم و دقیقه نود تکالیفو انجام میدادم و صدالبته نتایج دیقه نودی هم میگرفتم و هیچوقت نفهمیدم که این خود من بودم که ضرر میکردم چون مسیر عصبی فقط با تکرار و تمرین قوی میشه و من اون رو قوی نمیکردم ( شاید اینجا لازم باشه یه توضیحی درباره مسیرعصبی بدم که ارجاع میدم به یه کلیپ کوتاه خودتون ببینید حتما https://www.aparat.com/v/ZhsV3/%D9%8...B5%D8%A8%DB%8C )
2. مرور کم : من راستش جزو کسایی بودم که نه خلاصه مطلب مینوشتم نه چیزی و الان فهمیدم که طیق نمودار فراموشی ابینگهاوس اگه مطالبو تکرار نکنم نیم ساعت بعدش 50 درصد مطالب از ذهنم پریده و چارش فقط مرور مطالبه یک روز سه روز یک هفته و یکماه بعدش. البته درباره اینکه چیو مرور کنمم مشکل داشتم الان برای دروس حفظی و تحلیلی مثلا زیست و شیمی و عمومیا میدونم میشه یبار مایندمپ کشید و مایندمپو مرور کرد و برای تحلیلی ها هم میشه چندتا تست کلی زد و مرور کرد (برا فرمولاش هم میشه مایندمپ کشید)
3. مشاوره های غلط : اقا تاریخ ادبیات یدونه میاد حذفش کن ،گیاهی سخته نخونش ، اقا این امار سنجشه نگاه کن کسایی که زبانو 50 میزنن زیر پونصدهزار نفر پنجاه بزنی از 99 درصد کنکوریا جلویی و خیلی چیزا که شما بهتر میدونین. من بهش میگم توصیه هایی که میکنن تا ما نخونیم یچیزیو و اونقدر توصیه میکنن که وقتی که برا شنیدن توصیه ها میزاریم از وقتی که برا یادگیری اون مطلب لازمه بیشتره
4. کار عمیق نکردن : من همیشه کارام خاکستری بود و هیچوقت عمیق کار نکردم. کار عمیق یعنی موقع کار فقط کار و موقع استراحت فقط استراحت و خاکستری یعنی مثلا موقع درس گوشی بازی و موقع استراحت فکر و خیال درس الان فهمیدم درستش اینه که تو یکساعت 45 دقیقه عمیق و باتمرکز و موقع درس بجز درس نباید کار دیگه ای کرد. حتی اگه فکر و خیال اومد سراغت چشاتو میبندی با سی ثانیه مدیتیشن تمرکزتو برمیگردونی و دیگه خیال پردازی نمیکنی و 15 دقیقه استراحت که موقع استراحتم ترجیحا استراحت هایی باید بکنم که استراحتن
بهتون پیشنهاد میکنم این لیستو برا استراحتا حتما ببینید
فعلا همینا و بعدا کامل ترش میکنم
ویرایش توسط mr.masomi : 25 مهر 1400 در ساعت 17:59
یاد پارسال بخیر : ))))
اون موقعا فکر میکردم اگه پزشکی یا دارو قبول نشم میمیرم ولی نمردم...پرستاری قبول شدم و دانشجوئم...
روی اهدافتون ثابت قدم باشید و تا لحظه آخر بجنگید...مثل من نباشید من از اردیبهشت یعنی توی طلایی ترین زمانم بریدم و نتیجه ام شد اینی که الان هستم...البته ناراحت نیستم هدف اصلیم همیشه کمک کردن به بقیه و کار کردن تو محیط بیمارستان بود که بهش رسیدم...
خیلی حواستون به تایم بعد عیدتون باشه!میتونه پزشکیتونو راااحت بکنه پیراپزشکی و یا حتی رشته های غیر علوم پزشکی(نه که این رشته ها بد باشن نه،من خودمم دانشجوی پرستاریم الان منظورم اینه که رتبه اتون بالاتر میشه و طبیعتا نمیتونید دارو یا دندان یا پزشکی بیارید)
از صمیم قلبم براتون آرزوی موفقیت میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)