خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 83 از 83
    1. Top | #76
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام مجدد پس از دو سه سال
      یک ماه پیش که زیر بار درس له بودم سری به انجمن زدم. جالب بود. پیام هایی بود به عمر دو سال و کوچیک تر، که بچه ها ازم پرسیده بودن و من نبودم که جواب بدم.
      دیدم هنوز گاها یکسری از بچه ها تاپیک های خیلی قدیمیم رو دارن میخونن. برام با ارزشه. چندسالی هست البته کنکور رو دیگه رها کردم ولی خب این سایت به دلایلی که بعدا می گم برای من با ارزشه.
      تصمیم گرفتم بعد از ازمون اگه حالم سرجاش بود بیام و روایت خودم از پزشکی رو ادامه بدم تا شاید سرنخی باشه برای کسایی که نیاز دارن.
      دیروز امتحان رزیدنتی رو دادم و اگه عمری بود میام و مفصل داستان میگم براتون. در تاپیکی جدا خواهد بود چون ادمی که داره این پیام رو تایپ میکنه دوباره فاصله گرفته از گذشتش(طبیعتا)
      فعلا
      سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
      وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه

2. Top | #77
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام امیدوارم حالتون خوب باشه..
      ببخشید شما که توی فضای بیمارستان و فضای درمانی بودید میخواستم بپرسم که رشته ی فیزیوتراپی از نظرتون چطوریه؟
      به نظرتون اگه یه نفرهم به پزشکی و هم فیزیو علاقه داشته باشه فیزیوتراپی بیاره ولی پشت بمونه برای پزشکی(با دیدگاهی که الان شما به زندگی دارید) کار غیر عقلانیه؟
      از نظرموقعیتی که توی فضای درمانی دارن..میتونن مستقل عمل کنن؟اون حس زیردست بودن رو داره یا نه؟اطلاعی دارید؟اصلا برخوردی داشتید تاحالا باهاشون؟
      تو ندانی که خود آن نقطه ی عشقی!تو خود اسرار جهانی!

3. Top | #78
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mozhi_20 نمایش پست ها
      ببخشید شما که توی فضای بیمارستان و فضای درمانی بودید میخواستم بپرسم که رشته ی فیزیوتراپی از نظرتون چطوریه؟
      به نظرتون اگه یه نفرهم به پزشکی و هم فیزیو علاقه داشته باشه فیزیوتراپی بیاره ولی پشت بمونه برای پزشکی(با دیدگاهی که الان شما به زندگی دارید) کار غیر عقلانیه؟
      از نظرموقعیتی که توی فضای درمانی دارن..میتونن مستقل عمل کنن؟اون حس زیردست بودن رو داره یا نه؟اطلاعی دارید؟اصلا برخوردی داشتید تاحالا باهاشون؟
      فکرکنم الان قبولی فیزیو با پزشکی تعهدی برابری میکنه شاید حتی رتبت باید کمتر هم باشه برای فیزیو

4. Top | #79
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام مرسی همچنین
      ببینید من با چندتا از بچه های فیزیوتراپی ارتباط داشتم ولی خب دانشجو بودن. در مورد فضای شغلی شون باید از کسی که یکی دوساله شروع کرده بپرسید(نه از قدیمی ها. بهترین اونایی هستن که تازه شروع کردن)
      چون توی بیمارستان ما با فیزیوتراپ ها اصلا ارتباط نداشتیم. گاها( خیلی کم) فقط درخواست مشاوره فیزیوتراپی نوشته میشده و اونم ما باهاشون اصلا برخوردی نداشتیم.
      در رابطه با سوال دومتون: اینکه فیزیوتراپی چجوره رو نمیدونم. اگر بخوام طبق دیدگاه خودم بهتون بگم، تو این شرایطی که گفتید، حتما رفتن به فیزیو رو به موندن پشت کنکور ترجیح میدم. چون هم معلوم نیست من سال دیگه بهتر بشم! و اینکه خب وقتی علاقه دارم میرم دیگه! برای من ارزش یک سال عمر بعدی خیلی بیشتر ازینه که توی این دوراهی پشت کنکور موندن رو انتخاب کنم.
      در رابطه با خود پزشکی هم که حرف مفصله و در حال نوشتن شون هستم.
      اون بحث مستقل بودن رو هم متوجه نشدم. بالاسری فیزیوتراپ کیه؟

5. Top | #80
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بله منظورم همینه
      پزشکا بعد از یه مدتی تا حدودی استقلال پیدا میکنن و مطب میزنن و کار خودشونه دیگه.
      .میخواستم بدونم یه فیزیوتراپ میتونه جدا از بیمارستان فعالیت داشته باشه؟

6. Top | #81
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آره اما اسمش روشه دیگه..تعهد به خدمت داری ..مثلا اگر سال اول یه نفر تعهدی بیاره 18 سالشه
      تا 7 سال عمومیو بگذرونه شده 25
      1.5 برابر مدت تحصیل هم تعهد دارن که میشه حدودا 11 سال..
      یعنی تا 36 سالگی تو شهر خودت و جایی که دوست داری نیستی..
      البته برای من همچین مفهومی داره..خیلیا حال میکنن و انتخاب میکنن
      ولی پزشکی اونقدر رشته ی سختی هست که دیگه سختی محل تحصیل و تعهد داشتن حداقل برای من منطقی نیست.
      بازم دارم کلی تحقیق میکنم که بهترین تصمیم گرفته بشه.هرچند الان که هنوز نه به بارِ نه به دارِ..انشالله هرچی خیر و مصلحته پیش بیاد
      ویرایش توسط mozhi_20 : 20 اردیبهشت 1404 در ساعت 06:07

7. Top | #82
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله منظورم همینه
      پزشکا بعد از یه مدتی تا حدودی استقلال پیدا میکنن و مطب میزنن و کار خودشونه دیگه.
      .میخواستم بدونم یه فیزیوتراپ میتونه جدا از بیمارستان فعالیت داشته باشه؟
      توی بیمارستان کسی مستقل نیست. همیشه یک بالاسری هست. مشکل ما توی اینترنی همین بود 100 نفر ادعای بالاسری مارو داشتن من جمله منشی بخش!
      فیزیوتراپ اصلا ندیدم علاقه ای به کار تو بیمارستان داشته باشن. دانشجوها شنیدم میرن کار درمنزل خصوصی(پول بدی هم نمیگیرن انگار) و انتهاش هم که میشه کلینیک زدن و...
      اگر کنکور دارید که اصلا به اینها فکر نکنید بذارید برای بعد کنکور وقت کافی هست
      موفق باشید

8. Top | #83
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنون بابت وقتی که کذاشتید

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)