خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 34
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KingFrosta نمایش پست ها
      ببین دندون رو خانواده م دوست داشتن منم اونموقع توهمم این بود که رشته مورد علاقه من اونه. اما امسال که میتونستم با فراغ بال انتخاب رشته کنم بهشون گفتم دارو میخوام. کلی هم سر انتخاب رشته گریه کردم 4 بار هم انتخاب رشته مو ویرایش کردم آخرش مامانم بابامو دعوا کرد که ولش کن بذار بره دنبال علاقه اش.کل 7 سال رو هم فکر نمیکردم اون دوتا مورد علاقه من هستن. اون دو سه سال اول هم دارو میخواستم بعد دیدم دندان پزشکی در چشم فامیل باکلاس تره میگفتم دندون میخوام و خودم هم باورم شده بود. دیروز بابام اومد پیشم گفت وقتی میبینم انقد خوشحالی میدونم که انتخابت درست بوده و سربلندمون کردی و ازین حرفاولی باورم نمیشه تو این تاپیک پست کردی حیثیتم رفت
      اتفاقا خیلی خوب شد برای کسایی که بین علاقه قلبی و پرستیژ موندن کدومو انتخاب کنن این تاپیکو بخونن. ولی فکر کنم سال 99 میتونستی فیزیوتراپی یه دانشگاه تیپ ۳ قبول شی. نه؟

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_kheiri نمایش پست ها
      اتفاقا خیلی خوب شد برای کسایی که بین علاقه قلبی و پرستیژ موندن کدومو انتخاب کنن این تاپیکو بخونن. ولی فکر کنم سال 99 میتونستی فیزیوتراپی یه دانشگاه تیپ ۳ قبول شی. نه؟
      فیزیوهارو میزدم بعد میرفتم تو آخرین مهلت انتخاب رشته حذفشون میکردم
      والا فکر نمیکنم فیزیو روزانه میاوردم چون ظرفیتش خیلی کمه و همه دانشگاه ها هم ارائه ش نمیدن.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فیزیوهارو میزدم بعد میرفتم تو آخرین مهلت انتخاب رشته حذفشون میکردم
      والا فکر نمیکنم فیزیو روزانه میاوردم چون ظرفیتش خیلی کمه و همه دانشگاه ها هم ارائه ش نمیدن.
      میشه توضیح بدین امسال چیکار کردین که رتبتون خوب شد منم وضعیتی مشابه شما داشتم و الان خیلی ناراحتم امسال رتبتون به روزانه رسید یا پردیس؟

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kami1995 نمایش پست ها
      میشه توضیح بدین امسال چیکار کردین که رتبتون خوب شد منم وضعیتی مشابه شما داشتم و الان خیلی ناراحتم
      حقیقتش کارهای متفاوتی که نسبت به سال های قبل انجام دادم این بود:
      1)منابعم رو محدودتر کردم، من سال های قبل برای هر درس چندین کتاب تست داشتم و هیچکدوم رو هم نمیرسیدم کامل بخونم و همین خودش کلی بهم استرس میداد.
      2)به فامیل گفتم من رفتم دانشگاه دارم فیزیوتراپی میخونم که بدون استرس اینکه فضول ها زنگ بزنن و از وضعیتم بپرسن تو آرامش درس بخونم.(البته من خیلی اینو توصیه نمیکنم چون هم دروغه هم اگه خدای نکرده رشته بالاتری نیاری یه جورایی ضایع میشه! توصیه م اینه اگر همچین افرادی دور و برت هستن روراست بهشون بگی کاریت نداشته باشن)
      3)تو دوران جمع بندی هرجور شده روحیه خودم رو حفظ کردم. من بیشترین ضربه رو همیشه از جمع بندی میخوردم چون فکر میکردم نمیتونم به اندازه کافی مرور کنم.
      4)به آزمون های آزمایشی به چشم یک ابزار نگاه کردم نه چیزی که سرنوشتم رو تعیین میکنه. عدد تراز دیگه مثل سال های قبل میزان موفقیت من رو تعیین نمیکرد.
      5)تحلیل آزمون رو خیلی جدی گرفتم. به نظرم رفع یادگیری های ناقص در طولانی مدت خیلی کمک کننده ست و میبینی بعد از یه مدتی به راحتی میتونی اشکالاتت رو پیدا و برطرف کنی.
      6)توکل کردن به خدا. ببین من مذهبی آنچنان نیستم و اصلا هم عقایدم رو به دیگران تحمیل نمیکنم اما به نظرم هرکسی احتیاج داره تا از نظر روحی خودش رو ترمیم کنه و احساسات و افکار منفی رو که مانع پیشرفتش میشن از خودش دور کنه. شما میتونی دعا بخونی یا مدیتیشن انجام بدی یا موسیقی بی کلام گوش بدی و.. خلاصه با خودته.
      7)وسواس مطالعاتی رو گذاشتم کنار. با توجه به برهه های مختلف سال کنکور نوع درس خوندن و مرور فرق میکنه. گاهی اوقات مرور با تست لازمه گاهی اوقات هم مرور متن کتاب. هیچ موقع هم برای اینکه همزمان همه تست ها رو بزنیم و همه درس ها و مباحثشون رو از اول با حوصله بخونیم وقت نیست پس بهتره با توجه به زمان و برنامه بهترین روش رو انتخاب کنیم.
      .
      .
      . اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید. این تجربیات منه و ممکنه به درد شما نخوره چون من مشاور نیستم و وضعیت درسی شما رو هم نمیدونم که بخوام براتون نسخه بپیچم.اما اگر مصمم هستید که دوباره کنکور بدید رفتار درسیتون رو در سال های گذشته مرور کنید و ببینید اشکال کار کجاست بعد میتونید برای رفع اون برنامه ریزی کنید که ان شا الله به نتیجه دلخواهتون برسید.(و اینکه خیلی از بچه های انجمن تاپیکای آموزشی خوبی رو به اشتراک گذاشتن میتونین از اونا هم استفاده کنید)
      امسال رتبتون به روزانه رسید یا پردیس؟
      امسال من داروسازی روزانه اهواز قبول شدم.

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      1)منابعم رو محدودتر کردم، من سال های قبل برای هر درس چندین کتاب تست داشتم و هیچکدوم رو هم نمیرسیدم کامل بخونم و همین خودش کلی بهم استرس میداد.
      2)به فامیل گفتم من رفتم دانشگاه دارم فیزیوتراپی میخونم که بدون استرس اینکه فضول ها زنگ بزنن و از وضعیتم بپرسن تو آرامش درس بخونم.(البته من خیلی اینو توصیه نمیکنم چون هم دروغه هم اگه خدای نکرده رشته بالاتری نیاری یه جورایی ضایع میشه! توصیه م اینه اگر همچین افرادی دور و برت هستن روراست بهشون بگی کاریت نداشته باشن)
      3)تو دوران جمع بندی هرجور شده روحیه خودم رو حفظ کردم. من بیشترین ضربه رو همیشه از جمع بندی میخوردم چون فکر میکردم نمیتونم به اندازه کافی مرور کنم.
      4)به آزمون های آزمایشی به چشم یک ابزار نگاه کردم نه چیزی که سرنوشتم رو تعیین میکنه. عدد تراز دیگه مثل سال های قبل میزان موفقیت من رو تعیین نمیکرد.
      5)تحلیل آزمون رو خیلی جدی گرفتم. به نظرم رفع یادگیری های ناقص در طولانی مدت خیلی کمک کننده ست و میبینی بعد از یه مدتی به راحتی میتونی اشکالاتت رو پیدا و برطرف کنی.
      6)توکل کردن به خدا. ببین من مذهبی آنچنان نیستم و اصلا هم عقایدم رو به دیگران تحمیل نمیکنم اما به نظرم هرکسی احتیاج داره تا از نظر روحی خودش رو ترمیم کنه و احساسات و افکار منفی رو که مانع پیشرفتش میشن از خودش دور کنه. شما میتونی دعا بخونی یا مدیتیشن انجام بدی یا موسیقی بی کلام گوش بدی و.. خلاصه با خودته.
      7)وسواس مطالعاتی رو گذاشتم کنار. با توجه به برهه های مختلف سال کنکور نوع درس خوندن و مرور فرق میکنه. گاهی اوقات مرور با تست لازمه گاهی اوقات هم مرور متن کتاب. هیچ موقع هم برای اینکه همزمان همه تست ها رو بزنیم و همه درس ها و مباحثشون رو از اول با حوصله بخونیم وقت نیست پس بهتره با توجه به زمان و برنامه بهترین روش رو انتخاب کنیم.
      .
      .
      . اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید. این تجربیات منه و ممکنه به درد شما نخوره چون من مشاور نیستم و وضعیت درسی شما رو هم نمیدونم که بخوام براتون نسخه بپیچم.اما اگر مصمم هستید که دوباره کنکور بدید رفتار درسیتون رو در سال های گذشته مرور کنید و ببینید اشکال کار کجاست بعد میتونید برای رفع اون برنامه ریزی کنید که ان شا الله به نتیجه دلخواهتون برسید.(و اینکه خیلی از بچه های انجمن تاپیکای آموزشی خوبی رو به اشتراک گذاشتن میتونین از اونا هم استفاده کنید)

بسیار عالی. واقعاً بهت تبریک میگم. کار هر کسی نیست این همه سال تسلیم نشدن. نشون دادی میتونی مشکلاتی که میتونه هر کدوم از ما ها رو تو زندگی خم کنه به راحتی پشت سر بذاری

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      .
      .

تا دلت بخاد که فلمیل فضول داریم پیگیرن بدجور من مرورم کم بود واینکه فوق العاده ادم استرسیم یهو بترسم اصلا همه چیو بهم میریزم خیلی بد یه مشکل دیگم دارم اینکه همش احساس میکنم چون زیاد خوندم باید همه تستارو درست جواب بدم بعد تو خونوادمم پیش مادر پدرم خیلی تحقیر میشم که عملا میرسه صفر روحیم وگرنه از نظر درسی قویم شیمی قوتم ریاضی وفیزیک نقطه ضعفم یعنی ریاضی تا یه مرحله به اخرش میرم دیگ میگه نه بلد نیستم ولش میکنم

7. Top | #22
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      .
      .

سلام،خیلی خیلی تبریک میگم، و اینکه حتما مصاحبه بکنی ها.اصلا واسه شما واجبه!چون مطمئنا یه انگیزه خیلی خوب واسه پشت کنکوری ها میشه اینکه به نتیجه رسیدین.و اینکه این اشکالایی هم که گفتین نشون میده تجربتون بالاست.خلاصه حیف میشه مصاحبه ای نباشه ازتون.
      و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا
      ویرایش توسط Fatemeh873 : 05 مهر 1401 در ساعت 13:05

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلاممم عزیزمممم خیلیییی بهت تبریک میگمممم فوق العاده اوردی دارو روزانه رتبه خیلی خوبی میخواد بالاخره به خواستت رسیدی وقتی دیدم قبول شدی اخرش اشک تو چشام اومد منم مثل خودت هستم ..منم مثل تو هستم تا حالا ۶ بار کنکور دادم و امسال ۵ عزار شدم قبول نشدم میشه ازت بپرسم منابعت رو امسال بگی ؟ از کلاس انلاین دبیری خاص استفاده کردی ؟ شما کدوم منطقه هستین ؟؟ازمون قلم چی میرفتین ؟؟ببخشین سوللاتم زیاد شد اگه وقت کردین جواب بوین خیلیییی ممنون میشم

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parimolaei نمایش پست ها
      سلاممم عزیزمممم خیلیییی بهت تبریک میگمممم فوق العاده اوردی دارو روزانه رتبه خیلی خوبی میخواد بالاخره به خواستت رسیدی وقتی دیدم قبول شدی اخرش اشک تو چشام اومد منم مثل خودت هستم ..منم مثل تو هستم تا حالا ۶ بار کنکور دادم و امسال ۵ عزار شدم قبول نشدم میشه ازت بپرسم منابعت رو امسال بگی ؟ از کلاس انلاین دبیری خاص استفاده کردی ؟ شما کدوم منطقه هستین ؟؟ازمون قلم چی میرفتین ؟؟ببخشین سوللاتم زیاد شد اگه وقت کردین جواب بوین خیلیییی ممنون میشم
      سلام عزیزم تو پیام خصوصی برات فرستادم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بنظرم شجاعت خیلی زیادی دارید . موفقیتتون تبریک میگم

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تا دلت بخاد که فلمیل فضول داریم پیگیرن بدجور من مرورم کم بود واینکه فوق العاده ادم استرسیم یهو بترسم اصلا همه چیو بهم میریزم خیلی بد یه مشکل دیگم دارم اینکه همش احساس میکنم چون زیاد خوندم باید همه تستارو درست جواب بدم بعد تو خونوادمم پیش مادر پدرم خیلی تحقیر میشم که عملا میرسه صفر روحیم وگرنه از نظر درسی قویم شیمی قوتم ریاضی وفیزیک نقطه ضعفم یعنی ریاضی تا یه مرحله به اخرش میرم دیگ میگه نه بلد نیستم ولش میکنم
      ببین بعضی وقتا واقعا باید از یه گوش بشنوی و ازون گوش در کنی. مردم همیشه حرف میزنن شما بهشون اهمیت نده. فامیل هم درسته فضوله ولی الان انقدر مردم مشغله و گرفتاری دارن که مطمئن باش اونقدرا وقت ندارن در مورد شما حرف بزنن.
      برای استرست هم شما یه درسی رو شروع میکنی به اصولی مطالعه کردن و بعد از یه مدتی میبینی داری نتایج دلخواه میگیری و خود این موفقیت ها باعث میشه استرست بریزه و با انگیزه بیشتری درس بخونی. اما اگر در مورد هر چیزی استرس میگیری جوری که مانع از انجام دادن کارهات میشه بد نیست با یک کسی که دانشش رو داره صحبت کنی تا کمکت کنه. اگر هم دسترسی به روانشناس یا مشاور خوب نداری میتونی احساسات و دغدغه هات رو یادداشت کنی این باعث میشه با دید منطقی تری بهشون نگاه کنی و گاهی اوقات میبینی چیزی که در موردش استرس داری مسئله ای هست که به راحتی میتونی حلش کنی.
      اون احساس تحقیر و شرمندگی دربرابر پدر و مادرت رو من درک میکنم و متاسفانه راه حل خاصی به ذهنم نمیرسه. میتونی بهشون بگی که زخم زبون زدنشون و کلام تحقیرآمیزشون باعث میشه نتونی خوب تمرکز کنی و از تمام پتانسیلت استفاده کنی. بهشون بگو مدتی رعایت بکنن تا بتونن تلاش واقعی تو رو ببینن.
      در مورد ریاضی هم باید بگم درسیه که نباید ولش کنی. تو حتی ممکنه تا عید هم به درصد بالای 50 نرسی اما اگه ولش نکنی و اصولی بخونی و مسئله حل کنی و زحمت بکشی میبینی که بعد از عید درصد ریاضیت پیشرفت قابل توجهی میکنه. (چون طبق تجربه من کسایی که میگن ریاضی ضعیفن در واقع دارن میگن ما پایه مون ضعیفه. ریاضی صبر میخواد و تلاش. تا ریاضیت قوی شه مقداری زمان میبره اما خیلی می ارزه چون قدرت تفکر و تجزیه و تحلیلت رو بالا میبره و تو درسای دیگه هم کمکت میکنه.)
      در مورد فیزیک هم به غیر از چندتا مبحث مفهومی مثل سینماتیک و دینامیک بقیه اش سوالای نسبتا روتینی داره(لزوما آسون نه ها اما قابل فهم و حل) که اونم با حل مسئله زیاد توش ماهر میشی.
      روحیه ت رو هم باید بسازی باید تو ناامیدی تلاش کنی و کوچکترین نتیجه تلاشت رو که دیدی بچسبی بهش و تشنه بهتر شدن بشی. باید انگیزه رو خودت واسه خودت با درس خوندن و نتیجه خوب گرفتن بسازی.
      من هر چقدر هم حرف انگیزشی بزنم شما بعد از چند روز فراموش میکنی اما وقتی زحمت میکشی و پیشرفت میکنی اون خودش برات بهترین انگیزه میشه.
      بازم میگم من مشاور نیستم اما خوشحال میشم اگه کمکی از دستم برمیاد انجام بدم.

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مالفیسنت نمایش پست ها
      بنظرم شجاعت خیلی زیادی دارید . موفقیتتون تبریک میگم
      مرسی عزیزم

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام تبریک میگم قبولیتو واقعا الان لذت داره میشه از منابع و کلاس ها و روش هات برای منم بفرستی ؟ خیلی ممنون میشم

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام عزیزم تبریک میگم
      واقعا عالی بود مبارکت باشه❤️

15. Top | #30
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم میخام بدونم
      یک متجردمتجددمتحجرافسرده افسون زده انسان نمادربلادرویا/وحش/نجم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)