سلام به همگی
اول از همه میگم لطفا فقط بچه هایی که پزشکی خوندن یا تهش 3رشته برتر تجربی جواب سوالمو بدن بقیه ی نظر ها عزیز هستن ولی واقعا برام مهم نیست که چیز هایی که شنیدین(شنیدن کی بود مانند دیدن)
سوال:من امسال به احتمال زیاد ی دولتی (احتمالا اهواز)قبول میشم پزشکی ولی این چند روز چیزایی شنیدم ی سریا میگن که شما وقتی میای دانشگاه دیگه میوفتی تو ازادی وعشق حال دیگه درسی نداری که خر بزنی(منظور این نیست که کلا نخونی یعنی درحد ازمون های پایان ترم یا ماکسیمم روزی2ساعت هر روز بجز ازمون تخصص یاچیزای خاص)یک سریا هم میگن نه باید روزی6ساعت درس بخونی هر روز تست ترم قبلو با ترم حالو بزنیو.. الا کی واقعا راست میگه
.gif)
من نه می خوام شاگرد اول دانشکده بشم و نه نخبه کشوری می خوام ی زندگی که دوست دارم گردش پارک پاساژ کافه.. .ونه میخوام هرترم کلی درس بیوفتم ی چیز حد وسط چه قدر از زندگی منو مشغول میکنه (بازم میگم حالات خاص مد نظرم نیست تخصص یا اینترن یا رزیدنت یا پایان ترم)واقعا امسال داغون شدم چه ازلحاظ روحی و چه از لحاظ جسمی دیگه نمیکشم اینجوری ادامه بدم حداقل3ماه زمان برد تاذره ای مثل قبلم بشم(چه از لحاظ اجماعی وچه ار لحاظ جسمی..)این همه به ما گفتن بعد کنکور اسونیه یعنی کشک؟
1.اقا اگر دکتری هم تو انجمن میشناسید تگش کنید کلا تو این 3سال که این جا هستم این اولین تاپیکیه که برا خودم زدم وکلا دومین تاپیکم چون واقعا برام مهم و فکرمو مشغول کرده
2.لطفا نیا نصیحت مزخرف نکن که این رشته اینه و ما رو افکار جامعه خراب کرده که بهترین پزشکه و چرا با خودت این کارو میکنی ....درمورد سوال بگو آن چه که دیدی
.gif)
ممنون