نوشته اصلی توسط
Zero_Horizon
سلام
بنظرم برای دسته اول که برات اوکی شدن ، فقط مرور سریع داشته باش و تست های تکراری گذشته رو کار کن که بتونی هم تسلط روشون رو حفظ کنی وهم تایم بیشترت بمونه برای بخش های دیگه
این روهم بگم که ، الان که کارت یخورده فشرده شده بهتره منبع جدید اضافه نکنی ، اگه سوال نیاز داشتی از همون کتابایی که داری و سوالای آزمونای آزمایشی استفاده کن
دسته دوم که خوب خوندی اما تست زیاد نزدی براشون ، برای این بخش ها فعلا اولویتت زدن تست هایی باشه که توی خود کتاب تست ها از قبل علامت دار شدن ، درکنارش بودجه بندی آزمون های سال های گذشته رو هم نگاه کن و آزمون هایی که از اون بخش ها اومدن رو بصورت تک درس سوالاش رو کار و برسی کن
دسته سوم ، بستگی داره اون مباحثی که میگی هنوز یادگیری شون ناقص و ضعیفه یا یادگیری اولیه شون اوکیه ، اگه یادگیری شون اوکی باشه که مثل همون دسته دوم که بالا گفتم باهاش برخورد کن ولی اگه یادگیری اولیه شون ناقص و ضعیفه نمیتونی توی آزمون جمع بندی بخوبی هندلشون کنی ، بهتره داخل برنامه راهبردی توی مراحل بعدی که قراره از این مباحث سوال بیاد سرمایه گذاری شون کنی برای آزمون های بعدی (ولی خب بازم بستگی داره مبحث چه مبحثی باشه و سطح تو توی چه میزانی قرار داشته باشه ، مطمعنن خودت با استفاده از خودشناسی تصمیم بهتری میتونی بگیری)
حرفایی که زدم صرفا پیشنهاد و تا حدودی تجربه شخصی بودن حکم صد درصد درست بودن روشون نیست
صرفا بعنوان یه دیدگاه جدید میتونی بشنوی
راستی ترتیب دسته هایی که گفتی روهم اگه من خودم بودم احتمالا
2
1
3
میخوندم (البته ممکن بود بعضی درسا ترتیب باتوجه به موقعیت عوض شه)
موفق باشی