X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پیام نور و نظام وظیفه

سلام
      من امسال کنکور دومم بوده و واسه اینکه بتونم کنکور ۱۴۰۱ یعنی سومین کنکورمو بدم یه رشته کارشناسی پیوسته پیام نور انتخاب رشته کردم
      اگه سال بعدی ، بعد از اعلام نتایج وقتی که از رشته کارشناسی پیوسته پیام نور انصراف دادم ، آیا فقط رشته های دکتری پیوسته (پزشکی،دندان،دارو و دام ) رو میتونم ثبت نام کنم یا رشته های کارشناسی های پیوسته دیگه ای مثل پرستاری و .. هم میشه ؟
      به این دلیل این سوال رو میپرسم چون شنیدم واسه هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی صادر میشه ( راست یا دروغشو نمیدونم ) ممنون میشم‌ راهنمایی کنین

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr_white نمایش پست ها
      سلام
      من امسال کنکور دومم بوده و واسه اینکه بتونم کنکور ۱۴۰۱ یعنی سومین کنکورمو بدم یه رشته کارشناسی پیوسته پیام نور انتخاب رشته کردم
      اگه سال بعدی ، بعد از اعلام نتایج وقتی که از رشته کارشناسی پیوسته پیام نور انصراف دادم ، آیا فقط رشته های دکتری پیوسته (پزشکی،دندان،دارو و دام ) رو میتونم ثبت نام کنم یا رشته های کارشناسی های پیوسته دیگه ای مثل پرستاری و .. هم میشه ؟
      به این دلیل این سوال رو میپرسم چون شنیدم واسه هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی صادر میشه ( راست یا دروغشو نمیدونم ) ممنون میشم‌ راهنمایی کنین
      Up
      این مورد کسی میدونه؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid627 نمایش پست ها
      Up
      این مورد کسی میدونه؟
      درود داداش میتونی دوباره رشته کارشناسی ثبت نام کنی با قوانین الان .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن