سلام. من خیلی سبز استفاده میکردم و میانگین قلمچیم 60 بود و کنکور 15 درصد زدم. میکرو جلد جدید که اریان حیدری هم مولف هست میتونه برای درصد بالای 80 90 گرفتن مناسب باشه؟
سلام. من خیلی سبز استفاده میکردم و میانگین قلمچیم 60 بود و کنکور 15 درصد زدم. میکرو جلد جدید که اریان حیدری هم مولف هست میتونه برای درصد بالای 80 90 گرفتن مناسب باشه؟
میدونم که خورشید باید واسه طلوع کردن اول غروب کنه
ویرایش توسط Whistleblower : 01 شهریور 1400 در ساعت 00:25
ای آنکه نتیجه چهار و هفتی.......وز هفت و چهار دائم اندر تفتی
می خور که هزار بار بیشت گفتم.....باز آمدنت نیست،چو رفتی رفتی
هر کتاب ریاضی ای تا یه درصد مشخصی میتونه سطح شما رو بالا بیاره. خیلی سبز از اون تیپ کتاب هایی هست که حداکثر تا رنج ۶۰ درصد میرسونه. میکرو هم از همین مدل کتاب هاست و برای ارتقا درصد مناسب نیست. کتاب آیکیو و موج آزمون نشر الگو منابع سطح بالاتر و چالشی تری هستن و برای ارتقا درست مناسبن
کتابی هست که مفتم نمیارزه فقط برند شومنی مثل اریان روش خورده تا فروشش بره بالا وگرنه اریان اصلا خود کتاب رو ندیده گرچه اگرم میدید فرقی نمیکرد طبق سطحت برو سمت ایکیو تمام
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
قرار نیست هر کی که آی کیو و نربام بزنه درصدش بشه ۸۰ ۹۰.
باید به طور کامل مطالب رو یاد بگیرید و تست بزنید و مهارت آزمون کسب کنید.
من پارسال کلاس ریاضی حیدری رو رفتم و مهروماه رو زدم و درصد کنکورم شد ۵۲.
امسال اومدم منتشران رو گرفتم که یه کتاب تقریبا عادی و سطح پایینه و در طول سال کار کردم و آخر سال کتاب آزمون پلاس حیدری رو گرفتم ( که اون هم سطح کلیش بالا نیست) و درصدم امسال شد ۴۱. دلیل اصلی که امسال خوب زدم این بود که از اول سال کلی آزمون (بیشتر جامع کنکور) کار کردم و استراتژی های مختلفی رو تو اونها بکار بردم ( مبحث حذف کردم، زمان رو این ور اون ور کردم، به ترتیب مبحث زدم و ...).
بهتره که با یه کتاب عادی بخونی و فقط مهارت آزمونت رو تقویت کنی، همین میکروگاج تا اونجایی که دیدم یه کتاب عادیه که بین تستاش چند تا تست سخت این رنگی اون رنگی گذاشتن که بگن ما خفنیم ( این رو هم بدون که آریان حیدری واقعا نقشی تو تالیف این کتاب ها نداره و علی منصف شکری و یکی دیگه می نویسن و آخر سر اسم یه دبیر خفن رو به عنوان ناظر میزنن تا کتاب خوب بفروشه، همین آزمون پلاس سال ۹۹ کاملا عین چاپ ۱۴۰۰ بود ولی بدون اسم حیدری)
میدونم که خورشید باید واسه طلوع کردن اول غروب کنه
ویرایش توسط Whistleblower : 01 شهریور 1400 در ساعت 16:51
یه موضوع مهمی که هست قابلیت ارتباط برقرار کردن بین نکات تست ها هست. شما تا این قابلیت رو در خودتون تقویت نکرده باشین هرقدرم تست سخت از نردبام و آی کیو بزنین بی فایدست چون سر جلسه کنکور نمیتونین سوالا رو به نکاتی که یاد گرفتین ربط بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)