خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 127
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سرگذشت زندگی من از سال 94تا به امروز بخون شاید کمکت کرد

سلام دوستان خیالیا منو میشناسن عضو قدیمی سایت هستم
      داستان از این قراره که منم عین خیلیا سودای اینو داشتم پزشک بشم البته دندون پزشک تا بعد 10سال بتونم به درامد برسم ...
      خلاصه مسیر کنکور من از تابستون 93 استارت خورد سال اول رتبه ام شد 54هزار منطقه 3
      سال دوم سال اصلی بود شدم 17هزار سال 96 شدم 11هزار سال 97 تونستم پردیس قبول شم اما ناگهان متوجه شدم غیبت خوردم دانشگاه معافیت رد نکرده منم نتونستم برم فیزیو بخونم افسردگی شدید گرفتم بیماری گوارشی در حد سرطان..8ماه خون ریزی شدید داشتم ورم معده گرفتم و.....عکساش هست میفرسشم

20مهر 97 بود که به توصیه یکی از دوستام وارد بازار فارکس بعدش کریپتو شدم 15 میلیون بردم داخلش خلاصه قرض میکردم میبردم کال میشدم تا اینکه از ی جا به بعد فهیمدم باید چکار کنم
      خلاصه تونستم جای پام تو مسیری ک بودم سفت کنم دیگه نم نم درامدم رفت بالای 15 میلیون وهمینطور میرفت بالا چون ساعت ها وقت میزاشتم...

این شد که من مسیرم به کلی عوض شد عوض شدن مسیر زندگی من منوط ب این نبود با تغییر افکارم با تغییر باورام خیلی چیزا عوض شد رفتم سربازی با اعتماد بنفس خاصی وقتی برگه تقسیم ها اومد خدمتم افتاد حراست صدا سیما یعنی بهترین جای ممکن اداره ایی ک سالی 3 تا سرباز جدید میگیره و خیلی سخت گزینش میکنه
      یعنی دوران خدمت من از دوران طلایی زندگی خیلیا طلایی تر شد بهترین جای تهران خدمت میکردم بیزنس میکردم
      همه حرفام با سند مدرک عکس میزارم چون عادت ندارم بدون سند حرف بزن
      روزایی ک بیمار بودم هر شب کل شلوارم خونی میشد فقط میگفتم خدایا نجاتم بده یه نیرویی ته دلم بود ک میگفت تو میتونی حامد

الان که اینو مینویسم فقط دارم اشک میریزم و روزای اخر خدمت من هستش

همه اینارو گفتم که ذهنتون محدود درس نکنید خودتون عذاب ندید برید دنبال استعداد هاتون من اگر دندون پزشک میشدم سی سالمم میشد تهش ماهی 50میل درامد داشتم اونم نه ی دنتیس تازه کار باید خاک بخوری ولی الان با هفته ایی 20ساعت کار این درامد دارم اونم بورس و جاهای دیگه بماند...همش لطف خداس باورکنید سرقضیه خدمتم خودش پارتی من شد گول ین مافیا کنکور اینکه میگن پزشک بشید زندگیتون عوض میشه رو نخورید...بردی دنبال استعداد هاتون
      بعد خدمتم میخوام دوره مربگیری بدن سازی برم تربیت بدنی بخونم چون ب شدت علاقه دارم بلاخره باید تنوع داد
      من همیشه فک میکردم باید پزشک بشم یا ی زن پولدار بگیرم انقد دخترای مختلف دیدم اومدن رفتن ی جا دیگه همه چیو گذاشتم کنار....خدا خدا خدا

از استادعرشیانفر از استاد پورصمدی تشکر میکنم استاد کسی نیست که بیاد 4تا تست حل کنه شما ذوق کنید استاد کسیه ک از ی شکست خورده ی ادم موفق بسازه

اعتماد بنفس عزت نفس نتیجه ش شگفت انگیزه

مخلص همتون

شاید باورتون نشه بازدهی اکانت من توی فارکس تو یه هفته نزدیک 2000دلار رسیده یعنی بالای 50میلیون درامدی که باید بخاطرش سالها درس میخوندم میشد 30سالم بااین تورم ..اونم تو یک ماه نه یه هفته

این زیر یه سری فایل میزارم عکس تاریخ اعزام به خدمتم و حساب فارکسم و....میخوام بدونید با نهایت صداقت باهاتون حرف زدم

تو فارکس میشه حساب دمو ساخت اما دقت کنید من برداشت زدم از حساب دمو نمیشه برداشت زد دوستان گلم
      به هرکسی دوسدارید نشون بدید

https://s4.uupload.ir/files/photo_20...36-15_6e7r.jpg

https://s4.uupload.ir/files/photo_20...39-42_f7ra.jpg
      ما دوباره سبز میشویم
      ویرایش توسط hamed_habibi : 29 شهریور 1400 در ساعت 17:03

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام موفق باشی عزیز. امیدوارم احوالت خوب باشه و درد و رنجی دیگه نداشته باشی تو وجودت منظور من شخص استارتر یا کس خاصی نیست ولی همچنان برام سواله چرا این قبیل تاپیک ها در فروم کنکور و برای جوان 18 19 ساله ایجاد میشه که خیلی وقتا منتظره یه اتفاقی بیفته تا درس رو بذاره کنار (بخاطر سختی مسیر). معتقدم کسی که تو این فروم هست یعنی راهشو انتخاب کرده و به هر سختی هست داره تلاششو می کنه. ممکنه قصد شما خیر باشه و احتمالا هم همینه ولی همین قصد خیر ممکنه ذهن یک نفر دیگه رو هم مخدوش کنه. ذهن کسی که به موفقیت تحصیلی نزدیکه ولی خیلی خسته اس. این مدل تاپیک ها وسط فروم کنکوری به قدری عجیبه که مثلا بری وسط گروه یا فروم مربوط به ارز و فارکس و ... تاپیک بزنی و بگی اگه فارکس نشد دندون پزشکی بخونید. من خوندم و هم منزلت اجتماعی دارم هم پول.
      در کل میشه هم دندون پزشک باشی هم تریدر و هم انسان موفق در بازار فارکس و کریپتو و هر تجارت دیگه
      ویرایش توسط Rubiker : 29 شهریور 1400 در ساعت 13:23

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rubiker نمایش پست ها
      سلام موفق باشی عزیز. امیدوارم احوالت خوب باشه و درد و رنجی دیگه نداشته باشی تو وجودت منظور من شخص استارتر یا کس خاصی نیست ولی همچنان برام سواله چرا این قبیل تاپیک ها در فروم کنکور و برای جوان 18 19 ساله ایجاد میشه که خیلی وقتا منتظره یه اتفاقی بیفته تا درس رو بذاره کنار (بخاطر سختی مسیر). معتقدم کسی که تو این فروم هست یعنی راهشو انتخاب کرده و به هر سختی هست داره تلاششو می کنه. ممکنه قصد شما خیر باشه و احتمالا هم همینه ولی همین قصد خیر ممکنه ذهن یک نفر دیگه رو هم مخدوش کنه. ذهن کسی که به موفقیت تحصیلی نزدیکه ولی خیلی خسته اس. این مدل تاپیک ها وسط فروم کنکوری به قدری عجیبه که مثلا بری وسط گروه یا فروم مربوط به ارز و فارکس و ... تاپیک بزنی و بگی اگه فارکس نشد دندون پزشکی بخونید. من خوندم و هم منزلت اجتماعی دارم هم پول.
      در کل میشه هم دندون پزشک باشی هم تریدر و هم انسان موفق در بازار فارکس و کریپتو و هر تجارت دیگه

دوست گلم هدف من برای خیلیا بود که واقعا از سر جو اینجان نه استعداد اینکه شما بخوای درس بخونی ترید بکنی خب بازدهی ک میخوای نداره بیشتر شبیه سرگرمی چون شوخی نیست ک بزرگرترین بازار مالی دنیاس مگه وال استریت الکیه ک کنارش درسم بخونی اره زمانی ک جای پات سفت شده باشه
      ولی اگر کسی مصمم باشه قطعا مسیرش تا تهش میره من میدونم حداقل 80درصد بخاطر پول پزشک میشن

در ضمن منزلت اجتماعی رو پول تعیین میکنه نه مدرک تحصیلی

قطعا کسی ک استعداد داره باید درس بخونه من خواستم بگم ذهنتون محدود نکنید همین بخدا
      ما دوباره سبز میشویم
      ویرایش توسط hamed_habibi : 29 شهریور 1400 در ساعت 13:38

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خداکنه مردم ما بفهمن هیچی جای تجارت نمیگیره بخاطر پول درس نخونن
      ما دوباره سبز میشویم

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      موفق باشی گرگ وال استریت

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_habibi نمایش پست ها
      خداکنه مردم ما بفهمن هیچی جای تجارت نمیگیره بخاطر پول درس نخونن
      با این حرفت خیلی موافقم و البته با در نظر گرفتن اینکه همه استعداد تجارت ندارند همونطور که همه استعداد تحصیل ندارند

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      موفق باشی گرگ وال استریت
      ممنونم منت گذاشتی رفیق
      ما دوباره سبز میشویم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با این حرفت خیلی موافقم و البته با در نظر گرفتن اینکه همه استعداد تجارت ندارند همونطور که همه استعداد تحصیل ندارند
      من خودم چندسال دست پا زدم بخونم همش میگفتم امسال دیگه فلان میشه واقغا استعداد نداشتم هرچیم زدم ب زور بود ب زورر
      ما دوباره سبز میشویم
      ویرایش توسط hamed_habibi : 29 شهریور 1400 در ساعت 14:00

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_habibi نمایش پست ها
      ممنونم منت گذاشتی رفیق
      عشقی پسر اون بالا بالا ها میبینمت

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      موفق باشي حامد جان خوشحال شدم كه به جایی رسیدی که میخواستی

دوستان توجه داشته باشن که منظور حامد جان این نیست برای پزشکی نخونید چون پزشک نیاز یه مملکته و بعضی ها واقعا هم علاقه دارن و هم استعدادشو و چیزی هم که الان کمه پزشک خوبه چون آدم وقتی درگیر یه بیماری میشه تازه میفهمه که چقدر جای خالی پزشکی که واقعا عالی باشه و هدفش صرفا کاسبی نباشه خالیه
      ولی خب کسایی که توهم دارن و علاقه ای ندارن و چون بقیه رفتن تجربی که پزشک بشن اونا هم دنبالشون بلانسبت استارتر تاپیک عین بُز سرشون رو انداختن پایین و رفتن برگردن سر مسیر درست
      یکی میره مجسمه ساز میشه مثل هادی ضیاءالدینی که مجسمه هایی میسازه که آدم حظ میکنه
      یکی میره پزشک میشه و پروفسور سمیعی میشه که به بشریت خدمت های بزرگی کرده
      یکی میره مهندس پرتوما میشه و برای ناسا کار میکنه
      یکی هم مثل همین حامد خودمون که یه روزی به حد این بزرگان میرسه و اسمش کنار تاجرهای بزرگ دنیا میدرخشه
      هرکسی برای یه کاری ساخته شده برید دنبالش تا به بزرگترین موفقیت ها برسید
      در ضمن یادتون باشه راه موفقیت همیشه سخته و هرچی راه سختتر و طولانی تر باشه موفقیت نهاییش هم بزرگتره
      LEFT
      4/19/2021

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واقعا درسته که ادمی استعدادای خودشو بشناسه،درمورد مطلب استارتر عارضم که شما کنکور هم میدادی یا پزشک هم بودی درکنارش میتونی ترید و بیزینس هم انجام بدی،شما تو همون حین کنکورت هم میتونستی این کارها رو انجام بدی،

12. Top | #12
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چقدر سم زیاد شده تو انجمن چقدر
      یادمه اونزمان که به عنوان مهمان میومدم انجمن وضع بهتر بود حداقل
      انجمن کنکوره دادا اینجا
      کسی که داره واسه کنکور میخونه داره میخونه حالا یکی واسه علاقه اش یکی واسه فقط پولش چون اکثرا تنها راهی که بتونن خودشونو بکشن بالا همینه چرا
      همین فارکس بورس خودت میگی فلان قدر پول بردم توش یعنی ریسک کردی دیگه
      خیلیا همون پولو ندارن که ریسک کنن روش کسیم ندارن که ازش قرض کنن و از همه مهمتر ذهن تجارت ندارن
      اینکه بگی آره بیخیال کنکور شین و اینا اآکی من اون سرمایه اولیه رو برم کارگری کنم حالا هرکاری حداقل یک سال یک سال و نیم طول میکشه من اون سرمایه رو جور کنم بعدش باید برم راه و روش این کارو یاد بگیرم اونم پول میخواد و......
      رشته های درمانی دیر بازده ترین رشته هان برای درآمد و اینا درسته ولی برای خیلیا تنها راهه که بتونن از وضع اقتصادی بدشون فرار کنن خیلیا پشتوانه ندارن
      خوشحالم که شما موفق شدید
      خود را به زندگی سپرده ام.
      فقط شروع به تلاش کرده ام.
      همین.

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farzaddd نمایش پست ها
      واقعا درسته که ادمی استعدادای خودشو بشناسه،درمورد مطلب استارتر عارضم که شما کنکور هم میدادی یا پزشک هم بودی درکنارش میتونی ترید و بیزینس هم انجام بدی،شما تو همون حین کنکورت هم میتونستی این کارها رو انجام بدی،
      این کلمه کنارش میتونی انجام بدی فرهنگ به شدت غلطیه که تو جون مردم ایران افتاده
      یکی به نقاشی علاقه داره بهش میگن برو پزشکی کنارشم میتونی نقاشی بکنی
      یکی دوس داره موسیقی دان بشه میگن برو مهندسی کنارشم موسیقیتو ادامه بده
      کنارش یعنی تفریحی
      کنارش یعنی حاشیه ای
      کنارش یعنی بی اهمیت
      در حالی که هیچ کار حاشیه ای به ثمر نرسیده چون فکر و تمرکز کامل رو نداره و نمیتونه در اون زمینه خلاقیت داشته باشه و رشد کنه
      طرف یه کاری کنه اما ذهنش یه سمت دیگه باشه
      این دیگه چه سمیه :/
      LEFT
      4/19/2021

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      دوستان استارتر نگفتن پزشکی بده و نخونید و غیره و ذالک

ایشون گفتن که رفتن تو بازار مالی و موفق شده اند و به این کار علاقه دارن و پول خوبی هم دارن درمیارن ازش و چون به خاطر پول میخواستن برن پزشکی و ده سال دیگه هم به پول نمیرسیدن خوب الان تو زمان کمتری رسیده اند
      گارد نگیرید در برابر این جور حرفها لطفا
      تجربیات خوبی بود به نظر من و فقط در رابطه خودشون حرف زدند . و بر عکس بعضی افراد نسومدن بگن پزشکی بده و دندون بده و .... و هر کی میخواد بره اینارو بخونه موفق نمی شه و ....
      ایشون تجربیات خودشون از کنکور و قبول نشدن و زور زدن و قبول نشدن و رفتن به سمت دیگر و موفق شدنشون رو گفتند اتفاقا خیلی هم خوبه برای بعضی ها که فکر میکنن کنکور تنها راه ممکنه گوشزد میکنه که اینطور نیست

ویرایش توسط _TheOne_ : 29 شهریور 1400 در ساعت 16:38

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.brave نمایش پست ها
      چقدر سم زیاد شده تو انجمن چقدر
      یادمه اونزمان که به عنوان مهمان میومدم انجمن وضع بهتر بود حداقل
      انجمن کنکوره دادا اینجا
      کسی که داره واسه کنکور میخونه داره میخونه حالا یکی واسه علاقه اش یکی واسه فقط پولش چون اکثرا تنها راهی که بتونن خودشونو بکشن بالا همینه چرا
      همین فارکس بورس خودت میگی فلان قدر پول بردم توش یعنی ریسک کردی دیگه
      خیلیا همون پولو ندارن که ریسک کنن روش کسیم ندارن که ازش قرض کنن و از همه مهمتر ذهن تجارت ندارن
      اینکه بگی آره بیخیال کنکور شین و اینا اآکی من اون سرمایه اولیه رو برم کارگری کنم حالا هرکاری حداقل یک سال یک سال و نیم طول میکشه من اون سرمایه رو جور کنم بعدش باید برم راه و روش این کارو یاد بگیرم اونم پول میخواد و......
      رشته های درمانی دیر بازده ترین رشته هان برای درآمد و اینا درسته ولی برای خیلیا تنها راهه که بتونن از وضع اقتصادی بدشون فرار کنن خیلیا پشتوانه ندارن
      خوشحالم که شما موفق شدید
      دوست عزیز باورکن من 6سال قبل اولین کنکورم دادم اصلا نگفتم درس بده عالیه اما میگم هدفت چیه؟ اینکه حداقل 10سال بخونی بشی یه پزشک عمومی با این وضع کشور اگر فقط هدفت درامده خب راه های بهتری هست
      من پدرم یک راننده تاکسی بود فک میکنی چقدر بردم مگه همش قرض بود حتی تا همین چند ماه قبل بدهیای 3سال قبل رو میدادم با دلار 27تومن...ریسک کردم بردم ریسکی که رقابتی نبود عین کنکور رقیبم خودم بودم...من نگفتم نخونید گفتم بیاید 2 2تا کنید ببینید واقعا اهل درس هستید یانه....خیلی ازاین بچه ها استعداد های خفنی دارن ولی دنبالش نمیرن
      ما دوباره سبز میشویم
      ویرایش توسط hamed_habibi : 29 شهریور 1400 در ساعت 17:07

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن