X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برید تو سایتا چهار تا کتاب پی دی افشو دانلود کنید از هرکدوم خوشتون اومد و با هدفتون جورتر بود بگیرید
      دنبال حکم قطعی خوب بودن یا بد بودن هیچ کتابی نباشید.هر کتابی برای قشر هدفش خوبه. این کتاب هم من ندیدم ولی میتونم بگم بعنوان منبع تمرینی درکنار کتاب های سطح بالاتر میتونه استفاده شه چون تعداد تستاش زیاد و مناسب تمرین هست.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      خوب فقط خواستم بگم که خیلی ها منتظر این بودن و خوب فایل پی دی اف کتاب رو مزارم بررسی کنید خودتون @Hisen @scorpion2020

در خوب بودن علی منصف شکی ندارم / ولی باید قبل تعریف و تمجید و.... بررسی بشه کتاب قشنگ / چیزی که مشخص و بولد هستش اینه که حدود 4800تا تست داره
      و کل درسنامه و تست و پاسخ در یک جلد تنظیم شده و کتاب تک جلدی هستش / با ارتباطی که با علی منصف داشتم کتاب کاملا رنگی و در کاغذ سفید چاپ میشه

فایل پیوست 98517

فایل پیوست 98516

فایل پی دی اف:
      من اون قسمت از تابعشو نگاه کردم خوب بود ،کتاب خوبیه و بنظرم بعد اینکه درسو فهمیدی برای رسیدن به تسلط بدرد بخور باشه اگه همه فصلاش اینجوری باشه، وبین این وایکیو به نظرم هرکدومو برداریم ضرر نکردیم ،ولی حتما باید برم تو کتابفروشی وقتی اومدببینم چون ممکنه برای فصل تابعش فقط مایه گذاشتن وبقیه فصلا سرسری اورده باشن

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط scorpion2020 نمایش پست ها
      من اون قسمت از تابعشو نگاه کردم خوب بود ،کتاب خوبیه و بنظرم بعد اینکه درسو فهمیدی برای رسیدن به تسلط بدرد بخور باشه اگه همه فصلاش اینجوری باشه، وبین این وایکیو به نظرم هرکدومو برداریم ضرر نکردیم ،ولی حتما باید برم تو کتابفروشی وقتی اومدببینم چون ممکنه برای فصل تابعش فقط مایه گذاشتن وبقیه فصلا سرسری اورده باشن
      اگه دبیرای ریاضی تجربی مینوشتنش شاید نوسان داشت ولی علی منصف شکری رو میشناسم که هم تو زمینه ریاضیات گسسته و هم دیفرانسیل و هم هندسه تحلیلی و هندسه اقلیدسی تالیف داره فک نکنم کم بزاره برای قسمتهای مختلف / هندسه و گسسته این کتاب به نظرم بهترین تستها رو داشته باشه بین کتب ریاضی / به هر حال حتما بررسیش کنید قبل خرید / چون کارشناس علمی محتوا آریان حیدری هستش (:
      This is........it

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      اگه دبیرای ریاضی تجربی مینوشتنش شاید نوسان داشت ولی علی منصف شکری رو میشناسم که هم تو زمینه ریاضیات گسسته و هم دیفرانسیل و هم هندسه تحلیلی و هندسه اقلیدسی تالیف داره فک نکنم کم بزاره برای قسمتهای مختلف / هندسه و گسسته این کتاب به نظرم بهترین تستها رو داشته باشه بین کتب ریاضی / به هر حال حتما بررسیش کنید قبل خرید / چون کارشناس علمی محتوا آریان حیدری هستش (:

این یا ایکیو؟

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi7070 نمایش پست ها
      این یا ایکیو؟
      آیکیو خوبه فعلا
      این رو هنوز ندیدمش که از نزدیک و نمیتونم نظر بدم ولی اگه الآن در سطحی هستی که مجبوری انتخاب کنی آیکیو رو بگیر کار کن چون گاج برند آیکیو رو قطعا بهتر از میکرو تالیف میکنه
      This is........it

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه چیزی رو لازم میدونم بگم
      من منابع زیادی برای ریاضی خوندم. همه‌ی منابع معروف رو خوندم. حتی غیر معروف هاشون رو هم خوندم. واقعا تک تک سوالاتش رو حل کردم.
      توصیه‌ام به شما، اینه که اگر ریاضی سطح متوسط رو به پایین یا ضعیف دارید، تحت تاثیر جو قرار نگیرین. من دانش آموزان زیادی دیدم که ریاضیشون ضعیفه اما به خاطر سختی کنکور ۱۴۰۰، میخوان از همون اول، آیکیو و منابع خیلی سخت کار کنن.
      اگر ریاضیتون ضعیفه، اگر درصدتون زیر حد نرماله، اول با کتاب های آسون و متوسط بیارینش بالا، و بعد برید سراغ منابع سخت تر. در غیر اینصورت واقعا از ابن درس زده میشین.
      به روش های تستی این و اون هم دل نبندین. من واقعا ریاضی رو با فرمول های عجیب و غریب نمیخوندم.
      سوالا رو کوتاه حل میکردم. اما با راه حل خودم. نه با راه حل هایی که فقط تو به سوال جواب میدن.
      من خیلی زیاد روی ریاضی کار کردم اما در نهایت سر جلسه با توجه به شرایط تصمیم گرفتم خیلی روش وقت نذارم و فقط سوالای قابل حل رو حل کنم و نیم ساعت بهش تایم دادم. این تصمیم بی نهایت به نفعم شد. و رتبم هم چیزی شد که خودمم فکرشو نمیکردم

مراقب باشین گول نخورین. گول دبیرای بزرگ و برند رو نخورین.
      تابستون تایم محکم کردن پایست. از دستش ندین.
      ویرایش توسط Bookworm81 : 15 مرداد 1400 در ساعت 13:58

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب فقط خواستم بگم که خیلی ها منتظر این بودن و خوب فایل پی دی اف کتاب رو مزارم بررسی کنید خودتون @Hisen @scorpion2020

در خوب بودن علی منصف شکی ندارم / ولی باید قبل تعریف و تمجید و.... بررسی بشه کتاب قشنگ / چیزی که مشخص و بولد هستش اینه که حدود 4800تا تست داره
      و کل درسنامه و تست و پاسخ در یک جلد تنظیم شده و کتاب تک جلدی هستش / با ارتباطی که با علی منصف داشتم کتاب کاملا رنگی و در کاغذ سفید چاپ میشه

فایل پیوست 98517

فایل پیوست 98516

فایل پی دی اف:
      نمونه کتابو بررسی کردم کامل
      سطح تست ها خوب بود و همین که طبقه بندی کرده سطح تست هارو استفاده از کتابو آسون میکنه
      تست های بنفشش رو زیادی اغراق کرده و اونقدر هم سخت نیست
      بعضی سوالات شمارشی هم عجیب بود البته این کنکور 1400 کاری کرد که نتونیم به هیچ تستی دیگه برچسب غیراستاندارد بزنیم
      پاسخ هاش هم کامل بود

ولی به نظرم صفحه ارایی و رنگ بندیش اصلا هم جذاب نیست

در کل بنظرم تا ایکیو و نشرالگو هستن توی ریاضیات اشتباهه بریم سراغ این منبع که یه اسم اریان حیدری چسبوندن بهش تا بیاد بالا :/
      حالا بماند که بنظرم این که منبع چی باشه 5 درصد هم توی موفقیت کنکور اهمیت نداره

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)