X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

خرید کتاب درسی زیست

سلام همگی
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      یه تاپیکی تحت این موضوع وجود داشت ، ولی هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم
      خوب پیج ها و جاهای مختلفی وجود دارن که کتاب های درسی رو میفروشن . دوستم از آوا بووک کتاب زیست خریده بود و میگفتش که همه چی خوبه ولی کیفیت چاپ اشکال خیلی با نسخه وزارتی تفاوت داره .
      شما جای بهتری واسه خرید سراغ دارید ؟ اگر کسی هم از بانک کتاب پایتخت خریده لطفا چندین عکس از کیفیت چاپش بفرسته
      مرسی

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi.Z نمایش پست ها
      سلام همگی
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      خوب پیج ها و جاهای مختلفی وجود دارن که کتاب های درسی رو میفروشن . دوستم از آوا بووک کتاب زیست خریده بود و میگفتش که همه چی خوبه ولی کیفیت چاپ اشکال خیلی با نسخه وزارتی تفاوت داره .
      شما جای بهتری واسه خرید سراغ دارید ؟ اگر کسی هم از بانک کتاب پایتخت خریده لطفا چندین عکس از کیفیت چاپش بفرسته
      مرسی
      مارکا کتاب.. اینستاشونو ببین
      خودم میخام ازونجا بخرم
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      یه پیجی بود 45 میفروخت هر جلد کتاب کیفیتشم بد نیست خواستی پی ام بده

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرسی از هر دو دوست بسیار عزیزم
      پیج مارکا کتاب رو دیدم و از کیفیت چاپ هم نمونه عکس فرستادن . خیلی خوب بود . البته امیدوارم نسخه ارسالی هم همچین کیفیتی رو داشته باشه ...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      پیج مارکا کتاب رو دیدم و از کیفیت چاپ هم نمونه عکس فرستادن . خیلی خوب بود . البته امیدوارم نسخه ارسالی هم همچین کیفیتی رو داشته باشه ...
      کتابا که بدستت رسید بیا بگو چجور بود که بقیه انقدر سردرگم نباشن سر خرید کتاب درسی
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام من هرکارکردم نتونستم اینترنتی سفارش بدم بخاطرهمین کیفیت چاپ آخرش قیدپولشوزدم ودل روبه دریازدم و برگه ای ۱۵۰۰چاپ رنگی فوق العاده عالی دادم توشهرخودمون برام چاپ رنگی زدن ...یعنی هرچقدرازکیفیت خوبش بگم کم گفتم ...شماهم اگه مشکلی با هزینه اش ندارین بگردین یه جایی روپیداکنید که کیفیتش خوب باشه بدین براتون چاپ کنن
      خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام همگی
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      مرسی
      https://fastbookz.ir/
      این سایت داره کیفیتشم خوبه.بعضی کتاب فروشی های شهرتونم اگه برید دارن براتون سفارش میدن

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      زیر ذره بین بخرید خیال خودتون رو راحت کنید

آوا کتاب من فیزیک و شیمی و زیست خریدم کیفیتشون مطابق کیفیت چاپ وزارتی بود و فوقل العاده بودن به جز شیمی دوزادهمش که کیفیتش افتضاح بود نمیدونم چرا ولی بقیه دقیقا فک کنم همون کتابای اموزش پرورش بود که فرستادن
      ولی خوب برای زیست زیر ذره بین رو میخونم
      This is........it

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      قیمتش چنده دوست عزیز؟؟؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr Hanieh-7797 نمایش پست ها
      سلام من هرکارکردم نتونستم اینترنتی سفارش بدم بخاطرهمین کیفیت چاپ آخرش قیدپولشوزدم ودل روبه دریازدم و برگه ای ۱۵۰۰چاپ رنگی فوق العاده عالی دادم توشهرخودمون برام چاپ رنگی زدن ...یعنی هرچقدرازکیفیت خوبش بگم کم گفتم ...شماهم اگه مشکلی با هزینه اش ندارین بگردین یه جایی روپیداکنید که کیفیتش خوب باشه بدین براتون چاپ کنن
      ربطی به کیفیت چاپ نداره اصلا
      تمام چاپ های خصوصی (شرکتی و شخصی و ...) از روی Pdf کتاب انجام میشن که از قضا، عکسای داخل این نسخه ی Pdf رو به صورت عمدی با تفکیک پذیری پایین درج کردن
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.k.h نمایش پست ها

ربطی به کیفیت چاپ نداره اصلا
      تمام چاپ های خصوصی (شرکتی و شخصی و ...) از روی Pdf کتاب انجام میشن که از قضا، عکسای داخل این نسخه ی Pdf رو به صورت عمدی با تفکیک پذیری پایین درج کردن
      خیلیم مرتبطه من چندجا رفتم که بعضیاشون کیفیتش افتضاح بود اما اینجایی که اخرسری رفتم خیلی عالی بودش وکاملا راضیم ازکیفیتش
      خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr Hanieh-7797 نمایش پست ها
      خیلیم مرتبطه من چندجا رفتم که بعضیاشون کیفیتش افتضاح بود اما اینجایی که اخرسری رفتم خیلی عالی بودش وکاملا راضیم ازکیفیتش
      کاش همینطور بود که میگی ولی متاسفانه واقعیت چیز دیگه ایه ...
      به راحتی میشه رزولوشن عکس رو با نوشته های اطرافش مقایسه کرد و متوجه این انحصار طلبی وزارت آموزش و پرورش شد ...
      نام: Screenshot (170).jpg نمایش: 100 اندازه: 152.8 کیلو بایت
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چند هفته پیش یه مدت توو اینترنت سرچ کردم و یه سایتی پیدا کردم با عنوان سفارش چاپ کتاب با تیراژ کم .
      با ایجاد حساب کاربری توو سایت، خودت فایل کتاب هایی که میخوای رو همراه با تصویر جلد کتاب میفرستی تا کتاب رو برات چاپ کنن و به آدرست بفرستن!...
      مشخصات چاپ رو هم خودت توو پنل تعیین میکنی؛ اعم از قطع کتاب مبنی بر اینکه رحلی باشه یا وزیری ، جنس کاغذ ، رنگ چاپ ، نوع جلد ، پوشش ، صحافی و ...
      با انتخاب نوع اینا برات قیمت پرداختی هم مشخص میشه؛ من قطع وزیری زدم با جنس کاغذ 70 گرم تحریری و چاپ رنگی با جلد 250 گرم پوشش سلفون مات و صحافی چسب شومیز که یکمی گرون شد(سه جلد زیست 1و2و3 ... 168 تومن)، ولی کیفیت کتاب و چاپش واقعا خوب و راضی کننده اس . تصویرهای کتاب کاملا واضح هستن و کیفیت نوشته ها هم استاندارد؛

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.k.h نمایش پست ها

کاش همینطور بود که میگی ولی متاسفانه واقعیت چیز دیگه ایه ...
      به راحتی میشه رزولوشن عکس رو با نوشته های اطرافش مقایسه کرد و متوجه این انحصار طلبی وزارت آموزش و پرورش شد ...
      نام: Screenshot (170).jpg نمایش: 100 اندازه: 152.8 کیلو بایت
      مهدی شما فایل اشتباهی رو دانلود کردید اگر فایل مربوط به ویژه چاپ رو دانلود کنید از سایت وزارت چاپ و توزیع که به تازگی روی سایت قرار گرفته برای چاپهای 1400
      کیفیت تصاویر و پی دی اف به شدت بالاست/ برای دانلود این فایل بعد از وارد کردن مقطع مربوطه قسمتن سال انتشار رو بر روی 1400-1401 تنظیم کنید که نسخه های جدید تر رو براتون بیاره این امکان برای دهم و یازدهم هستش ولی دوزادهم قعلا با کیفیت آپدیت نشده

نام: Capture.PNG نمایش: 82 اندازه: 397.3 کیلو بایت
      This is........it

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از هرجا میخرید از پایتخت کتاب نخرید! داخل کتاب مال سال قبله ولی جلد و فهرست و... رو جدید میکنن که سال چاپش جدید باشه. من خریده بودم اینجوری بود.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن