🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺
سلام دکتر امیدوارم حالت خوب باشه
راستش میدونم سرتون خیلی شلوغه و کشیک و پیک پنجم کرونا و ..... همه چیز مملکت الان دارو رو سر انترنها و پرستار و کادر درمان خالی میشه ولی اگه یه روزی وقتت باز شد و ... ممنون میشم که تاپیکی در رابطه با پزشکی و معرفی این رشته و واقعیتی که قراره بچه ها باهاش روبرو بشن به دور از این تبلیغات پر زرق و برق و ... اینستاگرام و ... بزنید چون به شخصه با اطلاعاتی که دارم پزشکی رو نه تنها راه نجات و خط بطلان بر مشکلات نمیدونم بلکه حتی این رشته برای بعضی ها که توهم علاقه به این رشته دارن رو باتلاق میدونم
اگر وقت کردید حتما یه معرفی واقعی از این رشته تو تایپیک بنویسید و این لطف رو از ما دریغ نکنید به خصوص اینکه شما خودتون این مسیر رو ادامه دادید و در اواسط راه هستید آنهم در دانشگاه مادر این کشور یعنی دانشگاه تهران
در مورد مستند راه قریب هم اگر میشه شفاف سازی کنید . و به نظرتون این مستند تا چه اندازه در ارائه اطلاعات و مشکلات پزشکان که کاملا هم درست هستش درست و به جا بوده / به نظرتون زیاده روی نشده در این مستند؟
چون الان مسئله بی گاری کشیدن از دانشجویان پزشکی دیگه فکر نکنم بر کسی پوشیده باشه
به نظرم این معرفی میتونه خیلی ها رو نسبت به واقعیات این رشته آگاه کنه که و انتخابی از روی عقلانیت داشته باشند نه از روی تبلیغات و .... و هر دو سوی این رشته رو ببینند .
ممنون از شما
سلام البته من استاجرم هنوز و دوباره کرونا هم گرفتم و قرنطینم فعلا سرم خلوته
اتفاقا یک تاپیک میخواستم بزنم یک سال پیش.هنوزم فایل ناقصش رو لپ تاپمه.دوباره به سرم زده اون تاپیک رو شروع کنم و هم درمورد دانشگاه و هم پزشکی تجربه هامو بگم.ایشالا تنبلی رو بزارم کنار شروع میکنم اون تاپیک رو.
اون مستند هم قبلا معرفی کردم تو انجمن.شاید همه ی پزشکی رو نگفته باشه ولی هر چی گفته بدور از سیاه نمایی راست بوده.
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
من چندین مورد شنیدم که از پزشکی اومدن تجربی
یکی از دوستانم برق شریف میخونه میگف یکی از همکلاسیاش پزشکی میخوند انصراف داد کنکور ریاضی داد و اومده برق شریف
بعد من از وقتی نتایج اومده برنامه دارم که چقـدر خری که با 2300 نمیری رشته های تجربی
دوست دارم پسر
چقدر با این نام مانور بدم امیر علی رستمی
.
you can't kill spirit even if you try too
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)