خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کالبد شکافی زیست شناسی

به نام خدا
      دوستان سلام مجدد

در ادامه تاپیک کالبد شکافی برنامه ریزی مون ( در زیر همین متن گذاشتم لینکشو ) الان رسیدیم به کالبد شکافی زیست امیدوارم مطالب براتون مفید باشه

اگرم سوالی چیزی حتی تجربه متفاوتی در این زمینه داشتین در همین تاپیک برای بچه ها ارسال کنین یا اگه خواستین با من در ارتباط باشین پیغام شخصی برام بفرستین در خدمتتون هستم

اینجا هم به مرور تاپیک بقیه درسها و لینکشو براتون میفرستم انشالله که موفق باشین

لینک شیمی : http://forum.konkur.in/showthread.php?threadid=76874

لینک ریاضی : کالبد شکافی ریاضی

لینک فیزیک : کالبد شکافی فیزیک

لینک مدیریت ازمون : http://forum.konkur.in/showthread.php?threadid=76884

لینک برنامه ریزی : کالبد شکافی برنامه ریزی
      ویرایش توسط AmirReza400 : 16 مهر 1400 در ساعت 13:10

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کالبد شکافی ❤️‍ زیست ❤️‍

☄️ روش مطالعه ( توصیه های بایدی ✅ و نبایدی ❌ )

☄️ منابع مطالعاتی

☄️ آزمون های آزمایشی

☄️ جمع بندی صحبت ها برای خسته ها

☄️ پاسخگویی به پرسش های دانش آموزان ☺️

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ❤️‍ زیست ❤️‍

☄️ روش مطالعه ( توصیه های بایدی ✅ و نبایدی ❌ )

شیخ : سلام ، خانوم ها و آقایون آماده هستین بریم واسه مهم ترین درس روپوش سفیدی شدنتون
      بنده: بله شیخ

✅ شیخ : کتاب درسی حفظ ببین حفظ حفظ حفظ حفظ حفظ شود
      بنده : شیخ بعضیا میگن من مفهومی بلدم و حفظ نمیکنن و افرادی که حفظ میکنن رو تنبل میشمارن ؟
      شیخ : آسمون بری زمین بیای زیست رو مفهومی بخونی ترکیبی بخونی با دبیران به ظاهر مفهومی کار بخونی با صدای آروم بخونی داد بزنی هر کارییییی ببین هر کاریییییییی کنی ته ته تهش باید کتاب رو حفظ کنی لازمههههههه
      از شکل گرفته تا متن و هر کوفت و زهرماری رو که تو کتاب هستش باید حفظ بشی
      بعدش میتونی نکات رو ترکیب کنی ، ادعا کنی مفهومی بلدی و ...
      اصلا دوستان مفهومی کار مفهمومی به چی میگین ؟مگه نهایتش این نیست که یه طوری هم شما هم باید حفظ باشی همون کتابو و گرنه قافیه رو میبازی با زیستی که ۵۰ سواله و ۳۶ دیقه وقت ( حالا تو بگیر ۵۰ دیقه بازم سرعت عمل لازمه و اونم با تست به دست میادش)

✅ شیخ : زیست نه میشه گفت زود بازده نه دیر بازده = برا افرادی که قلق زیست خوندن رو بدست بیارن و علاقشون هیی زیاد بشه بهش خیلیی زود نتیجه میگیرن ولیی اگه نه حتی از ادبیات و ریاضی هم بد تر میشه

❌ بنده : شیخ زیست خلاصه نویسی میخواد ؟،
      شیخ : ببین خلاصه اگه منظورت تو یه دفتری جدا نوشتن نکات و ... باشه به هیچ وجه علی الوجوه ببین به هیچ وجه نمیگم قطعا ولی تا حدود زیادی حماقته
      ✅ ولی اینکه بیای نکات تست‌هایی رو که میزنی بغل همون تست یا کتاب درسی حاشیه نویسی کنی بهترین کار و واجب بر هر دانش آموز تجربی هستش که میخواد تو دوران جمع بندی ۲۴ فصل زیست و حدود ۷۰ ۷۲ گفتار زیست رو تو یه هفته تو ۳روز جمع بندی کنه
      ❌ اینجا دیگه تو دفتر نوشتن و ... بدبختت میکنه ولی حاشیه نویسی تو کتاب یا کنار تست به کمکت میاد

❌ بنده : شیخ بعضا تو زیست سوالات غلط میدن یا از یه جاهایی میدن که آدم نمیتونه بفهمه از کجا میخواد مچ گیریی کنه طراح ؛ چارش چیه ؟؟؟
      شیخ : خوب غلطا که حتی دبیرا هن نمیتونن بزنن ( سوالایی که اختلاف نظر هستش ) پس بهتره به تجربه یاد بگیرین رد بشین از روشون که اون با تست زنی بدست میارین
      در مورد نکات سخت که به ویژه از شکل‌ها مطرح میشه هم چاره کار تست زنی زیاد و سپس مرورررر بسیار زیااااد تر کتاب هستش = مرور معجزه میکنه اینجا

❌ بنده : شیخ در مورد مطالعه ترکیبی زیست چه نظری دارین ؟ مثلا آذر ماه کانون گیاهی دهم آزمون میگیره یازدهم رو هم کنارش بخونیم ؟
      اصلا کلن خودمون از اول ترکیبی بریم جلو ؟ انسانی گیاهی جانوری و ...
      شیخ : ببین یه توصیه کلی = تا جایی که امکان داره اصلا از برنامه آزمون مخصوصا برنامه کانون جدا نشین به هیچ وجهههههه❌❌❌
      در مورد ترکیبی خوندن هم این کار رو هم آزمونها یه جاهایی ( مثلا بعد عید ) انجام میده
      تو دوران جمع بندی اردیبهشت‌ به بعد هم این طوری میریم جلو

❌ بنده : شیخ بچه های پایه چه طور برن جلو ؟
      شیخ : خوب اونا هم طبق برنامه آزمون برن جلو
      و اصلا سر خود کاری نکنن

✅ شیخ : زیست کم کم کم باید حداقل ببین دیگه کفش ۲ساعت و نیم تا ۳ ساعت و بیشترشم ۴ساعت تا ۴ساعت و نیم تو برنامه روزانه تون باشه و به ۳ قسمت تقسیم بشه :
      1⃣ مطالعه کتاب درسی ( درسنامه نه ها )
      2⃣ تست زنی
      3⃣ مرور مطالب امروز و روزهای قبلی

❌ بنده : چرا درسنامه نه ؟
      شیخ : خوب تقریبا تجربه ثابت کرده اکثر درسنامه ها یا افراط میکنن یا تفريط
      پس بهتره با کتاب برین جلو و هرجا رو نفهمیدین از فیلم آموزشی هایی که در ادامه خواهیم گفت رفع ابهام کنین و بعدش تا میتونین تست بزنین
      و مرور کنین

✅ شیخ : راجع به کتاب درسی هم که اهمیتش اظهر من الشمس هستش
      ببین شکل / متن/ ارتباط شکل با متن / ارتباط فصول مختلف و ... همه رو به تجربه بلد میشین وحی شدنی نیست خودتون باید جون بکنین و بلد بشین

☝️بنده : یه جمله گوهر بار از یکی از دوستان که این جمله رو هم مشاورشون بهش گفته بود ( ویژه بچه های پایه و کنکوری ) :

✅ ما تو دهم یاد میگیریم که چه طور زیست رو بخونیم / تو یازدهم یاد می‌گیریم چه طور تست بزنیم/ تو دوازدهم چه طور ترکیب کنیم مفاهیم رو

☝️بنده : شیخ چرا دیگه توصیه ای نمیکنین؟
      شیخ : خوب بقیه رو هم تو روش برنامه ریزی و بقیه گفت و گو ها میگیم
      بنده : چشم ممنون شیخ ❤️

☝️ بنده : شیخ اگه بچه ها سوالات دیگه ای داشتن در مورد روش مطالعه چی ؟
      شیخ : خوب در همین تاپیک یا پیغام خصوصی بپرسن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ❤️‍ زیست ❤️‍

☄️ منابع مطالعاتی( کتاب‌ها )

شیخ : خوب بچه ها من بازم منابع رو طبق چیزی که تو ادبیات عربی هم معرفی کردم یعنی ترجیح 1⃣ به 2⃣‌ و ... میگم اوکی؟؟؟؟

❌❌ اینجا هم بچه های پایه نمیتونن از منبع جامع استفاده کنن چون زیست هر سال تو تغییرات هستش

دهم و یازدهم:

برای شروع( اگه وقت زیادی برای مطالعه زیست اختصاص میدین هر دو ولی اگه نه یک منبع رو از بین دو منبع زیر انتخاب کنید نه هر دو ❌❌)
      1⃣ خیلی سبز
      2⃣ میکرو

حل تست بیشتر :
      1⃣ ای کیو

کنکوریها:

برای شروع مطالعه و تست زنی کتاب دوازدهم از
      1⃣ خیلی سبز
      استفاده کنن و هیچ منبع دوازدهم دیگه نهههههه

در ادامه برای حل تست های بیشتر از :
      1⃣ آی کیو جامع ❤️❤️❤️❤️ ( متفاوت هستش با ای کیو دهم و یازدهم میگم چرا )
      1⃣ میکرو جامع( خوب این کتاب همون ای کیو های دهم و یازدهم و دوازدهم هستش = پس اگه یکی ای کیو دهم و یازدهم کار کرده لازم نیست دیگه اینو بزنه مستقیم بره ای کیو جامع )
      2⃣ پینوکیو( در سطح پایین تری نسبت به دو تا بالایی )

جمع بندی :

خوب به دو تا قسمت تقسیم می‌کنیم:
      افرادی که کتاب جمع بندی طور میخوان برا کار کردن از مهر :
      1⃣ موج آزمون عالیه برا این منظور

اما اگه برا جمع بندی از بهمن یا بعد عید میخوان :
      1⃣ هزار تست عالیه ❤️

☝️ بنده : کتابهای مثلا تصویر نامه زیستی یا مثلا جمع بندی زیست و ... نیاز نیست ؟
      شیخ : ببین تو همه درسها من جمله زیست هر چی که به نفعتون باشه رو میگیم ( اون چیزایی هم که یادمون میره تو دیدگاه یا گروه بگین تا بگیم )
      پس کلن دیگه سوال راجع به اینکه نمیدونم این خوبه یا نه نپرس
      در مورد اینا هم که گفتی نه لازم نیستش اصل کتاب درسی و تست از کتاب‌هایی هست که گفتم و در نهایت آزمونها که قراره بهش برسیم

☝️ بنده : شیخ اگه موج رو برا بعد عید اینا بگیرن چی ؟
      ❌ شیخ : حجمش بالا هستش کلن هم زیست هم شیمی هم ریاضی هم فیزیک :
      اهداف موج ازمونها تقریبا عوض شده چون کتابهای حجیم میدم بیرون مؤلفان الگو و از مهر بهتره کار بشن

☝️ بنده : شیخ میخواستم ببینم یکی مثلا اگه منبع 3⃣ رو که گفتین داره پس باید بره عوض کنه و ... اونم با این وضع قیمت‌ها
      شیخ : نه با همونی که داره و اگه اگه اگه خوب نتیجه میگیره بره جلو حتی 1⃣ و 2⃣ و .. هیچ کدوم نباشه اصلا یکی دیگه باشه با همون بره جلو منابع تنها وسیله هستن که اونا هم تو ۸۰ ۹۰ درصد مباحث و تستها و ... شبیه هم هستن ؛ مهم ترین عامل روش مطالعه و برنامه ریزی درست و ممارست و تلاش برای رسیدین به هدف هستش

☝️ بنده : شیخ اگه یکی منبع دیگه داشت و نتیجه نگرفت چی ؟ یا حتی یکی از این منابع داشت و نتیجه نگرفت چی ؟
      شیخ : خوب اگه منبع دیگه داشت و نتیجه نگرفت خوب عوض کنه به این منابع اما آآآماااا اگه از این منابع که ثابت شده هستن استفاده می‌کرد و نتیجه نگرفت اشکال یه جای دیگه هست مثلا روش مطالعه برنامه یا .. نه منبع
      بنده : آها

☝️ بنده : بچه ها بازم اگه چیزی بود یا زیر همین تاپیک یا پیغام خصوصی

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ❤️‍ زیست ❤️‍

☄️ منابع مطالعاتی ( کلاس و فیلم آموزشی و ..)

☝️ بنده : شیخ در مورد کلاس آنلاین ها یا دی وی دی ها یا کلاس حضوری ها توصیه ای دارین ؟
      شیخ : خوب با عرض معذرت از بچه ها ؛ همون طور که میدونین نمیتونیم اسمی از یه موسسه ای جایی ببریم
      اگه بچه ها استفاده کردن و راضی بودن تو دیدگاه نظرشونو بگن

☝️ بنده : کلن نظرتون در مورد کلاس حضوری و آنلاین و دی وی دی چیه ؟ کدومو بیشتر ترجیح میدین؟
      شیخ : خوب بستگی داره

اگه دانش آموزی هستی که درصد زیر 0⃣2⃣ داری = حضوری

اما اگه بین 0⃣2⃣ تا 0⃣7⃣ هستی = هم حضوری خوبه هم آنلاین هم دی وی دی

اما اگه بالای 0⃣7⃣ در اون صورت حضوری نیاز نیست فقط اونم قسمت‌هایی که مشکل دارین رو از آنلاین اون جلسه یا از دی وی دی یا دیگه خیلی اجباری از حضوری استفاده کنین
      کلاس های حل تست برای این سری دانش آموزان عالییییی هستن

☝️ بنده : شیخ حالا یه موسسه ای هست آلا که رایگانه اونو حداقل بگین چون در دسترس عموم هستش
      شیخ : بله درسته خیلی هم محتوای خوبی دارن در درس زیست هم بچه ها میتونن از :

1⃣ صفر تا صد استاد موقاری‌ ( مراقب تغییرات کتاب دهم باشین تو این مجموعه که ویژه کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰ هستش ولی قابل استفاده )
      1⃣ صفر تا صد استاد ذبحی تفت ( هر سه پایه)

2⃣ کارگاه حل تست استاد موقاری‌ ( مواظب تغییرات دهم باشین❗️❗️❗️)
      استفاده کنین
      بنده: آها خیلی هم خوب

☝️ بنده : خوب بچه ها دیگه سوالی نمونده اگه دیدگاهی داشتین بفرستین
      دیگه در این مورد به دلیل سوءاستفاده ها نمیشه بیش از این صحبت کرد تو پیغام خصوصی ولی راحت تریم و دست باز

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ❤️‍ زیست ❤️‍

☄️ آزمون های آزمایشی

شیخ : خوب بریم واسه واکاوی آزمون ها
      بنده: بعععععلهه

شیخ : خوب بچه ها ببینین بی تعارف آزمون دادن تو یه جای رسمی و آزمون زدن تو خونه مهم ترین کار یه کنکوری هستش و اگه نباشه بقیه قسمتها لنگ می‌مونن
      پس با دقت گوش بدین
      بنده : چشم

✅ شیخ : خوب ما تقریبا در حال حاضرحدود ۱۰ ۱۲ تا آزمون تو کل کشور داریم : قلمچی و گاج و ماز و سنجش و مدارس برتر و گزینه دو و تستر و فورتیک و علوی و مبتکران و حلی سنج و ...
      ( اینا رو که گفته بودیم برا بقیه حالا زیستاز و مای زیست و لیموترش و زیستک و ... بیار روش تو زیست )
      بنده : یا ابوالفضل‌
      این همه آزمون باید بزنیم ؟
      ❌ شیخ : نععع خیر همش لازم نیست اونایی که برای زیست بهترن رو بهتون میگم
      بنده : خوب بفرمایید

✅ شیخ : خوب ببینین یه آزمون آزمایشی رو که تقریبا همه میدین ( که اکثرن اونم پیش فرض قلمچی هستش )
      اما بعضی بچه ها هم در سال‌های اخیر یه آزمون مجازی هم میدن ( البته الان که کلن مجازیه ) که ما فرض میکنیم اینو نمیدین حتی
      پس من بعد آزمون 0⃣ قلمچی این آزمون ها رو به ترتیب پیشنهاد دارم براتون که تو خونه بزنین در کنار آزمون کانون و احیانا احیانا یه آزمون آنلاین دیگه :

1⃣ زیستاز ( خوب جزو مؤسساتی هست که کم حاشیه هست و در درس زیست بسیار خوب پیش رفتن هم کتاب‌ها و هم آزمونهای خوبی دارن )

2⃣ ماز ( سوالات خوب ولی یه نمه که چه بگم دو سه نمه سلیقه طور مخصوصا تو چند موردی تقریبا مثل کنکور میدن و میشه جزو آزمونهای خوب و اونایی که ارزش زدن سوالات رو داره به حساب آورد )

3⃣ تستر ( سینا معصوم نیا و دوستان سوالات خوب ولییی یکمی عجیب بعضا براتون تدارک دیدن ؛ عجیب از این بابت که یه جاهایی یه جوری سوال طرح میکنن که واقعا مقصودش نزدن سوال هستش
      بقیش رو هم وقتی زدین میفهمین چی میگم )

4⃣ گاج ( واقعا سوالات بسیار خوبی در درس زیست داره هم سخت هم متوسط هم راحت هم چالشی هم استنباطی کلن اینجا هم دکتر عیسایی و دوستان سوالات خوبی تدارک دیدن براتون)

5⃣ گزینه دو ( هرچند طراحاش طراحان تستر هستن تقریبا(نه همه شون) ولی سبک سوالات یکمی فرق داره ولی بازم مانند تستر یه نمه گنگ هستن بعضی سوالاتش بین تستر و گزینه دو حتما طعم یه دونشو تو زیست بچشین )

6⃣ مدارس برتر ( اینجا متاسفانه سطح سوالات زیاد چالشی و در حد کنکور های مثلا ۱۴۰۰ و ۹۹ نیستش )

7⃣ سنجش ( سوالاتش برا ۹۹ ها زیاد جالب نمیشد ولییی تو آزمونهای جامع ۱۴۰۰ نسبتا سوالات خوبی داشت اگه وقت داشتین یه نگاه بندازین )

☝️ بنده : بقیه چی ؟
      شیخ : تو همینا رو بزن خیلی هم زیاده

☝️ بنده : شیخ یعنی همه 7⃣ تایی که گفتین و قلمچی هم که هستش لازمه ؟؟؟
      شیخ : نه بابا اگه قلمچی و ۲ نهایت نهایت ۳ تا از اینا رو بزنی هم گل زدی ولیییییی با توجه به اینکه زیست درس اصلیه هستش و بهتره تنوع نوع نگاه طراحان رو ببینی تا غافل گیر نشی سر جلسه :
      توصیههههه اکید میشه ۴ ۵ تا آزمون مخصوصا ۲ ۳ تا از اون سخت ها رو کار کنین

☝️ بنده : خوب بچه ها بازم اگه سوالی چیزی بود یا زیر همین پیاما یا پیغام خصوصی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ❤️‍ زیست ❤️‍

☄️ جمع بندی صحبت ها برای خسته ها

☝️ بنده : شیخ خوب یه جمع بندی هم بکنیم برای افرادی که احیانا نتونستن همه رو بخونن
      شیخ : چه جمع بندی آخه باید میخوندن نمیدونی چه گوهر ها که نگفتم
      بنده : حالا خوب یه چیزایی هم بگیم دیگه تا ببینیم خودمون اصلا چی گفتیم
      شیخ : باشه

✅ شیخ : خوب در مورد روش مطالعه اینکه سعی کنین با علاقه زیست بخونین / کتاب درسی رو زیاااد بخونین و حفظ حفظ بشین / تست زنی هم یادتون نره / همچنین مرورر زیاد

✅ در مورد منابع هم گفتم وسواس نداشته باشین آخه واقعا منبع مهم هست ولییییی نه اینکه دیگه بگیم اگه فلانی رو داشتم الان منم رتبه میشدم نه از این خبرا نیستش ( به قول معروف : تو مو بینی و من پیچش مو )
      منابع هم اونایی که با شماره و اولویت مشخص شده رو یه بار سریع یه نگاهی بکنین جوونای خسته

✅ شیخ : خوب در مورد آزمون هم اگه خواستین وقت گران بهاتون هدر نره سریع میتونین فقط شماره آزمونها و اولویت ها رو یه نگاهی بندازین ( هرچند همه رو میخوندی خیلی چیزا دستگیرت میشد )

☝️ بنده : شیخ خسته شدی ها با این جمع بندی مفصل و کامل ها
      شیخ : آخه تو چه می دانی چه هاااا که اون بالاتر نگفتم ❤️❤️
      برا همین تو تایم های استراحت و مرده کامل بخونین ایشالله یه درصد عالی و شیرین و تراز آور تو کنکور خودتون در درس زیست بزنین ✌️✌️
      بنده : انشالله

☝️ بنده: خوب بچه ها بازم میتونین نظرات خودتون رو از طریق پیغام خصوصی یا زیر همین پیاما با ما در ارتباط بذارین ❤️

8. Top | #8
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و این همه مطلب مفید رو در اختیار ما گذاشتید
      ی سوال داشتم من موقع خوندن زیست خیلی وقتم گرفته میشه یعنی تا بخوام کتابو بخونم بعدش درسنامه برای هر گفتار چند ساعت طول میکشه و به تست نمیرسه بعد فردا باز باید مطالب قبلو مرور کنم بعد برم سراغ تست باز چون تو تست زنی سرعتم بشدت پاییه نصف تستا برا فردا میمونه حالا این تازه برا یک گفتار هست تا درسنامه رو هم نخونم انگار خیالم راحت نمیشه و حس میکنم خیلی نکاتو از دست دادم و از طرفی هم ربط به کند خوانی شدیدم دارم این موضوع چطور باید حلش کنم ؟؟؟؟
      ی سوال دیگم داشتم من پشت کنکوریم خواستم برا دهم منبع جدید بگیرم برا استارت دوباره ک دیدم سایت خیلی سبز نوشته باید کتاب دهم زیست با همون سالی ک دهم بودید یکی باشه ینی چاپ 98 ینی الان نمیشه من زیست دهم خیلی سبز چاپ 1400 بگیرم :///
      بازم تشکر میکنم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین ک ۸۲ نمایش پست ها
      سلام خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و این همه مطلب مفید رو در اختیار ما گذاشتید
      ی سوال داشتم من موقع خوندن زیست خیلی وقتم گرفته میشه یعنی تا بخوام کتابو بخونم بعدش درسنامه برای هر گفتار چند ساعت طول میکشه و به تست نمیرسه بعد فردا باز باید مطالب قبلو مرور کنم بعد برم سراغ تست باز چون تو تست زنی سرعتم بشدت پاییه نصف تستا برا فردا میمونه حالا این تازه برا یک گفتار هست تا درسنامه رو هم نخونم انگار خیالم راحت نمیشه و حس میکنم خیلی نکاتو از دست دادم و از طرفی هم ربط به کند خوانی شدیدم دارم این موضوع چطور باید حلش کنم ؟؟؟؟
      ی سوال دیگم داشتم من پشت کنکوریم خواستم برا دهم منبع جدید بگیرم برا استارت دوباره ک دیدم سایت خیلی سبز نوشته باید کتاب دهم زیست با همون سالی ک دهم بودید یکی باشه ینی چاپ 98 ینی الان نمیشه من زیست دهم خیلی سبز چاپ 1400 بگیرم :///
      بازم تشکر میکنم

سلام خوب من این وقت گذاشتنا رو خیلی دوس دارم مخصوصا وقتی به کمک دانش اموزانی مثل شما میادش ایشالله موفق بشین

ولی خوب راجع به سوالتون بگم که من یه برنامه پیشنهادی واسه زیست خوندن اماده کردم که شب جمعه 9 مهر در همین انجمن هم قرار میدم
      تو اونجا راجع به این وقت تلف شدنا گفتم که بهتره برنامتون رو به صورت 2 یا 3 گفتاری جلو ببرین و تست بزنین همچنین راجع به نحوه انتخاب تستها و چه طوری تست بزنیم که اگه همش رو نرسیدیم بزنیم ولی همه نکات مهم رو پوشش بده حرف زدم پس تا فردا شب منتظر بمونید بی زحمت که جواب این سوالتون اونجا هستش البته تا حدودی هم گفتم

راجع به کند خوانی اینا هم ببین قرصی چیزی نداره که بگیم بخورش خوب میشه باید تمرین کنین از همین الان تو درسهایی که میخونی سعی کن سرعتت رو ببری بالاتتر ( شاید احساس کنین که اون وقت یادگیری و تمرکزتون میاد پایین ولی مطمئن باشین نهایت نهایت بعد یکی دو روز نهتایتش دیگه یه هفته راه میفتین
      فقط سعی کنین با حواس جمع درس بخونین به دور از گوشی و حواس پرتی های دیگه )

کتابم میتونین کلن یه دونه جامع 1401 بگیرین ولی اگه تک پایه خواستین باید دهم اون سالی رو بگیرین که امسال ازش سوال میاد که فک کنم میشه زیست دهم 98
      چون زیست دهم 1400 برا کنکور 1403 مناسب هستش به نظرم
      ویرایش توسط AmirReza400 : 08 مهر 1400 در ساعت 19:27

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من از زیست استاد موقاری‌ استفاده میکنم
      نکات متن و ترکیبی ها رو تو دفتر مینویسم بنظر شما اشتباهه؟
      چون کتاب جاش خیلی کمه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MrSaber نمایش پست ها
      سلام من از زیست استاد موقاری‌ استفاده میکنم
      نکات متن و ترکیبی ها رو تو دفتر مینویسم بنظر شما اشتباهه؟
      چون کتاب جاش خیلی کمه
      سلام
      نه این یه چیز کلی نیست که تحت هر شرایطی باید اون طوری باشه
      منظورم بیشتر نکاتی بودن که از تست ها در میاوردین
      برای اون مطالب میتونین تو یه دفتری دفترچه ای جدا بنویسین ولییییییی حتما موقع خوندن کتاب درسی اون مطالب رو هم مرور کنین
      و صرفا اینکه کتاب رو بخونین یا صرفا اون نکات ، هر دو اشتباهه هم اون نکات هم کتاب درسی هر دو رو با هم بخونین
      موفق باشین
      ویرایش توسط AmirReza400 : 08 مهر 1400 در ساعت 20:32

12. Top | #12
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirReza400 نمایش پست ها
      سلام خوب من این وقت گذاشتنا رو خیلی دوس دارم مخصوصا وقتی به کمک دانش اموزانی مثل شما میادش ایشالله موفق بشین

ولی خوب راجع به سوالتون بگم که من یه برنامه پیشنهادی واسه زیست خوندن اماده کردم که شب جمعه 9 مهر در همین انجمن هم قرار میدم
      تو اونجا راجع به این وقت تلف شدنا گفتم که بهتره برنامتون رو به صورت 2 یا 3 گفتاری جلو ببرین و تست بزنین همچنین راجع به نحوه انتخاب تستها و چه طوری تست بزنیم که اگه همش رو نرسیدیم بزنیم ولی همه نکات مهم رو پوشش بده حرف زدم پس تا فردا شب منتظر بمونید بی زحمت که جواب این سوالتون اونجا هستش البته تا حدودی هم گفتم

راجع به کند خوانی اینا هم ببین قرصی چیزی نداره که بگیم بخورش خوب میشه باید تمرین کنین از همین الان تو درسهایی که میخونی سعی کن سرعتت رو ببری بالاتتر ( شاید احساس کنین که اون وقت یادگیری و تمرکزتون میاد پایین ولی مطمئن باشین نهایت نهایت بعد یکی دو روز نهتایتش دیگه یه هفته راه میفتین

کتابم میتونین کلن یه دونه جامع 1401 بگیرین ولی اگه تک پایه خواستین باید دهم اون سالی رو بگیرین که امسال ازش سوال میاد که فک کنم میشه زیست دهم 98
      تشکر فراوان)

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirReza400 نمایش پست ها

با عرض معذرت از دوستانی که منتظر بودن برنامه زیست قرار بگیره

بنده بلد نیستم چه طوری یه pdf رو اینجا اپلود کنم
      اگه یکی بلده یادمون بده ؟

اگه تمایل داشتین میتونین پیغام خصوصی بفرستین تا ایدی کانامون رو در اختیارتون بذارم چون اونجا قرار داده شده
      برا شما دوست عزیز هم ایدی کانال رو میفرستم تا به قولمون عمل کرده باشیم

بازم معذرت میخوام

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir80 نمایش پست ها
      سلام
      من قراره 1402 کنکور بدم و بخاطر مسائلی نمی تونم 1401 کنکور بدم
      برای زیست دارم کلاس حنیف عظیمی رو دنبال می کنم که منبعش واسه تکالیف کتاب پینوکیو خیلی سبز هستش
      با توجه به اینکه پینوکیو تعداد تستش زیاد نیست و منم تقریبا از اول با کلاسای حنیف پیش اومدم و روزانه 2.5 الی 3 ساعت زیست می خونم می تونم این کتاب رو تموم کنم
      حالا برای منبع دوم به نظرت کدوم می تونه بهتر باشه:
      1_کنار پینوکیو سال به سال های خیلی سبز رو شروع کنم به خوندن
      2_ کنار پینوکیو سال به سال های نسل جدید الگو رو بخونم
      3_کنار پینوکیو کتاب جامع میکرو زیستاز + جامع آیکیو زیستاز رو بخونم
      با فرض اینکه وقت زیاد دارم و کنکورم 1402 هستش
      ممنون می شم اگر نظرت رو بگی
      تشکر.

سلام
      من سومی رو ترجیح میدم حتی اگه به هردوتاش هم نرسی یکیش هم خوبه در کنار پینیکیو ولی اگه هر دو رو هم برسی بزنی خیلیی بهتر میشه
      از همه اینا بهتر در کنار یه کتاب تست مثلا پینیکیو یا ای کیو ازمونهای زیادی بزنین که در قسمت ازمونها به ترتیب گفتم کدوما خوبن
      موفق باشین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن