سلام به همگی. من رتبه برتر کنکور نیستم ولی میخوام تجربه هامو تو این مسیر چندساله بهتون بگم و امیدوارم مفید واقع شه
ابتدا سخنم با بچه های پایس. دهما و یازدهمی ها وحتی نهم
مورد اول اینکه بچه ها فکر نکنید کنکور فقط یه مسیر یه سالس. شما اگه رتبه خیلی خفن میخواید باید از دهم اصولی بخونید
دوم اینکه اصلا به حرف یه سریا که میگن هرکی ازدهم کنکوری بخونه مثلا فروردین سال اخر دیگه کم میاره و میبره . این حرفا چرته همش اصلا اینطور نیس
از همون پایه ازمون شرکت کنین البته رو ترازا حساس نشین . تست زماندار بزنین . سعی کنید کلاس زیاد نگیرید ولی اگرم میگیرید با دبیرای درست حسابی بگیرین وبعد کلاس حسابی تمرین کنین. چون بدون تمرین به درد عمه مون هم نمیخوره
مورد سوم اینکه بچه ها حتما با کسایی دوست شین که درس خون و راستگو و حتی از شما بالاتر باشن تا شما هم رشد کنین
دوست درس نخون یا دروغگو خیلی میتونه بهتون ضربه بزنه. من خودم خیلی ضربه خوردم. با اینکه مدرسم سمپاد بود و درس خون زیاد بود ولی من رفتم با سه چار نفر ... دوست شدم و ضربش رو هم خوردم
حاشیه های مجازی و انجمن سمه دوری کنید
و اما کنکوریا
سعی کنید از برنامه ازمونا جدا نشید. پیشنهادم اینه تا سه شنبه شب هفته قلمچی درسارو تموم کنید و دو روز اخر فقط مرور و ازمون شبیه ساز باشه
بازم میگم از حاشیه و دوستای سمی دوری کنید
اگه گشادید و به برنامه پایبند نیستید یه مشاور خوب و پیگیر بگیرید
تست زماندار رو اصلا فراموش نکنید. سعی کنید وارد رابطه مخصوصا از نوع مجازیش نشید
واسه درسی مثل زیست ترجیحا ازمونای مختلف رو بررسی کنید تا با سلیقه های مختلف اشنا شید
و اما موقع نتایج
امیدوارم به هرچی خواستین رسیده باشین ولی اگر نرسیدین توصیه میکنم به نظر بقیه زیاد اهمیت ندین. خودتون بررسی کنید ایا پتانسیلش رو دارید یه سال دیگه بمونید یانه