خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 79
    1. Top | #1
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

ریاضی تجربی جامع خیلی سبز

سلام دوستان من ریاضی جامع خیلی سبز گرفتم جدیده،منتها سال سومم.میخوام طبق کتاب درسی امسالم فعلا از روش بخونم-کدوم فصل و کدوم بخش اون فصل رو تو ریاضی خیلی سبز باید بخونم؟ممنون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پس فصل1و2 ریاضیتو باید بیخیال شی
      چون مطالبش مبحثیه و مثلا تو احتمال سال پیش هم گفته و شاید متوجه نشی
      تابع هم باز همینطور
      ولی فصل حد و مشتق رو میتونی بخونی(ولی کاربرد مشتق رو نه)
      البته نکته هایی مثل هم ارزی و هوپیتال و ... هم توی فصل حد هست که اینا رو توی پیش میخونی ولی داخلش هست

خب
      حالا کلن به نظر من ریاضی3گاج نقره ای بخری خیلی مفید تره

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام کتابش خوب هست ؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام دوستان من ریاضی جامع خیلی سبز گرفتم جدیده،منتها سال سومم.میخوام طبق کتاب درسی امسالم فعلا از روش بخونم-کدوم فصل و کدوم بخش اون فصل رو تو ریاضی خیلی سبز باید بخونم؟ممنون

به نقل از آقای موئینی(مولف کتاب):
      مباحث مربوط به رياضي (3) عبارتند از:
      احتمال تا سر شرطي
      كل تابع بجز ضابطه وارون
      معادله و نامعادله و علامت بجز روابط ريشه ها و تشكيل درجه دوم
      كل حد و پيوستگي
      كل مشتق به جز مشتق ضمني و نمايي و لگاريتمي و جزء صحيح دار

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad9 نمایش پست ها

به نقل از آقای موئینی(مولف کتاب):
      مباحث مربوط به رياضي (3) عبارتند از:
      احتمال تا سر شرطي
      كل تابع بجز ضابطه وارون
      معادله و نامعادله و علامت بجز روابط ريشه ها و تشكيل درجه دوم
      كل حد و پيوستگي
      كل مشتق به جز مشتق ضمني و نمايي و لگاريتمي و جزء صحيح دار
      بعله
      ممنون از دوستمون
      راستی دوستان برای سوالای بیشتر میتونید به سایت ایشون بمراجعه این
      رياضي تجربي - سروش موئيني

6. Top | #6
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 10100 نمایش پست ها
      سلام کتابش خوب هست ؟؟؟
      والا هنوز شروع به خوندن نکردم ولی خیلیا ازش تعریف میکنن

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان من سال دوم هستم از چه مباحثی از این کتاب (ریلضی خیلی سبز) میتونم استفاده کنم به جز هندسه؟

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabamessi نمایش پست ها
      دوستان من سال دوم هستم از چه مباحثی از این کتاب (ریلضی خیلی سبز) میتونم استفاده کنم به جز هندسه؟

معادله امعادله - دستگاه معادلات خطی - آمار - ترکیبیات - احتمال - تابع ماتریس و همینطور مثلثات
      ولی لازم نیسا از الان بری تستاشونو بزنی سال دوم بهتره کتاب صورتی رنگ مبتکران رو بخونه که عمیقتر و بهتر متوجه بشه. اگه میخوای برای آزمون های آزمایشیت آماده بشی اشکالی نداره تستاشو بزن.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      معادله امعادله - دستگاه معادلات خطی - آمار - ترکیبیات - احتمال - تابع ماتریس و همینطور مثلثات
      ولی لازم نیسا از الان بری تستاشونو بزنی سال دوم بهتره کتاب صورتی رنگ مبتکران رو بخونه که عمیقتر و بهتر متوجه بشه. اگه میخوای برای آزمون های آزمایشیت آماده بشی اشکالی نداره تستاشو بزن.
      دنباله های حسابی و هندسی رو نخونم؟ مگه باز دوبازه میخونیمش؟ راستی عزیز ترکیب جامع خیلی سبز با آموزش مفهومی جامع تجربی مبتکران چطوره؟

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اون آموزش مفهومی جامع مبتکران رو ولش کن به هیچ دردی نمیخوره. اگه آموزش میخوای ریاضی 2 مبتکران رو بگیر. اگه میخوای تست کار کنی گاج ریاضی 2 ( نمیدونم هنوز چاپ میشه یا نه ) یا خیلی سبز بخون.
      دنباله ها مگه از ریاضی 2 به حسابان منتقل نشده بودن؟؟ ریاضی 2 تجربی و ریاضی یکیه دیگه. اگه هنوزم توی کتاب هست میتونی تستای اونم بزنی.
      البته اگه الان منبع تستی دیگه ای تهیه کنی و خیلی سبز رو بزاری سال کنکورت ویرایش جدیدترش رو بگیری خیلی بهتر میشه. ( مگه اینکه قصد داشته باشی اون ال مجددا جدیدش رو تهیه کنی )

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دو ستان ببخشید می دونم جای سوال اینجا نیست. شما بعد از کتاب قرمز مبتکران ( که به هیچ دردی نمی خوره) و کوله پشتی کتاب دیگه ای میشناسید که آموزش کامل و فوقالعاده ای داشته باشه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadT نمایش پست ها
      دو ستان ببخشید می دونم جای سوال اینجا نیست. شما بعد از کتاب قرمز مبتکران ( که به هیچ دردی نمی خوره) و کوله پشتی کتاب دیگه ای میشناسید که آموزش کامل و فوقالعاده ای داشته باشه
      چرا کتاب قرمر مبتکران بدرد نمیخوره به نظرت نگیرمش؟(کتاب قرمز آموزشه دیگه)

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      در وصف کتاب خیلی سبز جامع مویینی هر چی بگم کم گفتم و به ضرس قاطع میتونم بگم کاملترین و منطبق ترین کتاب جامع بازاره که به قلم استثنایی مهندس مویینی نوشته شده که آدمو شیرفهم و علاقه مند میکنه. میتونم بگم در هر سالی که باشی این کتاب اسفاده داره و مفیده و نکته ای نمیمونه که ندونی البته اگه دقیق خونده بشه.
      برای دوستمون که سال سومه: به نظرم سال سوم بهترین زمانیه که میتونی ریاضیتو بکشی بالا پس ازش استفاده کن- خود مهندس مویینی اعتقاد داره که کتاب جامع باید در پیش خونده بشه پس شما میتونی از یه کتاب مخصوص همون پایه که به نظرم بهترین گزینه گاج هستش استفاده کنی و خیلی سبزو بزاری و از تابستون کنکورت بخونی(البته همونطور که گفتم اگه رو اون هم کار کنی نتیجه مطلوب میده)
      در ضمن محدوده مطالب هر سال در کتاب خیلی سبز هم مشخصه و سر فصل داره. یه ویژگی دیگه هم دسترسی به مولفشه که میتونه براتون کار ساز باشه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من هم خیلی سبزو خوندم هم گاجو ولی گاج تو پیش 1 و 2 خیلی حرفه ای تره من با گاج درصدم اومده رو 90 واقعا عالی تره.از خود مویینی پرسیدم تو سایتش گفت گاج عالیه.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سال به سال گاج رو بگیر درسنامه های توپی داره
      خیلی سبز خیلی کلی درس داده

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن