سلام دوستان من ریاضی جامع خیلی سبز گرفتم جدیده،منتها سال سومم.میخوام طبق کتاب درسی امسالم فعلا از روش بخونم-کدوم فصل و کدوم بخش اون فصل رو تو ریاضی خیلی سبز باید بخونم؟ممنون
سلام دوستان من ریاضی جامع خیلی سبز گرفتم جدیده،منتها سال سومم.میخوام طبق کتاب درسی امسالم فعلا از روش بخونم-کدوم فصل و کدوم بخش اون فصل رو تو ریاضی خیلی سبز باید بخونم؟ممنون
پس فصل1و2 ریاضیتو باید بیخیال شی
چون مطالبش مبحثیه و مثلا تو احتمال سال پیش هم گفته و شاید متوجه نشی
تابع هم باز همینطور
ولی فصل حد و مشتق رو میتونی بخونی(ولی کاربرد مشتق رو نه)
البته نکته هایی مثل هم ارزی و هوپیتال و ... هم توی فصل حد هست که اینا رو توی پیش میخونی ولی داخلش هست
خب
حالا کلن به نظر من ریاضی3گاج نقره ای بخری خیلی مفید تره
بعله
ممنون از دوستمون
راستی دوستان برای سوالای بیشتر میتونید به سایت ایشون بمراجعه این
رياضي تجربي - سروش موئيني
معادله امعادله - دستگاه معادلات خطی - آمار - ترکیبیات - احتمال - تابع ماتریس و همینطور مثلثات
ولی لازم نیسا از الان بری تستاشونو بزنی سال دوم بهتره کتاب صورتی رنگ مبتکران رو بخونه که عمیقتر و بهتر متوجه بشه. اگه میخوای برای آزمون های آزمایشیت آماده بشی اشکالی نداره تستاشو بزن.
اون آموزش مفهومی جامع مبتکران رو ولش کن به هیچ دردی نمیخوره. اگه آموزش میخوای ریاضی 2 مبتکران رو بگیر. اگه میخوای تست کار کنی گاج ریاضی 2 ( نمیدونم هنوز چاپ میشه یا نه ) یا خیلی سبز بخون.
دنباله ها مگه از ریاضی 2 به حسابان منتقل نشده بودن؟؟ ریاضی 2 تجربی و ریاضی یکیه دیگه. اگه هنوزم توی کتاب هست میتونی تستای اونم بزنی.
البته اگه الان منبع تستی دیگه ای تهیه کنی و خیلی سبز رو بزاری سال کنکورت ویرایش جدیدترش رو بگیری خیلی بهتر میشه. ( مگه اینکه قصد داشته باشی اون ال مجددا جدیدش رو تهیه کنی )
دو ستان ببخشید می دونم جای سوال اینجا نیست. شما بعد از کتاب قرمز مبتکران ( که به هیچ دردی نمی خوره) و کوله پشتی کتاب دیگه ای میشناسید که آموزش کامل و فوقالعاده ای داشته باشه
سلام دوستان
در وصف کتاب خیلی سبز جامع مویینی هر چی بگم کم گفتم و به ضرس قاطع میتونم بگم کاملترین و منطبق ترین کتاب جامع بازاره که به قلم استثنایی مهندس مویینی نوشته شده که آدمو شیرفهم و علاقه مند میکنه. میتونم بگم در هر سالی که باشی این کتاب اسفاده داره و مفیده و نکته ای نمیمونه که ندونی البته اگه دقیق خونده بشه.
برای دوستمون که سال سومه: به نظرم سال سوم بهترین زمانیه که میتونی ریاضیتو بکشی بالا پس ازش استفاده کن- خود مهندس مویینی اعتقاد داره که کتاب جامع باید در پیش خونده بشه پس شما میتونی از یه کتاب مخصوص همون پایه که به نظرم بهترین گزینه گاج هستش استفاده کنی و خیلی سبزو بزاری و از تابستون کنکورت بخونی(البته همونطور که گفتم اگه رو اون هم کار کنی نتیجه مطلوب میده)
در ضمن محدوده مطالب هر سال در کتاب خیلی سبز هم مشخصه و سر فصل داره. یه ویژگی دیگه هم دسترسی به مولفشه که میتونه براتون کار ساز باشه
من هم خیلی سبزو خوندم هم گاجو ولی گاج تو پیش 1 و 2 خیلی حرفه ای تره من با گاج درصدم اومده رو 90 واقعا عالی تره.از خود مویینی پرسیدم تو سایتش گفت گاج عالیه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)