X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34

Hybrid View

1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

ایراد کار من کجا بود ؟

سلام دوستان
      خب نتیجه کنکور من فاجعه بود
      اونقدری که تازه بعد چهار روز خودم رو جمع کردم
      می‌خوام برای آخرین بار شانسم رو امتحان کنم فقط نمی‌دونم ایراد کارم کجاست کجا رو اشتباه رفتم ...
      من کتاب های تستم خیلی سبز بود همه تست هاشون رو زدم در حدی که کتاب تست های شیمی و زیستم همشون ورق ورق شدن و دیگه قابل استفاده نیستند .... اما چه فایده که نتیجه اشون شد ده درصد !!!
      و واقعا وحشتناکه چون من کنکور های پارسال و هم که زدم تو بدترین بدترین حالت سی درصد میشد
      الان گیجم بنظرتون چه کتاب تستی باید بگیرم

و اینکه من رو امسال ریاضی زمین زد . ریاضیم بشدت ضعیفه پایه رو بلدم اما بلد نیستم تست بزنم . نکات تستی رو نمیدونم . پارسال مهرماه داشتم اما اصلا از درسنامه اش سر در نمی آوردم . اگه کتاب تست روان تری سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید

زیور و واندر لند عزیزم خوشحال میشم به این داوطلب شکست خورده ی گیج کمک کنید ...
      ما
      بیرون زمان ایستاده‌ایم
      با دشنۀ تلخی
      در گرده‌هایمان

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز بالاخره نمیشه که تو طول سال همه چی پرفکت و عالی باشه و یه دفعه کنکور رو خراب کنی. میانگین ترازت در سال کنکور چقدر بود؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMorningstar نمایش پست ها
      دوست عزیز بالاخره نمیشه که تو طول سال همه چی پرفکت و عالی باشه و یه دفعه کنکور رو خراب کنی. میانگین ترازت در سال کنکور چقدر بود؟
      همه چی بی نقص نبود .
      تقریبا پنج هزار و اینا گاج
      ما
      بیرون زمان ایستاده‌ایم
      با دشنۀ تلخی
      در گرده‌هایمان

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه بگی کدوم درسا رو کم زدی تا بهتر کمکت کنیم
      ریاضی اگه پایتون مشکل داره برخلاف حرف خیلیا یا باید کلاس می‌رفتید یا کلاس انلاین یا ویدیو آموزشی میدید

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farzanh نمایش پست ها
      میشه بگی کدوم درسا رو کم زدی تا بهتر کمکت کنیم
      ریاضی اگه پایتون مشکل داره برخلاف حرف خیلیا یا باید کلاس می‌رفتید یا کلاس انلاین یا ویدیو آموزشی میدید
      اختصاصی ها رو خیلی کم زدم
      با الا دیدم اما تاثیری نداشت
      ما
      بیرون زمان ایستاده‌ایم
      با دشنۀ تلخی
      در گرده‌هایمان

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Aramesh_ نمایش پست ها
      سلام دوستان
      می‌خوام برای آخرین بار شانسم رو امتحان کنم فقط نمی‌دونم ایراد کارم کجاست کجا رو اشتباه رفتم ...
      من کتاب های تستم خیلی سبز بود همه تست هاشون رو زدم در حدی که کتاب تست های شیمی و زیستم همشون ورق ورق شدن و دیگه قابل استفاده نیستند .... اما چه فایده که نتیجه اشون شد ده درصد !!!
      و واقعا وحشتناکه چون من کنکور های پارسال و هم که زدم تو بدترین بدترین حالت سی درصد میشد

و اینکه من رو امسال ریاضی زمین زد . ریاضیم بشدت ضعیفه پایه رو بلدم اما بلد نیستم تست بزنم . نکات تستی رو نمیدونم . پارسال مهرماه داشتم اما اصلا از درسنامه اش سر در نمی آوردم . اگه کتاب تست روان تری سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید

شما فقط میخوندی و چیزی یادنمیگرفتی
      تستا رو درست تحلیل نمیکردی
      متن کتاب رو تحلیل نمیکردی
      از کتاب تست طرح نمیکردی
      مرورای برنامت خیلی کم بوده
      تست پوششی رو فقط اسمش رو شنیدی و توی برنامت نبوده
      از تغییر روشات و آزمون خطا هم میترسیدی و کل سال روش خوندنت واسه دروس ثابت بوده

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed79 نمایش پست ها
      از کتاب تست طرح نمیکردی

بله درسته
      دارم تلاش میکنم رفعشون کنم
      ما
      بیرون زمان ایستاده‌ایم
      با دشنۀ تلخی
      در گرده‌هایمان

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از کتاب تست طرح نمیکردی

سلام میشه درمورد تست پوششی توضیح بدید؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm_a نمایش پست ها
      سلام میشه درمورد تست پوششی توضیح بدید؟
      سلام
      تست پوششی یعنی تست زدن از مباحث پوشش داده شده قبلی ( چه روز گذشته چه هفته گذشته)
      کی بزنیم ؟ 1.هر روز 10 تا 15 دقیقه ابتدای مطالعه اون درس باید تست پوششی روز گذشته همون درس زده بشه 2.آخر هفته همه تستای نشان دار آزمون گرفته بشه + یه آزمون غیرحضوری که تست جدید باشه
      از کجا پوششی بزنیم ؟ 1. تستای تکراری شامل : تستای نشان دار روز گذشته 2. تستای جدید شامل : تستای مبحث تکراری دیروز و ضریبی که کار نشده (مثلا دیروز زیت ضریب زوج تست زدین امروز فردا رو برای پوششی میزنین)
      اولویت با کدومه ؟ اول تستای تکراری . اگه زمان مونده بود میرین سراغ تست جدید . بیشتر از 10 15 دقیقه پوششی کار کردن شما رو از پیشروی عقب میندازه . پس به اندازه کار کنین

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از کتاب تست طرح نمیکردی

امکان داره راجب تحلیل تست و تست پوششی یکم توضیح بدین

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farshad6 نمایش پست ها
      امکان داره راجب تحلیل تست و تست پوششی یکم توضیح بدین
      تحلیل تست 2 شیوه داره
      1. مخصوص دانش آموزای ضعیف : خط گرفتن از پاسخنامه ==> یعنی هر تستی بلد نبودین نرید پاسخنامه رو از اول تا آخر بخونین بعد برگردین کپی پیستش کنین ! خودتون تا جایی که شد رد گزینه میکنین و راه حل رو جلو میبرین . یه جا گیر میکنین و حل نمیشه . میرین همونجا رو گیرتون رو با پاسخنامه برطرف میکنین بعد برمیگردین باز بقیه تست رو حل میکنین
      2. مخصوص دانش آموزای متوسط و قوی : خط گرفتن از درسنامه و کتاب ==> وقتی یه جای تست گیر کردین به جای چک کردن پاسخنامه میرین سراغ کتاب یا درسنامه , گیر اون بخش رو برطرف میکنین و بعد برمیگردین بقیه تست رو حل میکنین

این میشه شیوه درست تحلیل تست . 99 درصد بچه ها تا یه تست رو نمیتونن حل کنن میرن پاسخنامه رو میخونن برمیگردن همون راه حل رو عینا رو چک نویس کپی پیست میکنن
      یا یه تست رو میخونن همون گزینه 1 رو بررسی میکنن میزنن و اگه درست بود تموم ! هر 4 تا گزینه تست باید بررسی بشه چه درست چه غلط

تست پوششی یعنی تست زدن از مباحث پوشش داده شده قبلی ( چه روز گذشته چه هفته گذشته)
      کی بزنیم ؟ 1.هر روز 10 تا 15 دقیقه ابتدای مطالعه اون درس باید تست پوششی روز گذشته همون درس زده بشه 2.آخر هفته همه تستای نشان دار آزمون گرفته بشه + یه آزمون غیرحضوری که تست جدید باشه
      از کجا پوششی بزنیم ؟ 1. تستای تکراری شامل : تستای نشان دار روز گذشته 2. تستای جدید شامل : تستای مبحث تکراری دیروز و ضریبی که کار نشده (مثلا دیروز زیت ضریب زوج تست زدین امروز فردا رو برای پوششی میزنین)
      اولویت با کدومه ؟ اول تستای تکراری . اگه زمان مونده بود میرین سراغ تست جدید . بیشتر از 10 15 دقیقه پوششی کار کردن شما رو از پیشروی عقب میندازه . پس به اندازه کار کنین

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تحلیل تست 2 شیوه داره
      1. مخصوص دانش آموزای ضعیف : خط گرفتن از پاسخنامه ==> یعنی هر تستی بلد نبودین نرید پاسخنامه رو از اول تا آخر بخونین بعد برگردین کپی پیستش کنین ! خودتون تا جایی که شد رد گزینه میکنین و راه حل رو جلو میبرین . یه جا گیر میکنین و حل نمیشه . میرین همونجا رو گیرتون رو با پاسخنامه برطرف میکنین بعد برمیگردین باز بقیه تست رو حل میکنین
      2. مخصوص دانش آموزای متوسط و قوی : خط گرفتن از درسنامه و کتاب ==> وقتی یه جای تست گیر کردین به جای چک کردن پاسخنامه میرین سراغ کتاب یا درسنامه , گیر اون بخش رو برطرف میکنین و بعد برمیگردین بقیه تست رو حل میکنین

این میشه شیوه درست تحلیل تست . 99 درصد بچه ها تا یه تست رو نمیتونن حل کنن میرن پاسخنامه رو میخونن برمیگردن همون راه حل رو عینا رو چک نویس کپی پیست میکنن
      یا یه تست رو میخونن همون گزینه 1 رو بررسی میکنن میزنن و اگه درست بود تموم ! هر 4 تا گزینه تست باید بررسی بشه چه درست چه غلط

این تست زدن پوششی فقط مخصوص زیست هست یا مخصوص دوران جمع بندی؟ یا از الان که میخونیم هر روز 10 دقیقه تست پوششی بزنیم.
      روش مطالعه دروس رو اگر تاپیک بزنین بگین یا اگر تاپیکی یا سایتی هست که درست گفته نشونش بدین ممنون میشم

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1399 نمایش پست ها
      این تست زدن پوششی فقط مخصوص زیست هست یا مخصوص دوران جمع بندی؟ یا از الان که میخونیم هر روز 10 دقیقه تست پوششی بزنیم.
      روش مطالعه دروس رو اگر تاپیک بزنین بگین یا اگر تاپیکی یا سایتی هست که درست گفته نشونش بدین ممنون میشم

نه مخصوص همین الان و همه دروسه !
      هر درس برنامه 10 دقیقه اولش باید نشان دارای روز گذشته کار بشه
      واسه روش مطالعه از طریق پیدی لینک کانالم رو بگیرین کامل توضیح دادم

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Aramesh_ نمایش پست ها
      سلام دوستان

سلام برشما
      از مقدمه و مؤخره بگذرم جنگی برم سر اصل ماجرا

اینکه نتونستی درحد توانانی و خونده هات نتیجه بگیری مهم ترین دلیلش بخاطر دوران جمع بندی بوده ، احتمالا دچار نوسان شدی و کارای اشتباهی انجام شده یا کارایی که باید انجام نشده و تثبیتی که باید رخ نداده

من باب اشتباهات شما درطی سال گذشته ، مطمعنن خودت بهترین شخص برای آنالیزشون هستی ، پیشنهاد میکنم قبل از استارت زدن برای درس، یک روز یا یک نیم روز رو بذاری برای آنالیز شخصیت پارسالت ، اشتباهاتی که شخصیت پارسالت چه توی زمینه درسی چه غیر درسی داشته رو داخل برگه بنویس ، این اشتباهات رو باید برای امسال یا تغییر بدی یا حذف کنی وگرنه نتیجه سال بعد تغییر مثبتی نخواهد کرد چرا که نتیجه به اندازه ای که شخصیت شما تغییر کنه تغییر خواهد کرد
      بعداز اینکه اشتباهاتت رو یادداشت و آنالیز کردی ممنون میشم تجربیاتت رو داخل این تاپیک قرار بدی =
      مصاحبه های خودنویس (مختصر نامه)

_منبع آموزشی ای که برای یادگیری درس ها استفاده میکردی فیبم آموزشی بود یا درسنامه یا درکل از هیچ کدوم استفاده ی مناسبی نمیکردی ؟
      _آزمون ثبت نام کرده بودی ؟ طی دوهفته ی آزمون ، نقشه ی راه کلی دوهفته ات به چه شکل بود ؟
      _چه میزان نوسان مطالعاتی داشتی ؟ وقتایی که از مود درس خارج میشدی کلا صفر میشدی ؟ این صفر شدنه یه روز بود یا بیشتر هم طول میکشید؟
      _برای آزمون زدن هات استراتژی داشتی ؟ درطول سال بغیراز آزمون های آزمایشی ای که ثبت نام کرده بودی آزمون شبیه سازی کار میکردی (بغیراز دوران جمع بندی) ؟ توی دوران جمع بندی چقدر آزمون کارکردی ؟
      _مجموع تعداد تست های هفتگی ای که داشتی توی فصل های مختلف از سال حدودی چقدر میشد ؟ آمار تعداد تست هات دستت بود ؟ آنالیز میکردی نحوه و کمیت تست زنی رو؟

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      سلام برشما
      از مقدمه و مؤخره بگذرم جنگی برم سر اصل ماجرا

اینکه نتونستی درحد توانانی و خونده هات نتیجه بگیری مهم ترین دلیلش بخاطر دوران جمع بندی بوده ، احتمالا دچار نوسان شدی و کارای اشتباهی انجام شده یا کارایی که باید انجام نشده و تثبیتی که باید رخ نداده

من باب اشتباهات شما درطی سال گذشته ، مطمعنن خودت بهترین شخص برای آنالیزشون هستی ، پیشنهاد میکنم قبل از استارت زدن برای درس، یک روز یا یک نیم روز رو بذاری برای آنالیز شخصیت پارسالت ، اشتباهاتی که شخصیت پارسالت چه توی زمینه درسی چه غیر درسی داشته رو داخل برگه بنویس ، این اشتباهات رو باید برای امسال یا تغییر بدی یا حذف کنی وگرنه نتیجه سال بعد تغییر مثبتی نخواهد کرد چرا که نتیجه به اندازه ای که شخصیت شما تغییر کنه تغییر خواهد کرد
      بعداز اینکه اشتباهاتت رو یادداشت و آنالیز کردی ممنون میشم تجربیاتت رو داخل این تاپیک قرار بدی =
      مصاحبه های خودنویس (مختصر نامه)

_منبع آموزشی ای که برای یادگیری درس ها استفاده میکردی فیبم آموزشی بود یا درسنامه یا درکل از هیچ کدوم استفاده ی مناسبی نمیکردی ؟
      _آزمون ثبت نام کرده بودی ؟ طی دوهفته ی آزمون ، نقشه ی راه کلی دوهفته ات به چه شکل بود ؟
      _چه میزان نوسان مطالعاتی داشتی ؟ وقتایی که از مود درس خارج میشدی کلا صفر میشدی ؟ این صفر شدنه یه روز بود یا بیشتر هم طول میکشید؟
      _برای آزمون زدن هات استراتژی داشتی ؟ درطول سال بغیراز آزمون های آزمایشی ای که ثبت نام کرده بودی آزمون شبیه سازی کار میکردی (بغیراز دوران جمع بندی) ؟ توی دوران جمع بندی چقدر آزمون کارکردی ؟
      _مجموع تعداد تست های هفتگی ای که داشتی توی فصل های مختلف از سال حدودی چقدر میشد ؟ آمار تعداد تست هات دستت بود ؟ آنالیز میکردی نحوه و کمیت تست زنی رو؟
      سلام متشکرم از لطفتون که وقت گذاشتید و تایپ کردید

دقیقا همینه که میگید . من پائیز و زمستان پارسال رو خوب خوندم اما از فروردین به بعد کم آوردم . نه اینکه نمیخوندم ، می‌خوندم اما ساعت مطالعه ام به شکل چشم گیری پایین اومد ‌‌. هر راهی هم رفتم درست نشد .یکمی هم الان نگرانم نکنه امسال دوباره اون اتفاق برام بیوفته و اگه بیوفته چیکار کنم
      و اینکه دقیقا من جمع بندی کردن بلد نبودم . یعنی در حقیقت همین الان هم بلد نیستم . همیشه روزهای قبل از آزمون با حجم زیادی از مطلبی که خوندم مواجه میشدم و نمی‌دونستم قراره چجوری اینا رو مرور کنم؟مثلا برای شیمی اول هر فصل یک برکه چسبونده بودم و نکات مهم فصل رو یادداشت کرده بودم تند تند اون برکه ها و هایلایت هام رو مرور میکردم ولی خب .... تاثیری نداشت : (

حتما ، اشتباهاتم رو که جمع بندی کردم اونجا می‌نویسم

درمورد سوالات هم

۱_خب یکسری مطالب کتاب توی درس فیزیک و ریاضی بود که دبیر اینها رو به ما خوب درس نداده بود یا اینکه اصلا دبیر نداشتیم . من اینها رو نمیدونستم چیکار کنم همین الآنم خیلی ازشون میترسم بصورت آنلاین تو آلا نگاه کردم اما هیچی نفهمیدم و برای ریاضی هم سعی کردم از درسنامه مهرماه بخونم ولی بازم فایده ای نداشت

۲_بله گاج .خب برنامه ای که می‌نوشتم فکر میکنم که به آنالیز بیشتری نیاز داره اما بطور کلی کل دوهفته رو برنامه میریختم اما روز های پنجشنبه رو برای جمع بندی میذاشتم .
      الان که دارم دفتر برنامه ریزی رو ورق میزنم میبینم همیشه روزهای اول رو خوب خوندم اما از اواسط برنامه نوسان شروع میشه . حتی تلاش کردم بازه برای جبران بذارم که خب نتیجه ای ندادن .
      ۳_همونطور هم که بالا گفتم خیییلی نوسان داشتم
      یه وقتایی صفر میشد اما بیشتر اوقات مثلا به یک تا سه ساعت می‌رسید
      و اینکه این صفر شدنه تو پاییز و زمستون خیلی کم پیش میومد توی فروردین بیشتر پیش میومد و بیشتر طول می‌کشید تا به روال سابق برگردم. البته از خرداد دوباره به روند قبل برگشتم که خب دیر شده بود

۴_استراتژی برای آزمون رو از اواسط اردیبهشت شروع کردم به کار کردن البته دقیقا نمی‌دونم منظورتون از استراتژی آزمون چیه
      اما اینکه مثلاً برای هر درسی چقدر تایم بذارم و چجوری به سوالات هر درس جواب بدم، مثلا فارسی از قرابت شروع کنم و... رو که همون اواسط اردیبهشت شروع به تمرین کردم

بحر گاج فقط دوتایی آخر سنجش رو شرکت کردم . دوران جمع بندی قبل کنکور ، داخل و خارج سال ۹۹ و ۹۸ و ۹۷ و ۹۶ رو زدم .
      البته تک درس هم آزمون می‌گرفتم

۵_خب نه راستش دقیقا میانگین تعداد تست هفتگیم رو نداشتم . ولی الان که دارم نگاه میکنم میشه گفت پاییز و زمستون بین سیصد تا چهارصد اما بهار بین صد تا دویست
      نه راستش آنالیز نمی‌کردم اصلا

نام: IMG_۲۰۲۱۰۸۰۶_۱۱۰۴۲۸.jpg نمایش: 341 اندازه: 40.6 کیلو بایت
      این نمودار بنفش رنگ ساعت مطالعه یکی از هفته هاست . اون نمودار قرمز چیزیه که مثلا از خودم انتظار داشتم !!!!

نام: IMG_۲۰۲۱۰۸۰۶_۱۱۰۸۱۰.jpg نمایش: 335 اندازه: 69.0 کیلو بایت
      وقتایی که انگیزه ام کم میشد برنامه ام رو روی این کارت ها می‌نوشتم و اجرا میکردم اما برای بعد فروردین حتی اینها هم کمک نکرد
      ما
      بیرون زمان ایستاده‌ایم
      با دشنۀ تلخی
      در گرده‌هایمان

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن