من اقرار میکنم که تفکر فردای بهتر؛ مشاور بهتر و توقع بیجا از دیگران منو بدجوری زمین زده و دیگه قراره بلد بشم
شاید بگید توقع بیجا یعنی چی؟ یعنی انتظار هرگونه کار و عمل به سود شما از هرشخصی ک فکرش رو بکنید
حتی مادرتون
توقع نداشته باشید فقط تنبل و بدبخت تر و افسرده تر میشید حتی مادرتون هم تا جایی میتونه از خودگذشتگی کنه براتون ؛ از حد ک بگذره دستشو میندازه دور گلوتون به قصد خفه کردنتون!! حتی با اینکه بعدش هزار بار معذرت خواهی کنه ....
آدمی که همیشه با گذشته اش میجنگه! هیچ آینده ای نداره...
سلام
شاید یه کوچولو دیر شده باشه ولی منم دوست داشتم یکم از کارای غلطی که انجام دادم حرف بزنم
بچه ها هیچ وقت دنبال انگیزه و عامل بیرونی برای خوب تلاش کردن نباشید آدمی نباشید که منتظر نشسته تا یک نفره دیگه یا یک اتفاقی چیزی بیاد و باعث حرکتش بشه
خودتون بشید منبع انرژی و عامل حرکت . دنبال معجزه یا دلگرمی و بت سازی از کسی نرید.
وقتی توی خونه تست میزنید و تعداد اشتباهات تون بالاست سریع ناامید نشید منم خیلی وقتا میدیدم بیشتر جواب هام غلط میشن حالم بد میشد دیگه نمیتونستم زیاد تست بزنم میرفتم با زیاد درسنامه خوندن خودم رو گول میزدم.
یه چیز دیگه ای هم بود
وقتی قبل از آزمون فکر میکردم درسی رو عالی خوندم به خودم چندبار میگفتم من این درس رو باید بالای 80 بزنم
اینکارم باعث میشد سر جلسه آزمون هم برنامه ریزی هام یخورده مختل بشه هم اینکه تقسیم انرژی و تقسیم زمان ممکن بود خراب بشه. بهتره برید و هرچی بلد هستید رو پیاده کنید .
خیلی از اشتباهات دیگه ام با بقیه بچه هایی که اینجا از تجربه هاشون نوشتن مشترکه پس تکرارشون نمیکنم
خواهشا از الان ( اسفند ) به نتیجه کنکور بر اساس (یک سری ازمون های کشکی و تراز های فیک و خود دانشمند پنداری خودتون) فکر نکنید و مثل بچه آدم این 3 ماه و هرچی توان دارید بزارید . قول میدم نتیجه از اون چیزی که فکر میکنید خیلی بهتره
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
سلام. موارد درسی رو بچه های گفتن. حالا یه مورد خارج از این بخوام بگم اینه که مراقب چشماتون باشین. همیشه هر نیم ساعت چند ثانیه به نقطه دور خیره شین. با فاصله کتاب رو بخونین و اینکه اگه کلاس انلاین میرین عینک فتوکرومیک خریداری کنید. من چشام خشک شد طی سال در حدی که ازمون نمیتونستم بدم و متن کتاب میخوندم درد میگرفت و درد شدیدی داشت مثل این بود شن و ماسه ریختن تو چشمم. بهترین دکتر تهران رفتم که استاد داشنگاه تهرانم بود. گفت دارو برای درمان نیست و فقط باید رعایت کنی و به چشما موقع درس استراحت بدی/ خیلی درد عجیبی بود در حدی که نمیتونستی چشاتو باز کنی زیاد و فقط باید ببندی بیماریشم طوری نبود که دو روزه خوب شه. امروزم که دارم باهاتون حرف میزنم هنوز سوز داره زمان بره درمانش. این مشکل برای تعداد قابل توجهی از کنکوریا پیش اومده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)